yaşamak istemiyorum

ben yaşamak istemiyorum çünkü artık dayanamıyorum. insanların bencilliklerine, karşısındakilerini düşünmeden alay etmelerine katlanamıyorum. o kadar sinirliyim ki herşeye, kendime, etrafımdakilere. zaten özgüvensizim, çirkinim. ailemde bana yemek ve para vermekten başka bir şey yapmıyorlar. özgüvenimi kırdıkça kırıyorlar ve ben gittikçe içime kapanıyorum.
bir gün dayanamayacağım intihar edeceğim diye çok korkuyorum. aslında istediğim bu ama aynı zamanda istemiyorum da. okul hayatım bok gibi, kendimden nefret ediyorum, tek bir arkadaşım bile yok. yaşamam için sebepte yok. intihar etmememin tek nedeni, ailemin ve çevredekilerin neden intihar etti diye düşünmeleri. sırf onlar etrafa açıklamak zorunda kalmasınlar diye kendimi öldürmüyorum.
durum böyle. sürekli depresifim. konuşacak kimsem yok. iğrenç bi görüntüm var.

Demek ki pes etmeyen bir ruhun var. Hala bir isik var sende .

O dizilerde filmlerde gozumuze sokulan kadinlar gercek degil. Onlar guzel kalmak icin o kadar caba gosteriyor.Kimi makyaj guzeli kimi fizik kimi de sadece yuz guzeli ve onlar gibi olmak zorunda da degilsin zaten.

Kendini mi begenmiyorsun?

Peki sen guzellesmek icin bir caba sarfediyor musun?

Kilolu musun, kilo ver.

Burnunu mu begenmiyorsun. 18 yasindan sonra estetik ameliyat olursun.

Ruhunu mu begenmiyorsun? Iste onu kimse degistiremez . Ancak sen degistirebilirsin.

Bu da bu ozguvensizliginle olmaz.

Nerden baslarsan bilmiyorum ama mutlaka bir yerden basla.

eee hoşgeldin hayat bu işte çevrend hep kötu ınsanlar olur alay eden dalga gecen çekemediği iç,n küçümseyen yuzune tukurmeyecegın halde yalakalıkla bı yerlere gelmıs ınsancıkların senın konum olarak uzerınde olmasıı oo sayarım da sayarm ergensın sanırım bu işler boyle hayat zor kendın ıcın yasamaya çalış kımseyi düşünme bı sure sonra o kötu ınsanlardan olcsksın sende cevren de olcakk ohhh sırf yalakalıgına sana cook guzelsın dehsetsın dıyceklerr amann ne de yazdım haaa boyle işte kuzum sen bılırsın hayat senın

bende senin gibi cok takardım ergenlikte suratımdan utanırdım sanki insanlar benim çirkin suratıma bakıyorlar gibiydi.hepsi geçti hayat cok zordu ama bunların hepsi geçecek birgün bu depresif hallerden kutulacak alımlı çalımlı bir genç kız olacaksın henüz kendine güvenin yok ne intiharuı ya senin yaşında olmak için neler vermezdim ahh ah

Güzel kızların güzel hayatları olduğunu mu düşünüyosun ?
Lisede bir arkadaşım vardi abartmiyorum kızın güzelliği oturdugumuz semti geçip izmire yayiliyodu erkekler bunla sevgili olmak için yarışıyodu aradan 10 yıl geçti geçen haftalarda gorustuk bu kızla(hala cok guzel)sokaktaki köpek evlenme teklif etse evlenicem kız çocuk ozlemim yakıyor beni dedi..
O öyle diyince yine lisedeki hala gorustugum arkadaşım geldi aklima Allah affetsin gorecelidir ama hemen hemen herkes için çirkin sayılcak bi kız bu evli kocası tarafından çok seviliyor ve dünyalar guzelı bi kız çocuğu var yani o güzelliğine herkesin hayran olduğu kızın hayallerini yaşıyor
Emin ol çokda önemli değil güzellik hayatta belki birkaç kapıyı açar okadar..

bende çok çirkindim.Kendini beğenmişlik yapmak değil niyetim.Şimdi ise çalıştığım bin kişilik iş yerinin en güzel kızıyım. Zamanla bu hislerin geçecek. Haytında başarılar.

sorun çirkin olmam da değil. asosyalim. doğru düzgün konuşamıyorum. salak salak hareketler yapıyorum.

ben yaşamak istemiyorum çünkü artık dayanamıyorum. insanların bencilliklerine, karşısındakilerini düşünmeden alay etmelerine katlanamıyorum. o kadar sinirliyim ki herşeye, kendime, etrafımdakilere. zaten özgüvensizim, çirkinim. ailemde bana yemek ve para vermekten başka bir şey yapmıyorlar. özgüvenimi kırdıkça kırıyorlar ve ben gittikçe içime kapanıyorum.
bir gün dayanamayacağım intihar edeceğim diye çok korkuyorum. aslında istediğim bu ama aynı zamanda istemiyorum da. okul hayatım bok gibi, kendimden nefret ediyorum, tek bir arkadaşım bile yok. yaşamam için sebepte yok. intihar etmememin tek nedeni, ailemin ve çevredekilerin neden intihar etti diye düşünmeleri. sırf onlar etrafa açıklamak zorunda kalmasınlar diye kendimi öldürmüyorum.
durum böyle. sürekli depresifim. konuşacak kimsem yok. iğrenç bi görüntüm var.
Zaten bir gun ölecen bu acelen ne canim birak hersey olirunda kalsin zamana birak hersey duzelicek tamam :işsiz:

