- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi yasamak__guzeldir
-
Inanin bana guc verdiniz.mutluluklar dilerim.bizimki beni evlendigim takdirde çocukları almakla tehdit ediyor.birdefasinda çok sinirlendirdi ve öyle birini bulurumki gucun bile yetmez dedim.suan öyle birşeyi aklıma bile getirmiyorum sütten ağzı yanan misali.
Iki evladım yeter bana.sadece birgün atanip ege tarafına gitmek en büyük dileğim.
Evet kesinlikle.biz kadınlar gücümüzün farkına vardığımızda basaramayacagimiz hiçbirşey yok yeter ki yapmak isteyelim.Çok teşekkür ederim.Hayat devam ediyor ve biz kadınlar her şeyin en iyisine layığız.Yeter ki kendi değerimizi bilelim.
Amin.çok sagol canım.mutluluklar diliyorum ailenle.Haklısnız.Aynı tehditleri aldım hiç umurumda olmadı.Boşandığım zaman bir daha asla evlenmem diyordum ama üç yıl sonra karşıma şimdiki eşim çıktı .Binlerce şükür ki hem eşim hem en iyi dostum oldu ,çocuklarım kendi istekleriyle ona da ''baba ''diyor.Ben şanslı idim belki de ikinci evlilik büyük cesaret .Dilerim karşınıza sizin ve çocuklarınız için hep iyi insanlar çıksın.
Teşekkür ederim.Ayağa kalkıp alkışlanacak bir durum. Siz bunu hemde yalnız başınıza ve daha önemlisi Annelik derecesinin başlıklarında yapabilmişsiniz.
Amin.şimdilik birdaha birisini sevebilirim gibi gelmiyor.ayaklarımın üstünde durmak en büyük dileğim.cocuklarimin gurur duyacağı bir kadın olayım anne olayım yeter.rabbim seni çocuklarınla sevindirsin ve güzel gönlüne göre güçlü bir sevgi çıkarsın karşına
herşey gönlüne göree olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.tabiki insanız yaralarimvar her ne kadar uzulmesembile ama gecicek biliyorum :)Cesareti esarete tercih eden insanları seviyorum... Kendinizi ne güzel ifade etmişsiniz ne güzel düşünmüşsünüz... Dilerim hayatınız hep çok güzel çok mutlu huzurlu gider....
Rabbim yardımcınız olsun. İnsallah çok güzel günler bekliyordur sizi ileriki hayatınızda. Yavruşlar tam sevmelikmiş. Yaşamak onlarla daha bir güzel :)Bu ikinci uyeligim öncelikle onu belirteyim @Mune bilgilendirme yaptım.
Yapacağım yazım yanlısı olursa aceleden dolayı onun için özür dilerim simdideniki küçük bebek olunca malum...
Evettt gelelim benim hikayeme....
10 kusur yıllık beraberlik 4 senelik evlilik ve sonunda boşanma.
Çok büyük bir aşkla evlendik hala seviyorum onu hala beni deliler gibi sevdiğini söylüyor fakat sonuç koca bir HIC. ...
Aldatildim.üstelik bunu öğrendiğimde ikinci çocuğuma 7 aylık h amileydim.çok kötü günler gecirdim ( doğum yaptım suan kizim 6 aylık oğlum 23 aylık.)
O kadar kötü günler yasatti ki bana psikolojik şiddet had safhadaydi.Hem beni deliler gibi sevdiğini söylüyordu hem o kadını bırakmıyordu.onu evden attim aile girdi araya tekrar eve aldım ama ev arkadaşı gibiydik doğum yaptım kendimi topladım ve zinadan dava açmakla tehdit edip anlaşmalı boşanma açtık.Yalvardı ağladı ne olur bırakma diye eee tamam bırak o kadını dediğimde ise sadece sustu.sonrasında o evden gitmeyince ben aldım çocuklarımı arkadaşımın yanına gittim.Boşanma davasından sonra o kadinida bıraktı ama iş işten geçmişti.Mahkemeye gününe az bir vakit kala geldi çiçekler yüzükler pişman bir şekilde bir sans istedi ve verdim.Çünkü onu hala seviyordum seviyorum.Belki alışkanlık belki gerçekten sevgi bilmiyorum.Ama hazmedemedim ihaneti yasattiklarini ve ona en çok ihtiyacım olduğu an bunları yaşamayı hazmedemedim.
Hazmedemezdim de.Kızımı düşündüm birgün aynısı başına geldiğinde annem kabullenmiş deyip ya kabullenir se oğlumu düşündüm babam yapmış annem affetmis bende yaparım o hakkı hissederse eşine karşı kendinde.O yüzden herşey çok iyi gittiği halde onu aldım karşıma konuştum ve yapamayacağımı söyledim gittik ve 5 dakikada bitti.
