- Konu Sahibi yrmbraralk
-
nikin çok ilginçmiş, anlamı ne ise artık
hoşgeldin tatlım ve güncen hayırlı olsun
yürekten istersen ve istikrarlı olursun bu işi bu sefer başarabilirsin
ben 14 kilo verirken hiç 6 öğün yapmadım hep 3 öğün 6 öğün fazla geldi bana o yüzden :44:
Canım, merhaba çok güzel bir konu açmışsın. boyun 176 kilon 66 olması gerekir. Daha aşağıya düşmene gerek yok. yani bu durumda verebileceğin kilolar fazla değil ve gayret edersen emin ol bunu 3 ayda başarırsın. Sıkma canını bu arada sınavlara ve derslerine gayret göster. Üniversiteni kazandıktan sonra gene başarırsın, en önemlisi ekmeği kes ama sabah kahvaltısında 1-2 dilim kepek ekmek yemeni tavsiye ederim. Birde çikolata seviyorsundur tahminimce bunu günlük alımlarında azalt. 1 çikolatayı 3 e bölüp akşama kadar yiyebilirsin. En önemli hareket yürümektir. Sabahları okula yürüyerek gitmeni tavsiye ederim. Bunun için erken kalmak gerekirse bile kalk çünkü yürüyüş vücutta ölçülü bir şekilde çok güzel kilo verdiriyor. Kilo yapan gıdalardan uzak dur. Onların yerine meyveleri ve meyve kurularını tercih et. Akşam okul çıkışı ve sabah okula giderken yürüyüş yaparsan zaten senin kilo vermen çok kolay olacaktır.
günaydın jurnaliiiimm
2 gün ayran detoksu yapıcam...
bakalım sonuc ne olacak
şu ödemler bir gitsinn :)))
iyiyim,başarıcam,sorumluluklarım var.
günaydın tatlımmm
ayran detoksu ne olaki :44:
ins verirsin kilolarini benimde 30 kilo verecegim vardun basladim
25 yasindayim.. dun basladim bende.. ama hic bise yapasim yok.. sadece yiyip yatmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?