Başka şehre atama isteyebilirsin. Hatta başka kuruma bile istersen gidersin.5 sene fakülte okuyup zor bir kpss ile atandım emeğimi nasıl bırakabilirim cnm
Tak kulaklığı müzik dinle kitap oku onlar sohbetteyken eşini dostunu ara kahkalar at numaradan da olsa pısık gördükçe hoşlarına gidiyordur çillilerin bezdirme politikası kahveye çok alınmışsın bir de. Dikkatimi çekti kendine yap şarkılar söyleyerek yanına sevdiğin tatlılardan götür koy ayıla bayıla ye dişe diş kana kan
Arkadaşım ben orda nasıl başedebilirim nasıl ayakta kalırım bu konuda destek istiyorum sen kestir at diyorsun bir düsün ben zaten üzgünüm üzgün insanı sarsmK iyidir ama böyle deme bence beni tanısan çok üzülürdünüzSpesifik olarak söyleyebilir misiniz buradan nasıl bir destek beklediğinizi?
Eşim de ben de çakılıkadroyuz arkadaşımBaşka şehre atama isteyebilirsin. Hatta başka kuruma bile istersen gidersin.
Niye üzüleyim yahu ne dedim sanki kişiliğinize mi hakaret ettim, küfür mü ettim ne dedim kiArkadaşım ben orda nasıl başedebilirim nasıl ayakta kalırım bu konuda destek istiyorum sen kestir at diyorsun bir düsün ben zaten üzgünüm üzgün insanı sarsmK iyidir ama böyle deme bence beni tanısan çok üzülürdünüz
Öyle dediniz demedim tabi kızarak yazıyorsunuz onu kasttetim size de iyi akşamlar teşekkürlerNiye üzüleyim yahu ne dedim sanki kişiliğinize mi hakaret ettim, küfür mü ettim ne dedim ki
İyi akşamlar bol başarılar size
Allah razı olsun sizden morale ihtiyacım çok zayıf düştüm cok acılar çektim bunu hazmedemedim Allaha havale ediyorum dua ediyorumsen böyle acılardan kurtulacağını mi düşünüyorsun?
arkandan uzuleceklerini, pişmanlık duyacaklarını ? .. belki ama bir hafta sonrası aynı.
bu şekilde cezalandırmak mi istiyorsun?
sana bişey diyeyim mi . belki de diyecekler ki.. aa bak doğruymuş suçluluk duygusundan canına kıydı olacağı buydu..
muhakkak destek al derim psk desteği. ailende intihar yaşanmış. kolay değil yasadigin . belki bilmediğimiz başka şeyler yaşadın. üç beş kişi için ne dünyanı ne ahiretini yak. hepsi geçecek.. 2 sene sonra bu düşüncen belki de sana komik gelecek. kim bilir. güzel şeyler düşün.
yüzüne bi gülümseme tak ve işini yap. sonra da Allah'a güven. insan adil değildir ama Yaradanın terazisi şaşmaz. ha bugün ha yarın.
Arkadaşım nesi mutlu etsin neden kızıyorsunuz bu durumlara düşmeyi kim ister
en güzelini yapıyorsun. böyleleri hep karşınıza çıkacak. baş etmeyi öğrenin .yapacağınız şey budur.. öyle hemen vazgeçmek hele ki hayatınızdan olmaz... sabredin hak yerini bulur.Allah razı olsun sizden morale ihtiyacım çok zayıf düştüm cok acılar çektim bunu hazmedemedim Allaha havale ediyorum dua ediyorum
Çok çabalıyorum inanınNeden kizayim bu ruh halinden cikmaniz lazim onemseyin diyor herkes ama israrla onemsiyorsunuz bu insanlari.
Çok çabalıyorum inanın
İnş tek duam buen güzelini yapıyorsun. böyleleri hep karşınıza çıkacak. baş etmeyi öğrenin .yapacağınız şey budur.. öyle hemen vazgeçmek hele ki hayatınızdan olmaz... sabredin hak yerini bulur.
Hep dua ediyorum Allaha hakkımkalmasın çok çirkefler inan cnmKendinize odaklanin bir arkadasin dedigi gibi bu tiplerden her yerde var inancinizi bilmiyorum ama dualara sarilin. Birsey derlerse susmayin cevabini verin sustukca daha cok ustunuze geleceklerdir.
Hep dua ediyorum Allaha hakkımkalmasın çok çirkefler inan cnm
İstifa ederseniz 6 ay içinde sözleşmeli olarak veya kadrolu tam hatırlamıyorum başka yere girebiliyorsunuz yada kurumlararası geçişle.5 sene fakülte okuyup zor bir kpss ile atandım emeğimi nasıl bırakabilirim cnm
Allah razı olsun cnmInaniyorum canim benim cok var bunlardan sen suskun kaldikca iyice azitirlar. Iki tane karaktersiz yuzunden hayati kendine zindan etme. Bir bakmissin defolup gitmisler Allah cok buyuk kimsenin hakki kimsede kalmaz inan.
Ben de olmuyor canım benim sağolasınİstifa ederseniz 6 ay içinde sözleşmeli olarak veya kadrolu tam hatırlamıyorum başka yere girebiliyorsunuz yada kurumlararası geçişle.
Tam olarak bilmiyorum ama bi arkadaşımız kavga etti baya tekme tokat girdiler en son istifa etti başka belediyede tekrar girdi ( belediyeydi)
Üstelik konumunu da asla etkilemedi şu an müdür pozisyonunda.
Klmasın nolur Allahım havale ediyorumInaniyorum canim benim cok var bunlardan sen suskun kaldikca iyice azitirlar. Iki tane karaktersiz yuzunden hayati kendine zindan etme. Bir bakmissin defolup gitmisler Allah cok buyuk kimsenin hakki kimsede kalmaz inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?