- 28 Haziran 2016
- 779
- 1.253
- 63
- 44
- Konu Sahibi Summer-girl
Konu sahibi annesine bakmaktan şikayet etmiyor ki. Anneniz ya ölmüş olsaydı demişsiniz. Bazı durumlar ölümden daha çok can yakabilir. Annesini ani bir trafik kazasında kaybetmiş biri olarak bunu söylüyorum. Çünkü annemin yaşlanmaya başladığını idrak ettiğimde içim parçalanmaya başladı. Bazı şeyleri tekrar tekrar sorduğunda bunuyor mu acaba diye düşünüyordum. O benim annemdi, onun ilerde beni unutacağını, tanımayacağını, küçük bir çocuk gibi olacağını düşnmek beni mahvediyordu. Elbette ki böyle bir durumda ona bakacaktım. Sıkıntı ona bakmak değildi, gözümün önünde eridiğini, hastalandığını, acı çektiğini görecek olma düşüncesi beni yaralıyordu. Annemdi o benim, canımdı, enerjisi bitmeyen meleğimdi. Bir gün enerjisiz kaldığını görecek olmaktan korkuyordum. Ve hiçbir hastalığı olmayan annem bir anda gidiverdi. Şimdi diyorum ki hasta olmadan, yatalak olmadan, acı çekmeden, hiçbir şeyi unutmadan, tertemiz gitmesi hepimiz için daha hayırlıydı belki de. Yani sonuç olarak bana kalırsa bazı şeyler ölümden daha fazla yaralar insanı. Daha çok üzer, daha çok parçalar. Konu sahibine Allah yardım etsin, sabırlar versin inşallah.Sunu dicem doğru bir şey diyince nedesen herkes suclar ee nede olsa dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar demi. Ben 17 yasimda neneme bakmistim yillar once hicde sikayet etmemistim, bazen geceleride yaninda yatardim, yemegini yapar saclarini tarar, ustunu degistirirdim. Sonradan oldugunde keake yasadiginda biraz daha ilgilenebilseydim diye düşünmüştum. Simdi ben o mesajda ne yazmisim sizlerde halen ne diyorsunuz. Cok değişik, halilara takilan ben olmusum, benim mesajimda halilara takilan siz dwmekki halilarda keramet![]()