Aslnda tek bi sorun yok genel hayatimla ilgili iste normlde sohbetide seven biriyim ama bu konulri kalkip boyle anltmyi pek beceremedim annemle hep konusyrm ama bundn bi iki yil once artk bu psikloji yuzunden kaldiki etrafma bakiyorum benim yasadimin onda birini yasamamis insnlr garip haller icinde yok sunu yasadi uzgun yok soyle boyle sebplrden psiklojik tedavi gorduler sevdgm insnlrdi destekte oldum ama cok ince dusunmemk lazimmis annem onlri hep anldi ben zamanla soyle anltim bikere aile sorununu yine yanmda anltyo yani sizlerde anlyablrsnis cozumu olmyn bir sorunu ve kotu anlri gunlri surekli yasayip bide duymk ve surekli ayda haftada bir degil hep dertesck sinsi arkdslri olmustr bigun sinir krizi gecrdim ciglik atmya basldim yeterr dayanmyrm dedim ve aaaa bu sekilde ciglik attim bu benim dayanamdm bisey susmuyo sysmuyo ve beynim artk dayanmiyo o an ondn aldim tepki benim rezil bir kiz oldum onu rezil ettgimdi bu gerckten elimde olan bisey degil ve brnimde bi psiklojim oldnu umursamyo basklrni anldi ama kendi kizini anlmdi kalkip ona buna saldrmyrm tek istedim herzmn ayni konulri acmamsi ornek vereyim misal olmus bitmis bisey cozumu yok bikere konusulr hadi bikackere hergun gelip bana kizilirmi oda mirasla ilgli bi konu ve oyle olmsi gerekiyodu resmi olarak ben ders calisrkn yaprdi bunu ben artk odaya grmesn die kapimi kitlmye baslmistm ve yine azar yarim sat orda durup bagrmlr ama su annem disarda herkes cok iyi bilir nekdr iyi annn var derler basklrna iyidr kimseye kotuluk dusunmez zaten ama bikerefe beni dusunsn istedim benim hep basima kakardi sizin icin evlatlrm icin katlndm herseye derdi katlnmk esinden ayrilmsmsk kavgalra devam etmk cocugnu bunlra sahit tutmi ve herfirstta yannda ayni olaylri konusup tekrr tekkrr yasatip ruhumda bu yaralari acmakmi