Yaşamaya dayanacak gücünüz kalmadığında hayata tutunmak için ne yapıyorsunuz?

Beni o gunlerde hayata baglayan oglumdu. Kendimi birakmamaliyim diyordum hep. Umidimi kesmedim. O kara gunlerin gececegini biliyordum. Hicbirsry sonsuza kadar surmuyor cunku. Rabbim bana yeter dedim hep. Dogum bile sancisiz olmuyor.
Umidinizi kaybetmeyin. Bol bol dua edin. Ve kendinizi sevin. Herkes sizi terk etse de birtek sizi kendiniz terk etmezsiniz. O yuzden en cok kendinizle iyi gecinin. Kendinizi mutlu edin. Sagliginiz siihhatiniz yerinde olsun, gerisi bos...

Gam yok, Allah var
Sığının, korur
İsteyin ,verir
Vermezse daha iyisini verir
Umudunuz bitmez
Benim yaşama karşı motivasyonum hiç düşmüyor E nasıl düşsün ki 3 çocuğum var onlar İçin, kendim için hergün yeni beklentilerim var, bunlar İçin gayretim var
Bir yolum kapandıysa yenisinden umudum var

aynaya bakıyorum oha oha çok güzelim çik güzelim zeliha deliha filmindeki gibi diyorum tabi yazık değilmi bu dünyaya böyle güzellik solsun diyorum :KK70:şimdi bir sahil kenarı güneş batımı dalga sesleri en muazzam terapi geçmişi düşünerek hayat geçmez diyorum ama çokta güzel tecrube oldu diyorum.çok üzüldük çok yıprandık ama çokta güldük kaderinizle barışık olun her aksamın var sabahı

Artık her şey üzerine geldiğinde tutunacak bir kimseniz sebebiniz bile olmadığında sizi ısrarla hayata tutunduran şey ne oldu? Nasıl atlattınız?
Bu benim ilk konu açışım bu güne kısmetmiş.. Bazen bazı şeyler insanları çok zorluyor gücünüz kalmıyor şuan da bu durumdayım. Derdim Var anlatsam anlamazlar hoş anlattığım da yanımda değil.. Bir yerden sonra kendinizi tekrarlıyorsunuz.. Kimseye anlatacak ne sabrınız ne de gücünüz kalıyor.. Burayı en başta derdimi anlatmak için katılmıştım ama herkes gibi kelimeye bile dökemedim.. yazmayı o kadar çok isterdim ki herkes gibi içimi en azından birilerine açmayı boşaltmayı.. Sanırım yine yapamadım.. Yine de buraya kadar okuduğun için de teşekkür ederim.. Tek söylemek istediğim birine sığınıpta boş hayallere kapılmayın sonra üzülen siz oluyorsunuz o seni her şeyden korurum diyen bile yok o zor günlerin de bir tekme de o koyuyor ya da kullanıp fırlatıyor..
Yazımda kusur varsa lütfen kusuruma bakmayın.. Tekrar okuyup kontrol etmeyi bile düşünmüyorum değiştirim diye.. İyi akşamlar herkese..

Yaşadıklarını yaşayan bir cok kadın var burda buna ben de dahil. Arkadasim eğer varsa imkanın kendine hobi edinmeye çalış. Bilmiyorum cocuk falan varmı. Kitap oku bol bol dışarı cik gez gezilere katıl seni üzen kisiyi umursama onsuz da mutlu olabilecegini göstermen gerekiyor ama bu yerinde sayarak olmuyor malesef bir adım at gerisi gelecek hic yoktan gezi yürüyüş etkinlikleri falan onlara katıl fotoğraf cek sinemaya falan git yani ne bileyim kendi imkanların cercevesinde kendine kısacası hobiler olustur zamanla goreceksin icindeki sıkıntı gececek baska şeylere odaklandikca ancak iyilesebilirsin. Birde imkanın varsa bi terapi al derim. Kendini üzüp harap etmen ( elinde degildir biliyorum ama zorla kendini ) sadece sana daha fazla zarar verir. Lutfen kendini sev ve kendine değer ver

Back
X