Yaşamak istemiyorum

Yok kız burada ne dertler okuyoruz doğal olarak kızlara komik geldi ama insanın içind e bazen böyle saçma sapan bunalımlar oluyor , önemli olan kendini tanımak bazen regl dönemlerinde oturup durup dururken aglamisligim çok var mesela benimde ama artık kimseye yansıtmadan reglim mi geliyor benim diyip teşisi koyuyorum

İnşallah teşekkürler:)

Doğru olabilir pek bilmiyorum burayı :)
Açtığım konuyu silebilir miyim acaba varmı öyle birşey

Biz bu kadarını görerek yaşamak istemediğinizi görüyoruz, arkasını görecek göz Yok.

Kızıyorum, çünkü herşeye rağmen ayakta kalmaya çalışan tonla insan var.

Bi işe atılsanız, bi kursa gitseniz herşey çözülecek belki de.
Kızgınlığım bunun kolay yol olduğunu sananlara.
Anne olarak dışa vurdum düşüncelerimi ve belki de size bir tokat gereklidir diye.
Ben bir defasında kriz anımda teyzemden öyle bi tokat yedim ki, noluyoruz dedim vurmaya hakkı asla yoktu bir defa bile yapmış değildi neden bunu yaptı dedim. Kim bilir ne haldeydim...

Elinizde olanlara tutunun. Bardağınız nerdeyse dolu, dudak payı olan boşluğu görmezden gelin lütfen.

Çok haklısınız gerçekten sizlerden özür diliyorum bu boş konu için çok iyi geldi yazdiklariniz ne kadar kızgın olsada tatlı bir dille de anlatmışsınız yaşıma verin ve ani oldu diyim yazdıklarım

Bence bu yaptığınız şımarıklık başka hiçbirsey değil. Gözünüzü açın bir etrafa bakın yada şöyle diyeyim haber izliyorsanız eğer gündemde çok önemli bir konu var AFRİN! Ya orda bir sürü şehitlerimiz var, 15 günlük çocuğunu, eşini arkada bırakıp giden şehitlerimiz var. 6 aylık eşini geri bırakıp giden şehitlerimiz var! Bu kadar bencil olmayın! Halinize şükredin. Siz o eşleri şehit olan bayanların yerinde olmak ister miydiniz? neymiş yanlızlıkmış, dostum yokmuş. Kusura bakmayın biraz sert oldu ama bunları söylemek zorundaydım yoksa içim rahat etmezdi.

İçiniz rahat olmuşsa sevindim

İçiniz rahat olmuşsa sevindim
Anlatmaya çalıştığım konuyu bence anlamadınız.ve siz hala yanlızlık sendromunu devam ettireceksiniz. Haa bide yaşamak istemiyodunuz bu yüzden. Çok çok çok bravo!

Anlatmaya çalıştığım konuyu bence anlamadınız.ve siz hala yanlızlık sendromunu devam ettireceksiniz. Haa bide yaşamak istemiyodunuz bu yüzden. Çok çok çok bravo!
Lütfen boş boş konuşup durmayın yazdiklariniz benle çooook alakasız şeyler

Lütfen boş boş konuşup durmayın yazdiklariniz benle çooook alakasız şeyler
Terbiyeni takın önce düzgün konuş.ben etrafına bak senden daha kötü durumda olanlar diyorum. Sizinle alakasız mı Türkiye de yaşamıyorsunuz galiba neyse. Anlamak yada anlamamak kapasite meselesi! He bu arada böyle devam ederseniz bu şekilde konuşma uslübu sergilerseniz yanlız kalmanız çok normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…