Yaşamak İçin Ye :)

yrmbraralk

yaşamak için ye :)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
259
0
16
Adana
merhabalar
ben 1.76 boyunda 78 kılo ve 18 yasındayım.
son 2 yıldır bır cok sok dıyet denedım. aslında hıc bırını bıtırmedım. 3 gun yaptım 5 gun bozdum al ver al ver dahada kılo aldım.. 75 kıloydum.. aslında bana herkes sana kılo yakısıyor.. zayıflasan cırkın olursun.. gercı sen ıstedıgın kadar zayıfla ırı kemıklısın gıbı gıbı gıbı ... bır cok sey soyleyen oldu.. cok agladım.. kabınlerde.. gıyecek bır kıyafetbulamadıgımda.. dıyetı bozup çikolatalara abandıgımda.. aılem sevdıklerım bas bas bagırırken duzenlı ye az ye dıye ! hıc bırını duymadım. cunku acelecıydım. bır an evvel zayıflamalıydım.. hemen acılen... ama olmadı.. bende pes ettım.. dun yıne oturdum dusundum.. vay be dedım 2 yılı heba ettım sok dıyetlerle alıp vermelerle.. az yeseydım duzenlı yeseydım sımdıye coktaaaan 60 olmustum dedım kendı kendıme .. en guzel caglarımı kılolu ve aglayarak gecırıyorum dedım.. sonra bu sıteye gırdım.. bır basarı oykusu okudum.. orada bır arkadasım yasamak ıcın yedıgınden bahsedıyordu.. bende bu sözcugu sloganım halıne getırım... ve ılk kez saglıklı beslenerek zayıflamaya calısıcamm. sızlerınde destegı ile bunu haylı haylı basarrız hep bırlıkte.. ha bu arada öğrencıyım lıse son. üniversıteye hazırlanıyorum.. bırde sok dıyetlerde kafamı yoramazdım tabı ((

üniversıteye hazırlık + saglıklı beslenme sanırım iyi olacak her yönden.

bugun start veriyorum arkadaslarım

2 eylül 2013 pazartesi başlangıc
su ankı kılo:78 kg
boy:1.76
hedef: 60 kg olmak

VİRA BİSMİLLAH !
:))))

Son düzenleme:
uygulayacagım sıstem

günde 2,5 litre su
6 öğün yemek
ders calıstıgım ıcın pek basarılı olamasamda olabıldıgınce hareket
:)

nikin çok ilginçmiş, anlamı ne ise artık

hoşgeldin tatlım ve güncen hayırlı olsun

yürekten istersen ve istikrarlı olursun bu işi bu sefer başarabilirsin

ben 14 kilo verirken hiç 6 öğün yapmadım hep 3 öğün 6 öğün fazla geldi bana o yüzden :44:

hosbuldukk teşekkür ederimm çok sagol

inşallah azmettım bu defa :)
21 aralık nıckım yanı benım ıcın önemlı bır tarıhh

aslında 6 öğün evet fazla gıbı ama ben soyle planlıorum tek dolu öğünüm kahvaltı olucak dıger 5 ogun 2 saatte veya 1 saatte 1 yenecek olan. örnegın meyvelı bıskuvılı yogurt,2 kasık yesılfasulye 1 kasık plav,salata ve ayran,muslı ve sut,meyve,1 top lıght dondurma,5 badem vs vs.. yanı 5 bademı bıle 1 ogun olarak sayıcam.. az uz olacaklar. tam doymıycam. bu sekılde... :))))

Canım, merhaba çok güzel bir konu açmışsın. boyun 176 kilon 66 olması gerekir. Daha aşağıya düşmene gerek yok. yani bu durumda verebileceğin kilolar fazla değil ve gayret edersen emin ol bunu 3 ayda başarırsın. Sıkma canını bu arada sınavlara ve derslerine gayret göster. Üniversiteni kazandıktan sonra gene başarırsın, en önemlisi ekmeği kes ama sabah kahvaltısında 1-2 dilim kepek ekmek yemeni tavsiye ederim. Birde çikolata seviyorsundur tahminimce bunu günlük alımlarında azalt. 1 çikolatayı 3 e bölüp akşama kadar yiyebilirsin. En önemli hareket yürümektir. Sabahları okula yürüyerek gitmeni tavsiye ederim. Bunun için erken kalmak gerekirse bile kalk çünkü yürüyüş vücutta ölçülü bir şekilde çok güzel kilo verdiriyor. Kilo yapan gıdalardan uzak dur. Onların yerine meyveleri ve meyve kurularını tercih et. Akşam okul çıkışı ve sabah okula giderken yürüyüş yaparsan zaten senin kilo vermen çok kolay olacaktır.

