Yasamaktan biktim

Suan is ariyorum yakin zmnda nisanlnicm ben bir yildr fln evdeyim kpss vs.olamynca ve insnlrn badkisndn bunalima girdim biraz ama yine ise grip aksmlri hazirlnicm ama evde sunumu dusunim bunumu derken bi bakiyom evde is guc kendimi koyvermisim bu eve cocuklu surekli gelen tanisimiz var hergun ders calistm donemde gelip evi dagtan ders calisrken kapilti yumruklyn disari ciksa herfirsatta zile basip bendrn yok su yok cis diyen yani birsene evde kalip ders calistim ki calisamdim kutuphaneye gtmyi dusundum hergun kutuphaneye gidicek param yoktu komik evet kendime kiziyorum cunku hicbirzmn mantikli dusunup rahat hareket edemedim zaten suan enbuyuk skntim kendimle okdr yoruldum yiprandimki ve etrafta bunu kullnan insnlr kendimden eminim herkes kdr ve cokta elestrrm insnlr gelip bna laf sokar huyuma suyuma ben onlra birsey dedim anda kiyamet kopuyo insnlri analiz edebln biryim yani kimin bma nasl davrndini konusma tarzndki niyetini yanls anlmyn bayaniz ve bayanlr birbirini hani anlyo konusma seklinden bakisindn ben kendmi savundm halde annem hemen ozur dile filsn der yada benim huyum su acikcsi laf sokmyi bilirum ama yakinimda surekli yuzyuze gelicegm insnlrla hatir sayarim yada o hissi vermk istemm ki aslnda bynun sebebi yine annem aman kirilmsn aman kusmesin katsmzdaki neden yani suan okdr ezik hissedyrmki kendimi konussm kotuyum ve bunu yapan kisi annemn de benmde huyumi bilen biri iyi gbi gozukup inceden inceye kirmyw calisan insnlrn bktim resmn kotu oldma inandrmk icin ugrasyo ama nr kavgaciyim nede hircin tek yaptim anneme anne bak bikere dikkat et bana hakszlik ettgni gor yada zaten goruyo ama biri kalkip bna laf soksa nevar onda diyo ben cevabini versem aynisini yapmya kalksm kotu die damgaliyo kavgacisin diyo onlrla kavga bile etmym ama tartsmyi kaybedyrm genlde onlr oyle kiviryo ben kaliyorum kavgayi degil ama tartsmyi ogrenmm lazim benimde bi hayatim oluck yuva kurucam sirf annemin ve onum yuz verdg insnlrn basksnsn hayatim maffoldu

Aslnda tek bi sorun yok genel hayatimla ilgili iste normlde sohbetide seven biriyim ama bu konulri kalkip boyle anltmyi pek beceremedim annemle hep konusyrm ama bundn bi iki yil once artk bu psikloji yuzunden kaldiki etrafma bakiyorum benim yasadimin onda birini yasamamis insnlr garip haller icinde yok sunu yasadi uzgun yok soyle boyle sebplrden psiklojik tedavi gorduler sevdgm insnlrdi destekte oldum ama cok ince dusunmemk lazimmis annem onlri hep anldi ben zamanla soyle anltim bikere aile sorununu yine yanmda anltyo yani sizlerde anlyablrsnis cozumu olmyn bir sorunu ve kotu anlri gunlri surekli yasayip bide duymk ve surekli ayda haftada bir degil hep dertesck sinsi arkdslri olmustr bigun sinir krizi gecrdim ciglik atmya basldim yeterr dayanmyrm dedim ve aaaa bu sekilde ciglik attim bu benim dayanamdm bisey susmuyo sysmuyo ve beynim artk dayanmiyo o an ondn aldim tepki benim rezil bir kiz oldum onu rezil ettgimdi bu gerckten elimde olan bisey degil ve brnimde bi psiklojim oldnu umursamyo basklrni anldi ama kendi kizini anlmdi kalkip ona buna saldrmyrm tek istedim herzmn ayni konulri acmamsi ornek vereyim misal olmus bitmis bisey cozumu yok bikere konusulr hadi bikackere hergun gelip bana kizilirmi oda mirasla ilgli bi konu ve oyle olmsi gerekiyodu resmi olarak ben ders calisrkn yaprdi bunu ben artk odaya grmesn die kapimi kitlmye baslmistm ve yine azar yarim sat orda durup bagrmlr ama su annem disarda herkes cok iyi bilir nekdr iyi annn var derler basklrna iyidr kimseye kotuluk dusunmez zaten ama bikerefe beni dusunsn istedim benim hep basima kakardi sizin icin evlatlrm icin katlndm herseye derdi katlnmk esinden ayrilmsmsk kavgalra devam etmk cocugnu bunlra sahit tutmi ve herfirstta yannda ayni olaylri konusup tekrr tekkrr yasatip ruhumda bu yaralari acmakmi