Cehennem daha güzel geliyosa buyur intihar et. ailesi olmayan milyonlarca insan var bu hayatta. şükür et. ayrıca hiç arkadaşı olmayan içini kapanık olan ve görüntüsü kötü olan ( bana göre kadınlar çirkin olamaz) sen değilsin. hayat bok gibiyse senin suçun değil, kendini neden heba etmek istiyosun

Herkes mükemmel olmak zorunda değil.
Çirkin kadın bile olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü çirkin denilen insanların gönüllerinin sıcaklığına bir şahit oluyorsun, baya güzel dediğimiz insanlara bin basacak hale geliyor. Allah hepimizi ayrı güzellikte yarattı..
Asosyal olmana çare elbet var.
Doğru düzgün konuşamıyorum demişsin.
Kendine kitaplar al. Ben böyle kendimi geliştirdim. Oku, oku.. Diksiyonunda baya düzelecektir. Ama böyle intihar falan düşünmek nedir.. Allah'ın verdiği canı almak kolay mı? Bu kadar sıkıntıdaysan bol bol dua et. Bunun garantisini veriyorum. Allah öyle bir yardım eder, işlerine yoluna koyar ki şaşıp kalırsın. :)

sorun çirkin olmam da değil. asosyalim. doğru düzgün konuşamıyorum. salak salak hareketler yapıyorum.
Ruh ha linden kaynaklanabilir mesela cocuklugunu yasayamadiysan/doymadiysan ya da olgunlasamadiysan o sekilde dusunebirsin diger insanlara hayranlikla bakar kendini kucumse olabilir ,hareketlerini sacma.bulabilirsin vs..bunun icin kitap oku kendini gelistir en guzeli konusmayi degil dinlemeyi ogren pratik yap biri sunu derse ne derim? baska soyle derse ne derim ya da benim su konu hakkindaki gorusum nedir gibi once kendin bunlari benimse, coz ,sonra karsindakiyle iletisime gecersin ama sana tavsiye kendine degil Allah tealaya guven ,yardim iste ,dua et kendine guveneni sever ve kendine guvenene kafidir bunu hic aklindan cikarma ...
Sana kirici davranan insanlarida onemseme e ben yapamiyorum dersen?onemsemiyor gibi davran zamanla kendinde alisacaksin bu duruma ve onemsememeye baslayacaksin ve sakin sakin intihari dusunme ruhunu doyur en onemlisi bu bu dunyada millet bizi guzel bulsun begensin ozguven patlamasi icin gelmedik ,kulluk bilincin olsun Allah teala senden ne istiyor? neyi yasakliyor?musibetler niye geliyor?sabretmenin sevabi nedir? bunlari bil yasamini buna gore ayarla ogren ve uygula seni ne icin yarattigini Yaratandan daha iyi kim.soyleyebilir? Cirkinim diyorsun oyle bile olsa o seni boyle sevdi ...ki mutlaka guzelligin vardir ama goremiyorsun cunku kendinle ilgili algin bozulmus gibi duruyor bazen sana acimasiz elestri yapila yapila sende inanmaya ve kendini begenmemeye baslarsin ve kendinle ugrasirsin bu yanlistir .

Bu kadar güçsüzmüsünüz neden bu dayanamıyorum vs laflar ben avutmam sizi direk söylüyorum beterin beteri var tek bunları yaşayan siz değilsiniz sonda olmayacaksınız bi an önce sirkelenip kendinize gelin çirkin güzel kavramını unutun her insan güzeldir ! Kusurlarıyla güzeldir! Sizi avutsam1 hafta sonra yine aynı tribe gireceksiniz bi an önce sıyrılın bu durumdan

asosyallik aslında çok da kötü bişey deil,yalnız olmak bunu kafaya takmayıp iyi degerlendirdiğinde saglam entellektüellik kazandırır.biçok insanın muhabbetine tercih edecegim filmler,kitaplar var..bide hobi edin hayatına yeni bi sayfa açılıo

Canim sana tavsiyem lütfen haber izle bir kaç gün.şu ülke de ne hayatlar yaşanıyor bir bilsem anasiz babasiz kuzular sokaklarda yaşıyor tek dertleri bir tas sıcak çorba.

Bunu artistik olsun diye söylemiyorum hakikaten güzel bir kadın değilim ama gerçekten çok iyi bir eşe dünyalar güzeli bir çocuğa sahibim.ben lise de konuşmayı bile bilmezdim.inan abartmıyorum.ne oldu biliyor musun öğretmen oldum mecburen iletisime geçiyorsun insanlarla ve bir bakmışsin bir sürü çevren olmuş. Hiç bunlara üzülme

Son olarak dünya imtihan yeri herkes birseyler ile sınaniyor.ben bugün işsizlikle sınaniyorum başkası çocuğu ile başkası eşi ile. Allah kimseye kaldırmayacaği yük vermez.toprağın altı üstünden iyi olur mu belli mi sanki?(en uzun mesaj rekorumu senin için kırdım kıymetini bil)

Back
X