yasamak guzeldir herşeye ragmen

yasamak__guzeldir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
174
291
33
Bu ikinci uyeligim öncelikle onu belirteyim Mune bilgilendirme yaptım.

Yapacağım yazım yanlısı olursa aceleden dolayı onun için özür dilerim simdideniki küçük bebek olunca malum...

Evettt gelelim benim hikayeme....
10 kusur yıllık beraberlik 4 senelik evlilik ve sonunda boşanma.
Çok büyük bir aşkla evlendik hala seviyorum onu hala beni deliler gibi sevdiğini söylüyor fakat sonuç koca bir HIC. ...
Aldatildim.üstelik bunu öğrendiğimde ikinci çocuğuma 7 aylık h amileydim.çok kötü günler gecirdim ( doğum yaptım suan kizim 6 aylık oğlum 23 aylık.)
O kadar kötü günler yasatti ki bana psikolojik şiddet had safhadaydi.Hem beni deliler gibi sevdiğini söylüyordu hem o kadını bırakmıyordu.onu evden attim aile girdi araya tekrar eve aldım ama ev arkadaşı gibiydik doğum yaptım kendimi topladım ve zinadan dava açmakla tehdit edip anlaşmalı boşanma açtık.Yalvardı ağladı ne olur bırakma diye eee tamam bırak o kadını dediğimde ise sadece sustu.sonrasında o evden gitmeyince ben aldım çocuklarımı arkadaşımın yanına gittim.Boşanma davasından sonra o kadinida bıraktı ama iş işten geçmişti.Mahkemeye gününe az bir vakit kala geldi çiçekler yüzükler pişman bir şekilde bir sans istedi ve verdim.Çünkü onu hala seviyordum seviyorum.Belki alışkanlık belki gerçekten sevgi bilmiyorum.Ama hazmedemedim ihaneti yasattiklarini ve ona en çok ihtiyacım olduğu an bunları yaşamayı hazmedemedim.
Hazmedemezdim de.Kızımı düşündüm birgün aynısı başına geldiğinde annem kabullenmiş deyip ya kabullenir se oğlumu düşündüm babam yapmış annem affetmis bende yaparım o hakkı hissederse eşine karşı kendinde.O yüzden herşey çok iyi gittiği halde onu aldım karşıma konuştum ve yapamayacağımı söyledim gittik ve 5 dakikada bitti.
BEni suçladı suçluyor bittiği için.Tabiki çocuklarımı ondan sakinacak değilim biz kari kocaliktan bosandik Anne Babaliktan değil.Iyi bir es olamadı umarım iyi bir baba olur ve bana yasattiklarinin bedelini öder.
O kadını ise zaten Allah'a havale ettim o benim hiçbir zaman umrumda olmadi.
Velhasıl kelam yaşamak guzeldir.Herşeye inat.Iki küçük çocuğum var bakicak hickimsem yok çalışacak suan için imkanım yok ama korkmuyorum.
Susup kabullenip otursaydim onur boyu kendimi yiyip bitirecektim.
Ama ben güçlüyüm yaparım basaririm dedim ve çıktım yola.Rabbim utandurmasin.
Uzun oldu kusura bakmayin.Çocuklardan dolayı cevap hemen veremeyebilirim.
Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler....

tebrik ederim.
umarım yeni hayatınızda kimseye muhtaç olmadan mutlu huzurlu yaşarsınız.. çocuklarınıza örnek olan güçlü bir anne..

Şu yazdığınız cümle benim her daim desteklediğim düşünce ve sonuna kadar haklısınız.
Umarım herşey güzel olur. Güçlü olabilmeyi başardığınız için tebrik ederim.
Allah bundan sonra evlatlarınızla beraber mutlu yaşamayı nasip etsin size.

tebrik ederim.
umarım yeni hayatınızda kimseye muhtaç olmadan mutlu huzurlu yaşarsınız.. çocuklarınıza örnek olan güçlü bir anne..
Çok teşekkür ederim.inşallah tüm kötü sözlere umudumu kurmaya çalışanlara rağmen bunu basaririm.başaracağım da.Beni kaybeden uzulsun.

Helal olsun size, belki onca yılın alışkanlığıyla, belki sevdiğinizden üstelik 2 evladınız varken ayrılmak çok zordur, üstelik çalışmayan, desteği olmayan bir kadınken ama ilerde kızınız ve oğlunuz sizleri örnek alır düşüncesiyle kararlılık göstermenizi ayakta alkışlıyorum.

Suçlu siz değilsiniz, sizin konuşmalarınıza rağmen aldatmaya son ana kadar devam eden eşiniz, siz kendiniz için ne hayırlıysa onun için çabalamışsınız.

Bittiği için seni suçluyor olması bile boşanmakta ne doğru karar verdiğinin kanıtı.

En doğrusunu yapmışsınız.
Affet diye yalvarırken uçkur sevdasından vazgeçemeyen bi pislikten kurtulmakla en sağlıklı kararı vermişsiniz.
Bundan sonra çok mutlu olmanızı dilerim.
Inşallah.O çok pişman ama hiçbirşey ifade etmiyor artık.sadece ilahi adaleti bekliyorum o kadar kötü günler yasadim ki.ama inanın ki hiç üzgün değilim.Ruhumdaki okuzu hayatımdan cikardim

Teşekkür ederim.Ben de parçalanmış bir ailenin çocuğuyum.annemi küçük yaşta kaybettim üstelik.o babalık yapmak istediği müddetçe çocuk konusunda asla kısıtlama yapmam.istemezdim cocuklarimin benim kaderimi yaşamasını.ama hayirlisi buymuş.

Bittiği için seni suçluyor olması bile boşanmakta ne doğru karar verdiğinin kanıtı.
Kesinlikle hiç pişman değilim gözümü kırpmadan bosadimo oglumdan sonra onu ihmal etmekle suçluyor beni be adam neyin eksikti kaldiki benim gibi bir kadın ile gurur duyması gerekirdi hep tektim tek başına nelerin üstesinden geldim.

İçinizdeki güçlü kadına gerçekten hayran oldum, siz tek başına dimdik ayakta durmayı başaracaksınız eminim.
Allah yolunuzu da bahtınızı da açık etsin inşallah, çocuklarınızla tüm kötülüklerden uzak güzel bir hayat dilerim.

Yav yürüsün gitsin.İhmal ettin diye hemen bşka kadının koynuna mı girmek gerekiyor.Ne kadar yardımcı olmuş sana,iş yükünü azaltmışta,ona ilgi gösterecek psikoloji ve zaman brakmış.Öbür kadın bırakmasa,dönermiydi.Boşver önüne bak.

Beni çok etkilediniz.
İki bebek,bırakacak kimse yok, çalışma imkanı yok. Ama kararlılıkla bu yola çıkmışsınız.
Allah her daim yardımcınız olsun, hep hayırlı kapılar açsın, iyi insanlarla karşılaştırsın sizi ve evlatlarınızı.. tüm samimiyetimle diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…