Disarda herhangi bi konuda birine bi hakszlik yapilsa hemen mudahale etmte calisr komsu iliskilri vs.ki ben onu uyardm ve fesatsn derdi bazi insnlrn gercktn kotu oldnu gordu yasadim mahallede 5 yildr ilkdefa kavga ettim komsyla ve sus diyodu zaten herzmn yaptg sey millete bunu okdr hissettryoki onlrn cocuklri annrmi takmz evnde hos geldin demez ve annem nekdr hanim kizlr der calisiyosa haftada bir supurdugu evi over bense ogrencydim sirf onn kizina disardn begensnlr diye dersten kaldrip cay kahve ypttrdi ha elime yapismz ama etrafima bakiyorum burda kizlr gerckten garip sanki eziliyolrmis gbi misafr gelir bi bardak su vermzlr suslu puslu otrrlr ve onlr ovulur bide bana bak okdr ince dusunmdne gerek varmi hergun bi komsu geliyodu kadnlrn isi gucu ne biri bisey hazrlsn yiyelim biri cay koysn icelim yani ev otrmsi olsn o tip insnlr ben dersi birskip giderim ikrammi yaparim ustune dedikldulri dnleri yanlrnda otrmzsm cok ayip olur annme gore annemle arami duzeltmye yoluna gtmye calistim ama bni rahtsz etmesninsoylrdim anlmzdi simdi bakiyom yazik olms bna millet birbrne minnet edip burda kizlr bi vardk su vermiyo bense misafr gttmde bile annmn yada agbmn basksyla kalkip yardm etmye zorlnrm buarada bu evini ziyaret ettgmz insnlrn kizi kitap okur oje surer ben bulasik yikarim sonra annelri kizlrni over cok akkili yada islrnde yukseldiklrini filan zorlmyin derim ya kiymey bilmyen insna hivbisey yapmk istemyn biriyim ama surekli baskilar

Ben kendimi savunuyorum anneme ama surekli kotu konusuyo ben kafamda sinor krizi gecrdm bardak kirdim bna hisey olablcgne dair endise duymdi edepsz hircsn hastasin bagrytm ben komsulra rezil.edysn tabiki neden susmuyo zaten sorun konustg anda benim bazen artk tahammul edememem odami degstrym kapiyi kitlmzsem tepeme gelip devam eder kitlyim yarim sat gitmez gidince saatlrce gelir gecer bagrr evden cikip gitsem zaten sokaklra dokulur off off cok karisik anltym farkndyim

