- 11 Mayıs 2025
- 36
- 11
- 3
- 24
Nerden başlasam bilmiyorum niye buraya bunları anlattığımı da bilmiyorum sadece o kadar çok sıkışmış hissediyorum ki hiçbiyere sığamıyorum… herseyimden kendimden öyle bıktım ki artık kendime katlanamıyorum mezuna kaldım kaç kere bıktım mesleğim olsun diye sırf yine giricem sınava ailemle yaşıyorum aile denirse aynı evde yaşayan 5 kişi sadece benim gözümde etrafımdan kazık yedim herkesin gerçek yüzünü görmek kullanılmak eskiden gelen kalan travmalar o kadar bunaldım ki aynaya bile bakmak istemiyorum bazen biriyle konuşursam kendimi yakıştıramıyorum yanına ya da saçma sapan insanlara denk geliyorum kimseye güvenemiyorum çok uzun zamandır kendime ait hiçbiri şeyimi sevmiyorum hayatımın bi döneminde kendimi kız olarak bile görmemiştim ben intih4r etmiştim başaramamıştım hala izi var ne yaşasam içime gömdüm bazen o kadar düşünürdüm ki herseyi kendime sürekli zarar verdiğim bi dönem oldu suan yine inti4ar etmeyi düşünüyorum ara sıra bunları bilse yakınlarım bana deli gözüyle bakar ama ben bu hayatta kendime verdiğim zararı kimseye asla vermedim tam aksine kimse kırılmasın etmesin diye kendim mahvoldum tükendim bazen o kadar istiyorum ki evden uzaklaşmayı hatta bu şehirden hani bi çanta yap çık git hayat seni götürsün bi yere diyor içimde ki ses biraz cesaretim olsa suan çıkarım giderim gidecek bi yerim yok kimsem yok param pulum bildiğim tek şey o kadar yorgun hissediyorum ki herseyden uzaklaşmak istiyorum allahım bana gidecek yer ver diye yalvarıyorum bazen 21 yaşındayım ama yemin ederim Kuran çarpsın o kadar bitmiş hissediyorum ki asla geçmiyor bu his bi olay bi olay daha yaşarsam ani bi cesaretle kendimi öldürebilirim belki geçer o zaman bu hislerim ama nasıl anlatılır bilmiyorum hiç mi insanın hiç mi gidecek yeri olmaz rehber de arayacak tek bi insan olmaz mı bi insanın nasıl bu kadar kimsesi olmaz anlamıyorum biri sarılsa saatlerce ağlar dururum tek bi kelime edemem buraya yazamadığım o kadar şey var ki belki bilmediğiniz için ciddiye bile alıp okumazsınız bu yazdığımı gülersiniz belki ama ben gülmedim yaşadığım hiçbirseye en güzel yaşlarımda yanlızlıgı dibine kadar yaşadım yaşıyorum her türlü pisliği insanı gördüm bu dünyayı istemiyorum artık umarım Allah tez zamanda alır canımı ben cesaret edip yapmadan…