Atkadaslar bençm derdim cok ağır depresyondayım hayatımda kötü bişey yaşamadım şükür güzel bir evliliğim birde cocugum var daha önce aksiyete panik atak gecirdim şimdi ise depresyondayım ilac kullanıyorum 3 ay oldu tekrardan başlayalı brnim intihar etme dürtüsü geliyo bana cok korkuyom kendime bisey yapıcam diye cok mutsuzum hayattan zevk almıyorum sürekli aklımda ölme isteği sizden ricam benim gibi böle düşüncesi olup atlatan varmı ruhum acı cekiyo dayanamıyorum
Doktorunuzla görüşün.Atkadaslar bençm derdim cok ağır depresyondayım hayatımda kötü bişey yaşamadım şükür güzel bir evliliğim birde cocugum var daha önce aksiyete panik atak gecirdim şimdi ise depresyondayım ilac kullanıyorum 3 ay oldu tekrardan başlayalı brnim intihar etme dürtüsü geliyo bana cok korkuyom kendime bisey yapıcam diye cok mutsuzum hayattan zevk almıyorum sürekli aklımda ölme isteği sizden ricam benim gibi böle düşüncesi olup atlatan varmı ruhum acı cekiyo dayanamıyorum
kullandıgın ilacın yan etkisi olabilir dr görüş ilacını değiştirsinAtkadaslar bençm derdim cok ağır depresyondayım hayatımda kötü bişey yaşamadım şükür güzel bir evliliğim birde cocugum var daha önce aksiyete panik atak gecirdim şimdi ise depresyondayım ilac kullanıyorum 3 ay oldu tekrardan başlayalı brnim intihar etme dürtüsü geliyo bana cok korkuyom kendime bisey yapıcam diye cok mutsuzum hayattan zevk almıyorum sürekli aklımda ölme isteği sizden ricam benim gibi böle düşüncesi olup atlatan varmı ruhum acı cekiyo dayanamıyorum
Şansılısınız derken beni biraz aydınlatabilirmisizÖncelikle geçmiş olsun ama neyseki derdinizin devası var. Daha büyük birşey değil o yüzden şanslısınız.
Alıp okuycam evet beslenme faktörü cok büyük diyolarBen doktorları hiç nlayamiyorum,ümit aktaş kitabında birçok deney sonucunu paylaşmış mesela depresyon ilaçlarıyla ilgili.bu ilaclarin yan etkisinde var bu malesef.
Sana kitabı öneriyorum oku mutlaka,işine yarayacak adı mutluluk kürleri. Beslenmenin ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun
Atkadaslar bençm derdim cok ağır depresyondayım hayatımda kötü bişey yaşamadım şükür güzel bir evliliğim birde cocugum var daha önce aksiyete panik atak gecirdim şimdi ise depresyondayım ilac kullanıyorum 3 ay oldu tekrardan başlayalı brnim intihar etme dürtüsü geliyo bana cok korkuyom kendime bisey yapıcam diye cok mutsuzum hayattan zevk almıyorum sürekli aklımda ölme isteği sizden ricam benim gibi böle düşüncesi olup atlatan varmı ruhum acı cekiyo dayanamıyorum
İlacı bıraksam bu dürtü gidermi diyorum yada daha kötü olursam diyorum ne yapıcağımı şaşırdım
O hastanızın neyi vardı cokmu ağır ilaclar kullanıyoduBi yakınım kimseye söylemeden ilaçları bıkarmıştı kriz geçirip evden kaçıyordu hastaneye kapattılar kendinde değildi sakın doktor demeden bırakmayın
Baktırdım hepsi iyi cıktıya böyle durumlarda vitamin mineral eksiklikleri hep göz ardı ediliyor, bence b12, d vitamini, magnezyum düzeylerine baktır ama kesin baktır, omega 3 eksikliğininde depresyon yaptığı söyleniyor ama bilmiyorum, her gün gün ışığında bir saat yürü
Evet o çok agır ilaçlar kullanıyordu bi kış günü pijamayla çıplak ayakla evden kaçıcak kadar ağır. Donmak üzere bulunmuş. Ama annemde herkesin kullandığı bi ilaç kullanıyordu kafasına göre bıraktı o da kötü oldu doktor demeden bırakılmazmışO hastanızın neyi vardı cokmu ağır ilaclar kullanıyodu
İstiyorum ama cok ucuk rakamlar veriyolarBu durumda intihar etme hissi yüksek oluyor.
Yapacağınız tek şey ilaçla beraber psikolojik tedavinizi de yürütmek.
Lütfen psikolojik destek alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?