• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşamak için nedeniniz?

kızlar amacım kesinlikle melankoli ortamı oluşturmak değil ama ben sizlere bi soru sormak istiyorum.

başlıktan da anlaşılacağı üzere, yaşamak için öncelikli nedeniniz nedir? yani sizi yaşama bağlayan neden? aklınıza gelen ilk kişi veya amaç? vs..

ben başlıyorum : öylesine yaşıyorum. (neden, niçin diye lütfen sormayın. sizin cevaplarınızla zaten cevabımı almış olacağım.)

şimdiden çok teşekkürler...

klişe olabilir belki ama içimden geleni söyleyeyim;
aşk için yaşıyorum ALLAH aşkı için kocama duyduğum aşk için ve kardeşimi aşkla sevdiğim için...

şimdiye kadar hep boşuna yaşıyordum artık bebeğim için yaşıyorum, onun için kendime dikkat ediyorum.

Kendim için ailem için .. Annem babam için sevdiklerim için ..veeee bebişim içiiiinnn :)

Son düzenleme:
Uğruna yaşanacak o kadar çok şey var ki aslında.. Öncelikle kendim için ve tüm sevdiklerim için yaşıyorum.. Güzel günlerin umudu için :16:

ailem,eşim,bebeğim,arkadaşlarım,sevgi,aşk,inanç ve güzellikler için yaşıyorum aslında bu liste uzar gider yeterki insan yaşamın çok güzel bişey olduğunu bilsin...

peki insan en sevdiğini kaybedince, tutunacak dalı kalmayınca...

yani hiçbişiyim olmasın ama "O" olsun bana yeter dediğiniz şey nedir?

arkadaşlar yapmayın neden böyle cevaplar veriyorsunuz ki nedenim yok ölmeyi beceremem falan diye... herkesin yaşamak için nedeni vardır hayatta olduğumuz sürece hiçbirşey için geç kalmış sayılmayız ve mutlu olabilmemiz için hiçbir engel yok. Ben ailem, herşeyden çok sevdiğim sevgilim ve bana destek olduğu için, ve bana çok şükür 2 senedir hayatımın en mutlu günlerini yaşattığı için, okumak ve ilerde kendi hayatımı elime alabilmek için, ilerde çocuğuma iyi bir anne olmak için kısacası umutlarım için yaşıyorum... ve umutsuz asla yaşanmaz bunu unutmayın ve umudunuzu ne olursa olsun asla kaybetmeyin...

Tek bır nedenım yok ...

Oncelıkle ınancım ,

Kendım ıcın , arkadaslarım , aılem ve esımm :nazar:

Yasayacagım guzellıkler ıcın ,

Yasamayı sevdıgım ıcın ...

Son düzenleme:
Şundan birkaç ay önce yaşamak için onlarca sebep sayıp dökebilirdim ama şimdi aklıma hiç birşey gelmiyor. Yeryüzünde hiç kimseye ait olmayan,hiç bir yere bağlı olmayan, herkesin kalbinde şartlara bağlı, iyot gibi açıkta bir kulum. Belki imtihanım budur bilmiyorum ama gerçekten şunun için yaşıyorum diyemiyorum, Allah'tan korkmasam çoktan gitmiştim o kadar bezginim....

arkadaşlar yapmayın neden böyle cevaplar veriyorsunuz ki nedenim yok ölmeyi beceremem falan diye... herkesin yaşamak için nedeni vardır hayatta olduğumuz sürece hiçbirşey için geç kalmış sayılmayız ve mutlu olabilmemiz için hiçbir engel yok. Ben ailem, herşeyden çok sevdiğim sevgilim ve bana destek olduğu için, ve bana çok şükür 2 senedir hayatımın en mutlu günlerini yaşattığı için, okumak ve ilerde kendi hayatımı elime alabilmek için, ilerde çocuğuma iyi bir anne olmak için kısacası umutlarım için yaşıyorum... ve umutsuz asla yaşanmaz bunu unutmayın ve umudunuzu ne olursa olsun asla kaybetmeyin...

Güzel sebeplerin var; belliki yaşın genç ve hayattan tüm bu saydıklarını sallayacak kazıklar yememişsin. İnşallah hep böyle kalırsın, çünkü bazen öyle şeyler yaşıyorki insan gerçekten sebep kalmıyor. Elinde sadece inancınla ve ettiğin dualarla başbaşa kalırken isyan etmeden,şirke düşmeden sana verilen süreyi doldurup gitmek için gün sayıyorsun. Umut edin iki kelime ve dudaktan bir çırpıda dökülüyor ama inan bazen insanın takati kalmıyor umut etmeye. Sevdiklerinle çok güzel bir ömrün inşallah, hep umutların olsun dilerim

Güzel sebeplerin var; belliki yaşın genç ve hayattan tüm bu saydıklarını sallayacak kazıklar yememişsin. İnşallah hep böyle kalırsın, çünkü bazen öyle şeyler yaşıyorki insan gerçekten sebep kalmıyor. Elinde sadece inancınla ve ettiğin dualarla başbaşa kalırken isyan etmeden,şirke düşmeden sana verilen süreyi doldurup gitmek için gün sayıyorsun. Umut edin iki kelime ve dudaktan bir çırpıda dökülüyor ama inan bazen insanın takati kalmıyor umut etmeye. Sevdiklerinle çok güzel bir ömrün inşallah, hep umutların olsun dilerim

Öncelikle teşekkür ederim güzel dileklerin için... ben 25 yaşındayım ve ben de kazık yedim hem de en güvendiklerimden... dostum bildiğim insan hem de çocukluğumdan beri; hayatımın içine etti aslına bakarsanız.. doğru düzgün hiç arkadaşım olmadı.. erkekler de hep farklı amaçlı yanaştılar... liseyi yarıda bıraktm sonra açıktan bitirdm ama bıraktığm zamanlar ağır depresyon geçirdm ağır ilaçlar kullandım... çok zor dönemlerden geçtim nerdeyse hastaneye kapanacaktım... ama hayat bazen seni öyle şaşırtıyor ki tam bitti dediğin yerde hayatının anlamı olabilecek biri çıkıyor... ve yeniden ayağa kalkıyorsun. Lütfen karamsar olmayın dediğim gibi hiçbirşey için geç değildir..

RABBİM ben kullarımı bana kulluk etsinler diye yarattım buyuruyor..

Emrin başımızın üstüne ALLAHIM.. Kulluk için ALLAH için ALLAH rızası için yaşıyorum..

Ve Hayat herşeyden önce öncelik ALLAH rızası için ve ailem gelir..

Hayatin gercek oldugunu saniyrsim taa ki babam vefat edene kadaaar
Hayat btmsti, annemn hali kotuydu. Ben beterdm..
Snra esimle tanistm. Hayat snra da cok guzellestiii, ee bi de askimizin meyvesi oglum hayatimza gelnce iste yasamak anlamlasti..
Esimi ve oglumu yani hayaymn erkeklerni cok sevyrmmmm

Back
X