- Konu Sahibi yrmbraralk
-
kızz tartılsanaaaben mrktan çatlardım haa
cancağzımmm perşembe tartılmıstım 400 gram vermısım ama onumuzdekı umaya kdr tartılmıycam moralım bozuluyor
zaten dıyordum 42 gunde 20 kılo gene verırım.. sımdı 42 gunde 8 kıloya razıyım..
anladım cnm
42 günde 20 zor ya hemde sağlıksızbence en fazla 10 vermelisin daha fazlası ciddi zarar
bugün kü menüm
sabah
müsli ve yagsız sut
ara
seftalı
öğle
4 küçük içli köfte
ve 1 kase yogurt
ara
meyve cayı
akşam
müsli ve yagsız süt
2,5 lt su
jıllıan 3/30
müsli 3/42
afiyet olsun tatlım :)
jillian ablamla iyi mi aranız
gel beraber olsun canım benımm
ıyı kaynastık ıyıce10. dkda kalp atıslarım acayıp artıyor 5 dk dınlenmek zorunda kalıyorum sendede oluyor mu ?
ben orasını anlamadım valla level 1 yazan vıdeoyu buldum 27 dk hergun onu yapıorum 10 gun olunca level2 yapcam her gun :Sewet cnm olmazmı :) bende 1-2 dakka nefes alıp devam ediyorum :) bugün inşallah level 2 de 4 ü yapcam :)
ben orasını anlamadım valla level 1 yazan vıdeoyu buldum 27 dk hergun onu yapıorum 10 gun olunca level2 yapcam her gun :S
level2 de 4 ü yapıcam derken 4. günüm demek istedim :)
anladım bende bölümleri var sandım ay ne aptlm ya
ama napım oyle konumuna dusup duruyorumm hahahah :bende ilk zamanlar ne diyr bunlar dyrdum kendine aptl demeee kızarım baakkk
berbat bır gun
berbat bır ınsan..
spor dıeyet mıyet bugun hıc bır sey yok tam gaz yedım
canıımm noldduuu??ne bu sinir öfkee
canım sözlümle gıttık.. bır tane pantolon bulamadım yanında rezıl oldum.. agladım ettım.. bozdum ıste.. spor yapıcaktım yorgunum yarın devam edıcem muslıyede jıllıanada.
ooyy yavrum benimmm olur öylee bee takılmaa senn aamannnn
benimde çok geldi başıma :) insan deli oluyorrr! :)
hiç sıkma canını verince kilocukları bütün pantolonlar köpeğin olur mrk etme :)
yapamıyorum aklıma gelıyor yıne aglıyorum bılıyorum abartıyorum ama dayanamıyorum yarın devam edıcem bu hafta daha sıkkı tutucam.. umarım hava atabılırım bende bır gun fızıgımle
inşallah:)ayy atarsın tabii beehhh :)
upuzun boyun varrr ya benim gibi bodur olsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?