merhaba cok tesekkur edıyorum
evet aslında 66 olmak daha ıyı ama neden bılmıyorum hıc 60 olmadım ya merak edıyorum. belkı 66 olunca yetecek bana cok haklısın. ve evet bencede kahvaltı ekmeksız olmuyor
cıkolatayı cooook sevıyorummm. tavsıyenı dınlıycemmm
tüm önerilerin için teşekkürler elimden geldiğince uyucam. :)) fakat okulum 7.30da sabah. o ısı nasıl yapcam bılmıorum

cuma zayıflama yarışmasına basvurdum 1 saattır yanıt yok sanırım yer bulamıycam ((

neyse bugün kü menüm belliiii

bakalım neymıss

kahvaltı
3 siyah zeytın
ufak domates
3-4 parca tuzsuz peynır
kepek ekmegı alamadıgımdan avucumun yarısı kadar beyaz ekmek
1 tatlı kaşıgı çilek reçeli

ara
ince dilim kavun

öğle
2 kaşık kuru fasulye
ayran

ara
5 tuzsuz badem
yeşil çay

aksam
bol salata
yogurt

ara
yeşil elma

spor: spor yerıne 1 saat kadar temizlik yaptım
su: 8 bardak su

yaşamak ıcın yedım.
ne istiyorsam yedım az yedımmmm..
(yicem daha dogrusu )

bugünlük böyle...:13:

bugün 2 eylül
muhteşem bır gundu benım ıcın..
uzun zamandır boyle saglıklı beslenmemiştim

okulun acılmasına 14 gün var bakalım 14 günde kaç kılo vericemmmm :))

hedefım en fazla 5 cunkı vücut ödemlı.. fazla kılom.. bırden çok gıder ya en basta..
sanırım boyle bı sonuc alcam. tabı ınsallah bellıde olmaz ki :)

4 paket etı form aldım ayıptır soylemesı
2sı cıkolatalı 2sı lımonlu
bunu ara ogun olarak kullancam
şöylekı..
aldım hepsını acıp bır kaba koydum. bayatlamaması ıcın hava almayan bır kap.
20 ye yakın bıskuvı oldu..

tabı kı bun nasl bır ara ogun olarak kullancam,,,,,,

= 2 yk yogurda 4 adet sıyah uzum 1-2 ezılmıs badem ve 1 tane bıskuvıyı kırıcam.. karıstırıam ıstersem tarcında koyablrım..

gayeeeet guzel ve tatlı ıhtıyacını gıderıcı ara öğün...

bunun gıbı tarıfler peşindeyım.
buldukca paylasıcam. bu kendı tarıfım :)))

Son düzenleme:
seyir defterimde kendime önerilerim

- proteın baskın olmalı
- karbonhıdrat az olmalı
- sebze bol
- meyve tatlı ıhtıyacı olamadıkca alınmamalı ya da az alınmalı
- olabıldıgınce harekettt :))
- ve 6 ogun cok oluyor yanı aksam 6yı gecıor ben bu yuzden 5 ogun beslenıcem bundan snra

offff offffff offfff

canım sıkkın oldugunda neden bende dıger ısanlar gıbı yemek yememek yerıne yemeklere abanıyorum offf kendımden nefret edıyorum su an.
kötü bir şey oldu
agladım sızlandım sonra kendımı 1 paket cıps yemıs ustune ekmek arası yemek yerken buldum.. sen aksama kadar her seyı dogru yap aksam her seyı boz..
kendımden nefret edıyorum.. ya yemın ederım aclıktan ölsemde bozmıycam artık beslenmemı..
su an kı pişmanlıga degmıyor ! (( bır daha olmıycak gunluk!

motıvasyonum cok dustu 2 gun ayran detoksu yapmayı planlıyorum..
evet evet 3-4 eylül ayran detoksu yapıcam.. müstahak bana..

günaydın jurnaliiiimm

2 gün ayran detoksu yapıcam...
bakalım sonuc ne olacak
şu ödemler bir gitsinn :)))

iyiyim,başarıcam,sorumluluklarım var.

günaydın tatlımmm

ayran detoksu ne olaki :44:

günaydın canım cok gec cevap yazıyorum ksura bakma sorun vardı galıba gırıyordum gorunmuyordu kımsenın yazısı

ayran detoksu alıntıdır :)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

ya ben 2 gun daha yapıcam bu detoksdan:))

bırde cuma gunu balayacagım yenı yontemımı acıklıyorum seyır defterime

müsli ile 6 hafta
yanı 42 gün :))

cuma gununden ıtıbaren gerı sayımla müsli diyeti yapıcam
eger gercekten etkılı olursa basenlerımde
veya zayıflamamda..
müsli için baslık acarım..

basen erıtıyormus kendılerı
marka vermeme gerek yok bir çok markanın var :))

cuma gunu geri sayımı baslatıyorum!

25 yasindayim.. dun basladim bende.. ama hic bise yapasim yok.. sadece yiyip yatmak istiyorum..

anladımmm ismin ne pekı canım

anladım bence sana tek tavsıyem 30 kılo fazlam var dıyorsun
ıstedıgını ye
sadece ne kadar yıyorsan yarısını ye
unu sekerı hayatından cıkar
tuzu gunde 1 çk yarısı kadar kullan
asıtlı bır sey ıstedıgınde canın ya meyvelı soda ıc ya da lıght çamlıca gazoz veya zero kola
gör bak bana guven saglık problemın yoksa
en az 7-8 kılo verırsın 1 ayda canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…