Tam olarak ozetim bu.. İntihari kac milyon kere dusundum sirf gunahdan bu dunyada cektim bari orda cekmiyim diye yapmadim,yapamadim. Ama ara ara bileklerim sanki kasiniyor gel beni kes diye oldugumu duaunuyorum ya da intihar etsem nasil edebilirim ilac mi kessem mi assam mi vs..
3 senedir depresyon tedavisi goruyorum her kontrolde durumumda degisiklik yok diyorum ilaclar degisiyor o kadar. Doktor da degistirdim nafile. İlaclarda zaten ne yapacak sihirli degnek degil ki..
Kisisel gelisim kitaplari okuyayim dedim belki bir sey bulurum ama orda da bisi bulamadim.
"Senden kotu olanlar var sabret bu sinav" demeyin bosuna.. 30 yasindayim ve istediginiz en buyuk yemini ederim iyi ki dunyaya gelmisim diyebilecegim tek bir anim yok.. 30 yildir gelmeyen muhtesem hayat bundan sonra da gelmez zerre inancim yok. Ailem asiri baskici universiteye kadar gizli gizli intihar etmeye calismisligim bile var onlar yuzunden. Arkadas cevrem yok. Sevgili ask olaylari zaten yok. İs yok para yok. Secme sansim olsa yok olmak isterdim direk hic var olmamisim gibi..
Basinizi sisirdim, oyle yazmak istedim sadece. belki ilerde bende mehmet piskin gibi video cekersem en azindan anlik bir karar olmadigini bilirler...
bende kendimi bildim bileli doğru gülecek mutlu edecek birşeyim olmadı..ama yinede sizin gibi hayattan nefret ediyorum ölmek intihar gibi şeytanın oyununa vesvesesine düşmedim ilaça falanda vermedim kendimi sabır ettim dua ettim allaha sığındım...unutma bu yaşadıklarımız hepsi birer imtihan ve geçici...bence sorun çevrende ve hayatında değil kendinde...ve o sorunu bulunca kendi kendini mutlu etmeyi düşünmeye başlarsan inanırsan ki en önemlisi bu herşey sana vız gelir ve güçlü olursun. Unutma gülmek için mutlu olmak için sebep aramıcaksın kendin yaratacaksınTam olarak ozetim bu.. İntihari kac milyon kere dusundum sirf gunahdan bu dunyada cektim bari orda cekmiyim diye yapmadim,yapamadim. Ama ara ara bileklerim sanki kasiniyor gel beni kes diye oldugumu duaunuyorum ya da intihar etsem nasil edebilirim ilac mi kessem mi assam mi vs..
3 senedir depresyon tedavisi goruyorum her kontrolde durumumda degisiklik yok diyorum ilaclar degisiyor o kadar. Doktor da degistirdim nafile. İlaclarda zaten ne yapacak sihirli degnek degil ki..
Kisisel gelisim kitaplari okuyayim dedim belki bir sey bulurum ama orda da bisi bulamadim.
"Senden kotu olanlar var sabret bu sinav" demeyin bosuna.. 30 yasindayim ve istediginiz en buyuk yemini ederim iyi ki dunyaya gelmisim diyebilecegim tek bir anim yok.. 30 yildir gelmeyen muhtesem hayat bundan sonra da gelmez zerre inancim yok. Ailem asiri baskici universiteye kadar gizli gizli intihar etmeye calismisligim bile var onlar yuzunden. Arkadas cevrem yok. Sevgili ask olaylari zaten yok. İs yok para yok. Secme sansim olsa yok olmak isterdim direk hic var olmamisim gibi..
Basinizi sisirdim, oyle yazmak istedim sadece. belki ilerde bende mehmet piskin gibi video cekersem en azindan anlik bir karar olmadigini bilirler...
Yazilanlari okuyunca sadece sikayet ediyorum gibi olmus. Tabi hakli olarak been eksik anlattim. İki universite bitirdim yuksek lisans yaptim kpss drn guzel bir puan aldim mulakatta elediler 6 kez ucundan dondum. Aileme ozellikle ergenlikte "ben ozgur olmak istiyorum" diye kac kere kavga ettim sayisini hatirlamiyorum normal bagirma cagirma da degil. Bi keresinde annemin cevabi su oldu "e tatile gittik ya daha ne" ozgurlukten kasiti ailenin dibinde yasamak. 17.00 da eve geliyorsam okuldan cikip abartmiyorum 17.01 de balkonda bakiyor olur yanimda arkadasim varsa kim o ne konusuyordunuz ne dedi diye mutlaka sorar tamam devir kotu de her zaman boyleydi ve hic arkadasim olmadi bu yuzden. Bu sadece birkac olay bunun gibi nice kavga oldu en sonunda baktim kendim iyice hasta oliyorum he he dedim gectim. Sevgilim olsun evleneyim dedim sevilmedim. zaten acikcasi umidim yok ben erkek olsam boyle aileyle istemezdim. Yine de belli etmemeye calistim dertlerimi olmadi yanlis insanlardi belki. Yani ugrasiyorum devam et diyorum kendime ha gayret diyorum ama ben tam bitise yaklasirken sanki camdan bi kapi cikiyor. Yolumu degistireyim diyorum yine ayni.
Birde dikkat cekmek beni sevin sevkat gosterin diye yazmadim bunlari. Gercekten hissettiklerim bu. İster inanin ister inanmayin ona bile gucum yok zira..
Ben özgür olmak istiyorum demek yetmez.
Özgür olmak istediğiniz konuyu bizzat uygulayacaksıniz. Eve vaktinde gitmeyip gec gidin. En fazla ne olabilir?
Dayak.. Ölüm isteyen birine vız gelir.
Bir yap iki yap üç yap derken pes eden ailen olacak. Herkes evladını istediği gibi yapabiliyor mu ? Sonunda bu da böyle oldu deyip vazgeciyorlar. Ama siz de vazgeçen taraf belli. Demek o kadar da istediğiniz bir şey değil özgürlük.
Ülkede bir yere alninin teri ile gelmek zor kabul. Hepimiz benzer engelleri aşmak zorunda kaldık. Engelleri aşan bile mutlu olamıyor bazen. Mutluluk olanda mi olmayanda mı belli olmuyor.
Bu aile ile kimse evlenmek istemez deyince güldüm :)
Benim eşimin ailesi varken benim gibi biri onunla evlenmişse ohoooo hiç umutsuz olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?