BEni suçladı suçluyor bittiği için.Tabiki çocuklarımı ondan sakinacak değilim biz kari kocaliktan bosandik Anne Babaliktan değil.Iyi bir es olamadı umarım iyi bir baba olur ve bana yasattiklarinin bedelini öder.
O kadını ise zaten Allah'a havale ettim o benim hiçbir zaman umrumda olmadi.
Velhasıl kelam yaşamak guzeldir.Herşeye inat.Iki küçük çocuğum var bakicak hickimsem yok çalışacak suan için imkanım yok ama korkmuyorum.
Susup kabullenip otursaydim onur boyu kendimi yiyip bitirecektim.
Ama ben güçlüyüm yaparım basaririm dedim ve çıktım yola.Rabbim utandurmasin.
Uzun oldu kusura bakmayin.Çocuklardan dolayı cevap hemen veremeyebilirim.
Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler....
amin.sagolun.Evet hayat onlarla çok güzel.onların gülüşü yetiyor herşeye inat devam etmem için.Rabbim yardımcınız olsun. İnsallah çok güzel günler bekliyordur sizi ileriki hayatınızda. Yavruşlar tam sevmelikmiş. Yaşamak onlarla daha bir güzel :)
Ben boşandığımda kızım yaşında bile değildi ve onu emziriyordum. Bir gün kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Kızımı emzirirken ağlamıştım ve oda memeyi bırakıp içli içli ağlamıştı. O günden sonra bir daha hiç kimse için kendimi ve kızımı üzmemeye karar verdim. Bir daha hiç ağlamadım (o konuyla ilgili. Yoksa Kemal Sunal filmlerinde bile ağlarım ).amin.sagolun.Evet hayat onlarla çok güzel.onların gülüşü yetiyor herşeye inat devam etmem için.
Allahım Darda bırakmaz sizi de evlatlarınızıda hep yardımcınız olsun inş.. hep böyle güçlü olun bi ömür boyu da mutlu olun inş ...evlatlarınızıda ilerde gurur duyacak sizinle ...Amin.Teşekkür ederim.alacağım 1000 lira nafaka var.ve oturduğumuz ev ailesinin di.evden ben gidecektim fakat hatalı olan ben degildim düzeni bozulması gereken de ben değilim.o yüzden ailesi ile konuştum ve musadeniz olursa ben burda oturmak istiyorum dedim.sağolsunlar karşı çıkmadılar.onu evden gonderdim.lira derdim olmayacak en azından.benim tarafimdanda çok cüzi bir miktarda olsa bir kira geliri olacak.bende evden sipariş üzerine pasta börek tarzı birşeyler yapmaya başladım candostum diyeceğim bir arkadaşımla.başaracağım herşeye inat.
Alacağım 1000 lira var kirada oturmayacagim ve kendi ailemden gelecek cuzi miktarda bir kira geliri var.arkadaşım ile evden sipariş üzerine pasta börek yapmaya basladik.çok para içinde yüzüp mutsuz olmaktansa kitkanaat geçinip mutlu huzurlu olmayı tercih ettim.Allah utandirmasinVhallahi bravo ama mutlaka bir gelir bir destek bisey var dimi
yoksa mumkun degil calismadan
Yavrularimolduğu için bu kadar güçlüyüm olmak zorundayım.yoksa o kadar kötü günler yasattiki oturup anlatsam linç edersiniz o adamı.Allaha havale ettim.keşke bu kadar beklemeyip en başında yapsaydım pişmanlığı var sadece.herşey cocuklarim ve kendi mutlulugum için.Ben boşandığımda kızım yaşında bile değildi ve onu emziriyordum. Bir gün kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Kızımı emzirirken ağlamıştım ve oda memeyi bırakıp içli içli ağlamıştı. O günden sonra bir daha hiç kimse için kendimi ve kızımı üzmemeye karar verdim. Bir daha hiç ağlamadım (o konuyla ilgili. Yoksa Kemal Sunal filmlerinde bile ağlarım ).
Onların bu günleri bir daha gelmeyecek bunu bilmek lazım ve tabi ki sizin içinde bu günler asla tekrar yaşanmayacak günler.
Onun için sorunları bizden ayrı bir şeymiş gibi değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
Kızımı düşündüm birgün aynısı başına geldiğinde annem kabullenmiş deyip ya kabullenir se oğlumu düşündüm babam yapmış annem affetmis bende yaparım o hakkı hissederse eşine karşı kendinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?