Ve ben artik dayanamyrm kolay kolay kimseye sesini yukseltmyn ben hergun kavga edyrz ve bagryrm yasadimiz onca seyden sonra onun beni kotulemesine ben hep yannda olmusken onun beni dusunmemesine dayanamyrm yillrca derdini dinledim ve ben annemle dertlesemyrm hep bni kusurlu goryo onun deger verdiklri arkdslri ve akrabsi sorun genelde yuzunr vuruyorum kirildmi bna yasattiklrni benim zor gunlrmde bile ustume geldiklrni ve bunu yapanlrn simdi iyi kimseyi takmamasi demekki ozmn sanane demek onlra bagrmk lazimmis cunku bakiyorum simdi oyle yaklsnlra daha cok deger verildi yasli akrabaya bile bagiran cagran iyi oldu.annemin sozlerni kaldramyrm tahammul edemyrm susmadig icin o an onu duymsmak icin ya kendmi camdn aticam bigun bisey olucak norml bisekildr soylenmiyo sanki dusman gbi bagryo yuz ifadesi bakiskri ve artik bende o an onu annem gbi gormyrm cok pismn oldugum ama o an agzmdn cikan seylr oluyo dilim soyluyo sanki annem degil gbi grliyo bi an ben bunu isteyrek yapmyrm aldim karsma konustm bi donem dedim anne dayanamyrm nolur biraz susmyi bilsen bni korusan diger annelr gbi biri kalkip kendi egosunu tatmin etmk icn bna agr bir laf ettgbde sende onu uyarsan ben sana isteyrek bagrmyrm bi an cikiyo elimde degil ettgm hakaretlr yurektn degil yalvarrm sende yardmci ol beni kotu olmya zorlma ama aldm cevsp yok kizim yok sen kotusun sen soylesin sen boylesin pskiyatriye gttim sirf sinirimi yenmk anneme bagrmamk kendme ona.zarr vermemk icin anne dedim sen herkese sahip cikiyosun psiklojsni dusundun ya ben ben taki 5 yil oncesine kdr anne baba kavgsi devam ederdi annem cok cile cekti ona cok hakszliklr yapildi mazlumdu gel gorki herseydrn herkstn cok yannda olan kizini atip basklrnn bi sozune kanabiliyo ve benim degil basklrnn onn zor zmnnda yannda oldgnu iddia ediyo bu tur seylri yasayan cok kiz var belki annedr soyler sinirle dimi ben sirf annemi birakmamk icin universteye gtmedim cunku o aslnda bna cok duskun bir gece ayri kalamick ama soz konusu kardesiyse sirf onun gonlu olsn die yannda gonderip kavga oluck bi ortma kardesine yardm etsn is yapsin arasnn acik oldg biri var o gelirse kavga ederse yannda bulunsn destek bensiz hicbiyere gitmk istemzdi beni zorla gotrrdu ve gttimiz yerde ailevi konulr acilir millet agzna geleni soylr ben aglr snra azarlnir ortmi terketmye kalkinca saygsz olur bagrnca sesini yukseltunce deli olur ki o insnlr norml konusmyi bilmez hep ters swrt konusrlr annem canim kanim ama gelgorki ben kendme artk engel olamyrm agr konusyrm tartsrkn tabi o da yapiyo bunlri evlnrsem beni geri gonderrlrmis ben hicbiyerde tutunamzmisim ben evlilktn zaten korkn bi insndim benm huzurli yuvam olmdi hic ben annesini hic takmyn yada o donemlrde gamsz olsaydim onun bni dusunmemisine ragmrn arkmi donseydim galiba hayrli bi evlat olucktim oda bna tiksinerek bakmickti demekki kendmi ezdrmemm lazimmis anemin ruh saglgini onu biri uzucek inciticek die ustne titrrdim oysa kafami sisirrdi simdi elimde var 0 annemin duasni alip Allahin rizasni alabldgmide dusunmyrm cunku iki uc yildr o benim yine cok ustme geldnde cok agr seylr soylyrm ama isteyrk yapmdimi anlttim ona anlmdi belki yasadimiz onca seyden sonra onun ustune cok dustum icin simdiki davrnislri o gunlr cok acitiyo canimi asamiyorum bunu beynim zihnim okdr yipranmiski guclu olmya calisym snrabi bakiyom yine sendeliyorum savunuyrm kendimi lakin ben cok kotu bi evladim cok kotu

Nasil ruh sagligimi koruyabilirim artik nasil hem hakkimi savunup onun surekli ustume gelmsne engel olurum birzmnlr cok ustune duserdim herkes imrenrdi bu yuzden kabullenemiyorym soyledigi sozleri deliriyorum sussamda patlyrm sonunda onla gecrdumiz onca kotu seylrdn sonra simdi kedi kopek gbiyiz sarilmk istyrm grcende yanina yattim kolumu uzattim ve itti cocuk gbi agldim bir kusurum hatam yok ama birey olarak dusunclrm duyglrm umrnda degil elalem diye yasayan bir anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…