Yaşamak İçin Ye :)

kızz tartılsanaaa ben mrktan çatlardım haa

cancağzımmm perşembe tartılmıstım 400 gram vermısım ama onumuzdekı umaya kdr tartılmıycam moralım bozuluyor
zaten dıyordum 42 gunde 20 kılo gene verırım.. sımdı 42 gunde 8 kıloya razıyım..

anladım cnm
42 günde 20 zor ya hemde sağlıksız bence en fazla 10 vermelisin daha fazlası ciddi zarar

bugün kü menüm
sabah
müsli ve yagsız sut

ara
seftalı

öğle
4 küçük içli köfte
ve 1 kase yogurt

ara
meyve cayı

akşam
müsli ve yagsız süt

2,5 lt su
jıllıan 3/30
müsli 3/42

müsli ile 42 gun adlı bır baslık actım oraya da ugrayabılırsınız bana katılabılırsınız.
ılgılenenlere..

afiyet olsun tatlım :)
jillian ablamla iyi mi aranız

gel beraber olsun canım benımm
ıyı kaynastık ıyıce 10. dkda kalp atıslarım acayıp artıyor 5 dk dınlenmek zorunda kalıyorum sendede oluyor mu ?

ewet cnm olmazmı :) bende 1-2 dakka nefes alıp devam ediyorum :) bugün inşallah level 2 de 4 ü yapcam :)

canım sözlümle gıttık.. bır tane pantolon bulamadım yanında rezıl oldum.. agladım ettım.. bozdum ıste.. spor yapıcaktım yorgunum yarın devam edıcem muslıyede jıllıanada.

ooyy yavrum benimmm olur öylee bee takılmaa senn aamannnn
benimde çok geldi başıma :) insan deli oluyorrr! :)
hiç sıkma canını verince kilocukları bütün pantolonlar köpeğin olur mrk etme :)

ooyy yavrum benimmm olur öylee bee takılmaa senn aamannnn
benimde çok geldi başıma :) insan deli oluyorrr! :)
hiç sıkma canını verince kilocukları bütün pantolonlar köpeğin olur mrk etme :)

yapamıyorum aklıma gelıyor yıne aglıyorum bılıyorum abartıyorum ama dayanamıyorum yarın devam edıcem bu hafta daha sıkkı tutucam.. umarım hava atabılırım bende bır gun fızıgımle

yapamıyorum aklıma gelıyor yıne aglıyorum bılıyorum abartıyorum ama dayanamıyorum yarın devam edıcem bu hafta daha sıkkı tutucam.. umarım hava atabılırım bende bır gun fızıgımle

ayy atarsın tabii beehhh :)
upuzun boyun varrr ya benim gibi bodur olsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…