Güldürdünüz sağolun :)E arkadasi olup kocasi olmayanin da pisikolojisi bozuluyo
Hayatta hep biseyler eksik her eksikte olmeye kalkmamak lazim
İyi akşamlar hanımlar
Direk konuya giricem artık yaşamak istemiyorum boş yaşıyorum sanki neden bu hayatta derdimi anlatacağım öneri alacağım istediğim zaman yazıp konuşabileceğim bir dost arkadşım yok etrafımda arkadaşları olan bunu güzel dillerle anlatan kişiler var ama ben kendimi bildim bileli hep yanlız kalan bir kız oldum şuan evliyim çok şükür eşimle çok mutluyum ama onunla bir arkadaşın paylaşabileceği şeyler konuşamam yani konuşsam da bi kız arkadaş daha farklı bunu iyi bilirsiniz çoğunuz bu siteye katıldım sorunlarımı meraklarımı gidermek için ama konularıma yazan yok geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onun üzüntüsü atlatmadan enfeksiyon sorunum çıktı tabi benimkinin yanında daha zor durmda olanlar var tabi ama ben bunları hep içime atıyorum paylaşacağım ve beni iyi hissetiren biri yok eşime de pek yansıtmıyorum piskolojim bozuldu durduk yere ağlıyorum şuan bile bunları yazarken ağlıyorum bu kadar çok duygusal değildim ama bunları yazmasam daha kötü olucam diye sizle paylaşmak istedim
Canim hormonların daha toparlamamıştır bu hassasiyetin ondan sıkma canını evdemisin çalışıyormuşum bilmiyorum ama hobiler edin sosyal ortamlarda bulun spora git ya da ne bileyim evdeyken arkadaş insanin ayağına gelmezki bak benim 5 yıllık bir dostum var çok şaşıracaksın belki ama onunla kadınlar kulübünde tanıştık ikimizde evliydik üstelik sonra 5 yıldır hepberaberiz ..biraz sende de bitiyor isİyi akşamlar hanımlar
Direk konuya giricem artık yaşamak istemiyorum boş yaşıyorum sanki neden bu hayatta derdimi anlatacağım öneri alacağım istediğim zaman yazıp konuşabileceğim bir dost arkadşım yok etrafımda arkadaşları olan bunu güzel dillerle anlatan kişiler var ama ben kendimi bildim bileli hep yanlız kalan bir kız oldum şuan evliyim çok şükür eşimle çok mutluyum ama onunla bir arkadaşın paylaşabileceği şeyler konuşamam yani konuşsam da bi kız arkadaş daha farklı bunu iyi bilirsiniz çoğunuz bu siteye katıldım sorunlarımı meraklarımı gidermek için ama konularıma yazan yok geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onun üzüntüsü atlatmadan enfeksiyon sorunum çıktı tabi benimkinin yanında daha zor durmda olanlar var tabi ama ben bunları hep içime atıyorum paylaşacağım ve beni iyi hissetiren biri yok eşime de pek yansıtmıyorum piskolojim bozuldu durduk yere ağlıyorum şuan bile bunları yazarken ağlıyorum bu kadar çok duygusal değildim ama bunları yazmasam daha kötü olucam diye sizle paylaşmak istedim
Teşekkür ederim bu kadar iyi yazdığın ve anladığın için ben çok neşeli bir insanımdır ama nedense dışardan hep soğuk biri olduğumu söylerler hiç bir zaman hiç birşeyi sorun yapmam hep vardır bunda da bir hayır derim ama kendimi iyi hissetmiyorum sadece dediğin gibi duygusal olarak gerçekten baya çökmüş durumdayım ve bu benim arkadaşlık kimseyle kuramıyorum anlamına gelmiyor çevremde hiç rastlamadım bu yaşıma kadar olmadı sadece burada sizlerle paylaşmak istedim.Canim hormonların daha toparlamamıştır bu hassasiyetin ondan sıkma canını evdemisin çalışıyormuşum bilmiyorum ama hobiler edin sosyal ortamlarda bulun spora git ya da ne bileyim evdeyken arkadaş insanin ayağına gelmezki bak benim 5 yıllık bir dostum var çok şaşıracaksın belki ama onunla kadınlar kulübünde tanıştık ikimizde evliydik üstelik sonra 5 yıldır hepberaberiz ..biraz sende de bitiyor is
Ailemle aram çok iyiAilenle Aran nasıl onlarla dertlessen?
HayırArkadaşın yok diyemi yaşamak istemiyorsun? Derdine sahip olasım geldi
Teşekkür ederim bu kadar iyi yazdığın ve anladığın için ben çok neşeli bir insanımdır ama nedense dışardan hep soğuk biri olduğumu söylerler hiç bir zaman hiç birşeyi sorun yapmam hep vardır bunda da bir hayır derim ama kendimi iyi hissetmiyorum sadece dediğin gibi duygusal olarak gerçekten baya çökmüş durumdayım ve bu benim arkadaşlık kimseyle kuramıyorum anlamına gelmiyor çevremde hiç rastlamadım bu yaşıma kadar olmadı sadece burada sizlerle paylaşmak istedim.
Haklısın başlicam mutlaka :)Hormonların düzene girsin gebelik olayını kafana takmamaya çalış herşey yoluna girer canim kitap oku ben böyle olur olmaz şeylere takılınca bunu yapıyorum valla çok iyi geliyor ..:)
Hem insanin en yakın arkadaşı yine kendisidir bana göre yalnızlığın da tadını çıkarabilirsin hem kendini olumlu dinle ac müziğini al kitabını yap kahveni geç köşene ohhh missss:) valla kıskandım 3 yıldır benim için çok mümkün olmuyor bulu durum
Haklısın ama bunu bu kadar kızgın yazmanıza gerek yok çünkü benim yaşadıklarım burda yazdıklarımdan ibaret değil bazı şeyleri yazmak istemedim sadece arkadaş konusuna değindim ve ben senelerdir buna rağmen hep pozitif bir insandım tabi buraya bunu yazarak çok saçma birşey yaptım. hakkım helaldir.Kimyasal gebelikte enfeksiyonda bu kadar büyük olaylar mı? Herkese anlatarak rahatlatacak bir şey mi iyi düşünün.
Kimisi 9 aylıkken karnında kaybediyor kimisi kucağında..
Kimisi ilik nakli için sırada bekliyor, kimisi 3 ayda eriyip göçüp gidiyor.
Bu büyüttüğünüz olayları anlattığınız Kişiler çok çok ağır imtihanlardan geçtiklerinden sizin mızmızlıklarınıza sinir olacak belki de, hiç düşündünüz mü?
Yanlış anlamayın küçümsemiyorum derdinizi, ama bunda yaşamak istemiyorum denilecek tek birşey göster??
Eşinle mutlusun dövüyor mu sövüyor mu aç açıkta mı bırakıyor da, onu yarı yolda bırakıp öleceksin bir “arkadaş” bulamadığın için???
Dışarı çıkın, kursa gidin, insanlarla iletişim kurun. Koltuğa zamk gibi yapışıp çevre edinemezsiniz. Bunu bile bile yapmıyorsanız halinizden memnunsunuz demektir kusura bakmayın.
Sert oldu biraz ama kendinize gelin, sizi büyüten anne baba arkanızdan ağlarken ömürleri boyunca sebebi neydi diyecekler ve muhtemelen saçma sapan birşey olduğunu tahmin etmeyip, kendilerinin farkında olmadığı çooook büyük birşeyle uğraştığınızı düşünüp bin kat yanacaklar...
Son olarak, psikoloğa gidin ve hakkınızı helal edin kırdıysam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?