Yaşamak istemiyorum

incii86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
93
12
98
38
Atkadaslar bençm derdim cok ağır depresyondayım hayatımda kötü bişey yaşamadım şükür güzel bir evliliğim birde cocugum var daha önce aksiyete panik atak gecirdim şimdi ise depresyondayım ilac kullanıyorum 3 ay oldu tekrardan başlayalı brnim intihar etme dürtüsü geliyo bana cok korkuyom kendime bisey yapıcam diye cok mutsuzum hayattan zevk almıyorum sürekli aklımda ölme isteği sizden ricam benim gibi böle düşüncesi olup atlatan varmı ruhum acı cekiyo dayanamıyorum

Günaydın.
Belli ki doktorunuz ve kullandığınız ilaç fayda etmiyor.
En yakın zamanda doktorunuzu değiştirin.
Büyük ihtimalle terapi de almanız gerekecek.
Lütfen geç kalmayın lütfen.

Öncelikle geçmiş olsun ama neyseki derdinizin devası var. Daha büyük birşey değil o yüzden şanslısınız.

bunu eşinizle muhakkak paylaşın. belli ki ilaçlar işe yaramıyor doktorunuzu değiştirmenizi öneririm.
intihar dürtüsü nasıl bir şeydir bilemiyorum ahkam kesmek istemem ama arkadaşım öyle düşüncelere kapıldığında evladını düşün sakinleştirmeye çalış kendini..

Doktorunuzla görüşün.
Zaten hiç birimiz ölümsüz değiliz. Kendimizi öldürüp kimseyi ortada bırakmaya gerek yok.
Ama depresyon da böyle bir şey, zaman zaman kötüleşiyor. Dediğim gibi doktora görünün.

kullandıgın ilacın yan etkisi olabilir dr görüş ilacını değiştirsin
çok geçmiş olsun canım sabır allah çek

İlacım değilti zaten 1 aya yakın o dürtü gitmişti 1 haftadır tekrar grldi doktor ilac yapmaz senin hastalığından diyo cok korkuyorum dayanamayıp bişey yapcam diye eşim biliyo elimden grldiğşnce destek oluyo su anda tatildeyiz ama ben hic mutlu değilim aklımda sadecene ölmek bu acıdan kurtulmak düşüncesi var benim gibi yaşayan bu hissi sonrada toparlayan varmı

Bence dua oku, dini kitaplara filan bak bazı hastalıkların ilacı maneviyat tır .
Şükür dür, çocuğunuzu düşünün mesala siz olmadan ne yapar ?

Ben doktorları hiç nlayamiyorum,ümit aktaş kitabında birçok deney sonucunu paylaşmış mesela depresyon ilaçlarıyla ilgili.bu ilaclarin yan etkisinde var bu malesef.
Sana kitabı öneriyorum oku mutlaka,işine yarayacak adı mutluluk kürleri. Beslenmenin ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun

Alıp okuycam evet beslenme faktörü cok büyük diyolar

İlacı bıraksam bu dürtü gidermi diyorum yada daha kötü olursam diyorum ne yapıcağımı şaşırdım

ya böyle durumlarda vitamin mineral eksiklikleri hep göz ardı ediliyor, bence b12, d vitamini, magnezyum düzeylerine baktır ama kesin baktır, omega 3 eksikliğininde depresyon yaptığı söyleniyor ama bilmiyorum, her gün gün ışığında bir saat yürü

İlaçların terapiyle desteklenmesi gerekirmiş yoksa önce kendini iyi hissettirir ardında daha kötü bi hale sokarmış aman ihmal etmeyin bi doktora gidin

İlacı bıraksam bu dürtü gidermi diyorum yada daha kötü olursam diyorum ne yapıcağımı şaşırdım

Bi yakınım kimseye söylemeden ilaçları bıkarmıştı kriz geçirip evden kaçıyordu hastaneye kapattılar kendinde değildi sakın doktor demeden bırakmayın

Bu durumda intihar etme hissi yüksek oluyor.
Yapacağınız tek şey ilaçla beraber psikolojik tedavinizi de yürütmek.
Lütfen psikolojik destek alın.

Baktırdım hepsi iyi cıktı

O hastanızın neyi vardı cokmu ağır ilaclar kullanıyodu
Evet o çok agır ilaçlar kullanıyordu bi kış günü pijamayla çıplak ayakla evden kaçıcak kadar ağır. Donmak üzere bulunmuş. Ama annemde herkesin kullandığı bi ilaç kullanıyordu kafasına göre bıraktı o da kötü oldu doktor demeden bırakılmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…