- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
ben yaşamak istemiyorum çünkü artık dayanamıyorum. insanların bencilliklerine, karşısındakilerini düşünmeden alay etmelerine katlanamıyorum. o kadar sinirliyim ki herşeye, kendime, etrafımdakilere. zaten özgüvensizim, çirkinim. ailemde bana yemek ve para vermekten başka bir şey yapmıyorlar. özgüvenimi kırdıkça kırıyorlar ve ben gittikçe içime kapanıyorum.
bir gün dayanamayacağım intihar edeceğim diye çok korkuyorum. aslında istediğim bu ama aynı zamanda istemiyorum da. okul hayatım bok gibi, kendimden nefret ediyorum, tek bir arkadaşım bile yok. yaşamam için sebepte yok. intihar etmememin tek nedeni, ailemin ve çevredekilerin neden intihar etti diye düşünmeleri. sırf onlar etrafa açıklamak zorunda kalmasınlar diye kendimi öldürmüyorum.
durum böyle. sürekli depresifim. konuşacak kimsem yok. iğrenç bi görüntüm var.
Demek ki pes etmeyen bir ruhun var. Hala bir isik var sende .
O dizilerde filmlerde gozumuze sokulan kadinlar gercek degil. Onlar guzel kalmak icin o kadar caba gosteriyor.Kimi makyaj guzeli kimi fizik kimi de sadece yuz guzeli ve onlar gibi olmak zorunda da degilsin zaten.
Kendini mi begenmiyorsun?
Peki sen guzellesmek icin bir caba sarfediyor musun?
Kilolu musun, kilo ver.
Burnunu mu begenmiyorsun. 18 yasindan sonra estetik ameliyat olursun.
Ruhunu mu begenmiyorsun? Iste onu kimse degistiremez . Ancak sen degistirebilirsin.
Bu da bu ozguvensizliginle olmaz.
Nerden baslarsan bilmiyorum ama mutlaka bir yerden basla.