Yaşamak istemiyorum artık

Spesifik olarak söyleyebilir misiniz buradan nasıl bir destek beklediğinizi?
Arkadaşım ben orda nasıl başedebilirim nasıl ayakta kalırım bu konuda destek istiyorum sen kestir at diyorsun bir düsün ben zaten üzgünüm üzgün insanı sarsmK iyidir ama böyle deme bence beni tanısan çok üzülürdünüz

Niye üzüleyim yahu ne dedim sanki kişiliğinize mi hakaret ettim, küfür mü ettim ne dedim ki
İyi akşamlar bol başarılar size

sen böyle acılardan kurtulacağını mi düşünüyorsun?
arkandan uzuleceklerini, pişmanlık duyacaklarını ? .. belki ama bir hafta sonrası aynı.
bu şekilde cezalandırmak mi istiyorsun?
sana bişey diyeyim mi . belki de diyecekler ki.. aa bak doğruymuş suçluluk duygusundan canına kıydı olacağı buydu..
muhakkak destek al derim psk desteği. ailende intihar yaşanmış. kolay değil yasadigin . belki bilmediğimiz başka şeyler yaşadın. üç beş kişi için ne dünyanı ne ahiretini yak. hepsi geçecek.. 2 sene sonra bu düşüncen belki de sana komik gelecek. kim bilir. güzel şeyler düşün.
yüzüne bi gülümseme tak ve işini yap. sonra da Allah'a güven. insan adil değildir ama Yaradanın terazisi şaşmaz. ha bugün ha yarın.

Allah razı olsun sizden morale ihtiyacım çok zayıf düştüm cok acılar çektim bunu hazmedemedim Allaha havale ediyorum dua ediyorum

Allah razı olsun sizden morale ihtiyacım çok zayıf düştüm cok acılar çektim bunu hazmedemedim Allaha havale ediyorum dua ediyorum
en güzelini yapıyorsun. böyleleri hep karşınıza çıkacak. baş etmeyi öğrenin .yapacağınız şey budur.. öyle hemen vazgeçmek hele ki hayatınızdan olmaz... sabredin hak yerini bulur.

Kendinize odaklanin bir arkadasin dedigi gibi bu tiplerden her yerde var inancinizi bilmiyorum ama dualara sarilin. Birsey derlerse susmayin cevabini verin sustukca daha cok ustunuze geleceklerdir.
Hep dua ediyorum Allaha hakkımkalmasın çok çirkefler inan cnm

Hep dua ediyorum Allaha hakkımkalmasın çok çirkefler inan cnm

Inaniyorum canim benim cok var bunlardan sen suskun kaldikca iyice azitirlar. Iki tane karaktersiz yuzunden hayati kendine zindan etme. Bir bakmissin defolup gitmisler Allah cok buyuk kimsenin hakki kimsede kalmaz inan.

5 sene fakülte okuyup zor bir kpss ile atandım emeğimi nasıl bırakabilirim cnm
İstifa ederseniz 6 ay içinde sözleşmeli olarak veya kadrolu tam hatırlamıyorum başka yere girebiliyorsunuz yada kurumlararası geçişle.
Tam olarak bilmiyorum ama bi arkadaşımız kavga etti baya tekme tokat girdiler en son istifa etti başka belediyede tekrar girdi ( belediyeydi)
Üstelik konumunu da asla etkilemedi şu an müdür pozisyonunda.

Ben de olmuyor canım benim sağolasın

Inaniyorum canim benim cok var bunlardan sen suskun kaldikca iyice azitirlar. Iki tane karaktersiz yuzunden hayati kendine zindan etme. Bir bakmissin defolup gitmisler Allah cok buyuk kimsenin hakki kimsede kalmaz inan.
Klmasın nolur Allahım havale ediyorum

Öncelikle kendine haksızlık etmemelisin. İftiranın bedeli çok ağır olur. Çok ciddi bir şey kul hakkının en ağırı bana göre. Sen içini ferah tut. Böyle saçma kişilikler uğruna canını sıkma. Kişiliğini bozma. Onlar gibi olmak kahkaha atmak zorunda değilsin, pozitif göründüğün an onlar negatif olacak emin ol senin mutsuzluğundan kuvvet alıyorlar lütfen biraz silkelen kendine deger ver ki insanlar da sana değer versin. Ve ilahi adalete güven, birebir yaşadım ve gördüm. Allah'a havale et ve sabır dile, güçlü görün. Onlara mutsuz surat göstererek iyilik yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…