- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
Yok kız burada ne dertler okuyoruz doğal olarak kızlara komik geldiHaklısın başlicam mutlaka :)
Eskiden çok okurdum buralar bıraktım herşeyi.
Ben burda "yaşamak istemiyorum" diye başlık açtım sadece "arkadaş" konusa çok değindim bunu ne kadar çok yanlış anlayan insan var ben burda bunu yazacak bir insanda değilim ama böyle çok kafama taktım 1 haftadır aynı şeyleri düşüne düşüne kendime bunu yaptım hata aslında burda bunu açmam oldu sanırım daha kendimi kötü yapıcam
Canım kocanla aranın iyi olması, mutlu olman çok güzel bir şey. Emin ol çoğu kişi koca için arkadaşlarını feda ediyor. Kocanla arkadaş olabilirsin. Karşına istediğin gibi bir arkadaş da çıkar umarım.
Doğru olabilir pek bilmiyorum burayı :)Yok kız burada ne dertler okuyoruz doğal olarak kızlara komik geldiama insanın içind e bazen böyle saçma sapan bunalımlar oluyor , önemli olan kendini tanımak bazen regl dönemlerinde oturup durup dururken aglamisligim çok var mesela benimde ama artık kimseye yansıtmadan reglim mi geliyor benim diyip teşisi koyuyorum
Biz bu kadarını görerek yaşamak istemediğinizi görüyoruz, arkasını görecek göz Yok.Haklısın ama bunu bu kadar kızgın yazmanıza gerek yok çünkü benim yaşadıklarım burda yazdıklarımdan ibaret değil bazı şeyleri yazmak istemedim sadece arkadaş konusuna değindim ve ben senelerdir buna rağmen hep pozitif bir insandım tabi buraya bunu yazarak çok saçma birşey yaptım. hakkım helaldir.
Yok ama yoruma kapattirabilirsin:)Doğru olabilir pek bilmiyorum burayı :)
Açtığım konuyu silebilir miyim acaba varmı öyle birşey
Çok haklısınız gerçekten sizlerden özür diliyorum bu boş konu için çok iyi geldi yazdiklariniz ne kadar kızgın olsada tatlı bir dille de anlatmışsınız yaşıma verin ve ani oldu diyim yazdıklarımBiz bu kadarını görerek yaşamak istemediğinizi görüyoruz, arkasını görecek göz Yok.
Kızıyorum, çünkü herşeye rağmen ayakta kalmaya çalışan tonla insan var.
Bi işe atılsanız, bi kursa gitseniz herşey çözülecek belki de.
Kızgınlığım bunun kolay yol olduğunu sananlara.
Anne olarak dışa vurdum düşüncelerimi ve belki de size bir tokat gereklidir diye.
Ben bir defasında kriz anımda teyzemden öyle bi tokat yedim ki, noluyoruz dedim vurmaya hakkı asla yoktu bir defa bile yapmış değildi neden bunu yaptı dedim. Kim bilir ne haldeydim...
Elinizde olanlara tutunun. Bardağınız nerdeyse dolu, dudak payı olan boşluğu görmezden gelin lütfen.
Kaptmam doğru olucak sanırım şuan okuyorum da yazdıklarımı her ne olursa olsun bazılarının yanında benim ki hiç şükür demeliyim. İyiki varsınız :))Yok ama yoruma kapattirabilirsin:)
Bence bu yaptığınız şımarıklık başka hiçbirsey değil. Gözünüzü açın bir etrafa bakın yada şöyle diyeyim haber izliyorsanız eğer gündemde çok önemli bir konu var AFRİN! Ya orda bir sürü şehitlerimiz var, 15 günlük çocuğunu, eşini arkada bırakıp giden şehitlerimiz var. 6 aylık eşini geri bırakıp giden şehitlerimiz var! Bu kadar bencil olmayın! Halinize şükredin. Siz o eşleri şehit olan bayanların yerinde olmak ister miydiniz? neymiş yanlızlıkmış, dostum yokmuş. Kusura bakmayın biraz sert oldu ama bunları söylemek zorundaydım yoksa içim rahat etmezdi.İyi akşamlar hanımlar
Direk konuya giricem artık yaşamak istemiyorum boş yaşıyorum sanki neden bu hayatta derdimi anlatacağım öneri alacağım istediğim zaman yazıp konuşabileceğim bir dost arkadşım yok etrafımda arkadaşları olan bunu güzel dillerle anlatan kişiler var ama ben kendimi bildim bileli hep yanlız kalan bir kız oldum şuan evliyim çok şükür eşimle çok mutluyum ama onunla bir arkadaşın paylaşabileceği şeyler konuşamam yani konuşsam da bi kız arkadaş daha farklı bunu iyi bilirsiniz çoğunuz bu siteye katıldım sorunlarımı meraklarımı gidermek için ama konularıma yazan yok geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onun üzüntüsü atlatmadan enfeksiyon sorunum çıktı tabi benimkinin yanında daha zor durmda olanlar var tabi ama ben bunları hep içime atıyorum paylaşacağım ve beni iyi hissetiren biri yok eşime de pek yansıtmıyorum piskolojim bozuldu durduk yere ağlıyorum şuan bile bunları yazarken ağlıyorum bu kadar çok duygusal değildim ama bunları yazmasam daha kötü olucam diye sizle paylaşmak istedim
Iyi geliyor bu site herkese kadın dayanışması isteKaptmam doğru olucak sanırım şuan okuyorum da yazdıklarımı her ne olursa olsun bazılarının yanında benim ki hiç şükür demeliyim. İyiki varsınız :))
İçiniz rahat olmuşsa sevindimBence bu yaptığınız şımarıklık başka hiçbirsey değil. Gözünüzü açın bir etrafa bakın yada şöyle diyeyim haber izliyorsanız eğer gündemde çok önemli bir konu var AFRİN! Ya orda bir sürü şehitlerimiz var, 15 günlük çocuğunu, eşini arkada bırakıp giden şehitlerimiz var. 6 aylık eşini geri bırakıp giden şehitlerimiz var! Bu kadar bencil olmayın! Halinize şükredin. Siz o eşleri şehit olan bayanların yerinde olmak ister miydiniz? neymiş yanlızlıkmış, dostum yokmuş. Kusura bakmayın biraz sert oldu ama bunları söylemek zorundaydım yoksa içim rahat etmezdi.
Anlatmaya çalıştığım konuyu bence anlamadınız.ve siz hala yanlızlık sendromunu devam ettireceksiniz. Haa bide yaşamak istemiyodunuz bu yüzden. Çok çok çok bravo!İçiniz rahat olmuşsa sevindim
Lütfen boş boş konuşup durmayın yazdiklariniz benle çooook alakasız şeylerAnlatmaya çalıştığım konuyu bence anlamadınız.ve siz hala yanlızlık sendromunu devam ettireceksiniz. Haa bide yaşamak istemiyodunuz bu yüzden. Çok çok çok bravo!
Terbiyeni takın önce düzgün konuş.ben etrafına bak senden daha kötü durumda olanlar diyorum. Sizinle alakasız mı Türkiye de yaşamıyorsunuz galiba neyse. Anlamak yada anlamamak kapasite meselesi! He bu arada böyle devam ederseniz bu şekilde konuşma uslübu sergilerseniz yanlız kalmanız çok normal bence.Lütfen boş boş konuşup durmayın yazdiklariniz benle çooook alakasız şeyler
___________________Kaptmam doğru olucak sanırım şuan okuyorum da yazdıklarımı her ne olursa olsun bazılarının yanında benim ki hiç şükür demeliyim. İyiki varsınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?