yasamak guzeldir herşeye ragmen

Haklısnız.Aynı tehditleri aldım hiç umurumda olmadı.Boşandığım zaman bir daha asla evlenmem diyordum ama üç yıl sonra karşıma şimdiki eşim çıktı .Binlerce şükür ki hem eşim hem en iyi dostum oldu ,çocuklarım kendi istekleriyle ona da ''baba ''diyor.Ben şanslı idim belki de ikinci evlilik büyük cesaret .Dilerim karşınıza sizin ve çocuklarınız için hep iyi insanlar çıksın.

Amin.çok sagol canım.mutluluklar diliyorum ailenle.

rabbim seni çocuklarınla sevindirsin ve güzel gönlüne göre güçlü bir sevgi çıkarsın karşına

herşey gönlüne göree olsun inşallah
Amin.şimdilik birdaha birisini sevebilirim gibi gelmiyor.ayaklarımın üstünde durmak en büyük dileğim.cocuklarimin gurur duyacağı bir kadın olayım anne olayım yeter.

Cesareti esarete tercih eden insanları seviyorum... Kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz ne güzel düşünmüşsünüz... Dilerim hayatınız hep çok güzel çok mutlu huzurlu gider....

Cesareti esarete tercih eden insanları seviyorum... Kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz ne güzel düşünmüşsünüz... Dilerim hayatınız hep çok güzel çok mutlu huzurlu gider....
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.tabiki insanız yaralarimvar her ne kadar uzulmesembile ama gecicek biliyorum :)

Rabbim yardımcınız olsun. İnsallah çok güzel günler bekliyordur sizi ileriki hayatınızda. Yavruşlar tam sevmelikmiş. Yaşamak onlarla daha bir güzel :)

amin.sagolun.Evet hayat onlarla çok güzel.onların gülüşü yetiyor herşeye inat devam etmem için.
Ben boşandığımda kızım yaşında bile değildi ve onu emziriyordum. Bir gün kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Kızımı emzirirken ağlamıştım ve oda memeyi bırakıp içli içli ağlamıştı. O günden sonra bir daha hiç kimse için kendimi ve kızımı üzmemeye karar verdim. Bir daha hiç ağlamadım (o konuyla ilgili. Yoksa Kemal Sunal filmlerinde bile ağlarım ).
Onların bu günleri bir daha gelmeyecek bunu bilmek lazım ve tabi ki sizin içinde bu günler asla tekrar yaşanmayacak günler.
Onun için sorunları bizden ayrı bir şeymiş gibi değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.

Sizin gibi güçlü kadınları görmek beni çok mutlu ediyor. Umarım bundan sonraki hayatınızda, çocuklarınızla birlikte mutlu mesut yaşarsınız. Elalemi de umursamayın. Siz kendinizin ve çocuklarınızın mutluluğuna odaklanın..

Sustu dedin ya bitti orada zaten...en iyisini yapmışsın boşanmasaydın şuan elin başında dünkü kavgayı düşmüyor olurdun emin ol

Allahım Darda bırakmaz sizi de evlatlarınızıda hep yardımcınız olsun inş.. hep böyle güçlü olun bi ömür boyu da mutlu olun inş ...evlatlarınızıda ilerde gurur duyacak sizinle ...

Vhallahi bravo ama mutlaka bir gelir bir destek bisey var dimi
yoksa mumkun degil calismadan
Alacağım 1000 lira var kirada oturmayacagim ve kendi ailemden gelecek cuzi miktarda bir kira geliri var.arkadaşım ile evden sipariş üzerine pasta börek yapmaya basladik.çok para içinde yüzüp mutsuz olmaktansa kitkanaat geçinip mutlu huzurlu olmayı tercih ettim.Allah utandirmasin

Yavrularimolduğu için bu kadar güçlüyüm olmak zorundayım.yoksa o kadar kötü günler yasattiki oturup anlatsam linç edersiniz o adamı.Allaha havale ettim.keşke bu kadar beklemeyip en başında yapsaydım pişmanlığı var sadece.herşey cocuklarim ve kendi mutlulugum için.
Rabbim kizinizla size güzel mutlu bir omur nasip etsin.

Iste bu cumleleri alkislarim ben.

Tum samimiyetimle sunu diliyorum: Umarim coook mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…