• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamayan anlamazmış

İşte güven bi kere kaybedildi mi gerisi daima şüphedir ..
:44:
napıyım şimdi bende onu kandırıp yalanlar söyleyip yanlış olup içimi mi soğutayım , yoksa doğru kalıp ondan soğuyayım ...

napıyım şimdi bende onu kandırıp yalanlar söyleyip yanlış olup içimi mi soğutayım , yoksa doğru kalıp ondan soğuyayım ...

Sen yine kendin ol bisi yapmana gerek yok ona iyi davranırsan o kendını yer durur zaten .. sogumak tabiri bendede cok var cok cabuk karar alıp sınırlenebiliyorum neler neler dusunup sınırlenıyorum o anda fevri kararlar verebilirim .. azcık zaman geciyo hemen kendıme geliyorum hic bisiyim kalmıyo anlıcagın zamana bırak unutulur demicem ama izi kalır illaki :34:

benim için bazı fedakarlıklar yaptı . en son yazmış ki ben hiç cevap vermedim bi kaç saattir : işte ben senin yanında böyle böyleysem , seni bigün görmek için sunu sunu yapıyosam , senin için hayatımda şu şu fedakarlıkları yaptıysam o kıza dönmediysem ki dediğin kadar istesem gider bi şekilde barışır seni bırakırdım tüm bunlara rağmen aklımda o olduğunu düşünme lütfen falan yazmış .

aman tatlımya tavrını koy itiraf etmesini sagla güvenını geri kazansın biran önce

hem ona döncegınıde sanmıyorum bir ilşki bittiyse yürümemeiştirki bitmiştir .genelde kadınların hepsinde var bu ski sevgılı kaygısı

bende olmuyor nedense ....ha dönersemi kendisi bilirrrrrrrrrr derimmm

Bi erkek neden eski sevgilisini merak eder??hayatında biri varken??çok tuhaf:26: bunu anlayışla karşılayamam..iyi niyet aramam.

Sen yine kendin ol bisi yapmana gerek yok ona iyi davranırsan o kendını yer durur zaten .. sogumak tabiri bendede cok var cok cabuk karar alıp sınırlenebiliyorum neler neler dusunup sınırlenıyorum o anda fevri kararlar verebilirim .. azcık zaman geciyo hemen kendıme geliyorum hic bisiyim kalmıyo anlıcagın zamana bırak unutulur demicem ama izi kalır illaki :34:

yani bu bitirmek için bi sebep mi bilmiyorum . bazen kendi kendime inceldiği yerden kopmasını izin ver ilerde belki canın daha cok yanar daha büyük yalanını görürsün bunda ayrılmadığın için pişman olursun diyorum bazende acaba af mı edeyim acaba herşey düzelir mi diyorum .

yani bu bitirmek için bi sebep mi bilmiyorum . bazen kendi kendime inceldiği yerden kopmasını izin ver ilerde belki canın daha cok yanar daha büyük yalanını görürsün bunda ayrılmadığın için pişman olursun diyorum bazende acaba af mı edeyim acaba herşey düzelir mi diyorum .
Herkes ikinci bi şansı hak eder canım ya bosver o kadar buyuk bi sorn degil bu yine kendın bilirsinde ...

nasıl bir zamana geldik ALLAHIM koru bizleri ve ilişkilerimizi,yuvamızı Amin
RABBİM şeytana uyup,düşmana güldürme Amin

üzücü ama büyük konusmamak gerek bu tür şeylerin bir çok kişini basına gelme ihtimali yüksek hepimiz hemen hemen o korkular içindeyiz...ama böyle baslıyo sonrası zaten büyük bi güvensizlik içinde hep tartısma getirebiliyor...tabi sadece bir kez sans vermek gerek zor olsada...sana kalmıs oda...ama öncesinde sert bi tepkini koyacksın düzgünce konusacak derdi ne sorup ona bırakacaksın...secim onun keyfi bilir

Herkes ikinci bi şansı hak eder canım ya bosver o kadar buyuk bi sorn degil bu yine kendın bilirsinde ...

yani daha önceki konumda da demiştim zaten bu kıza takıktım böyle bişeyler yazıyodu sürekli . bi sürü fotoları vardı kaldırmıyodu biz nerdeyse 8 aydır beraberiz hala etiket kalkmamış el ele kol kola biri baksa benden cok onun sevgilisi gb duruyo . şu ana kadar bişeyini görmediğim için çok güveniyodum sevgilime şimdi hepsini götürdü bu rahat yalan söyleyen tavrı beni şok a ugrattı

üzücü ama büyük konusmamak gerek bu tür şeylerin bir çok kişini basına gelme ihtimali yüksek hepimiz hemen hemen o korkular içindeyiz...ama böyle baslıyo sonrası zaten büyük bi güvensizlik içinde hep tartısma getirebiliyor...tabi sadece bir kez sans vermek gerek zor olsada...sana kalmıs oda...ama öncesinde sert bi tepkini koyacksın düzgünce konusacak derdi ne sorup ona bırakacaksın...secim onun keyfi bilir

neye üzüleceğimi şaşırdım eski sevgilisini aratmasına mı , benden habersiz donuk sandığım facesine girip girip çıkmasına mı yoksa tüm bunları tarih tarih görürken inkarına gözüme bakarak yalan söylemesine mi ?

yani daha önceki konumda da demiştim zaten bu kıza takıktım böyle bişeyler yazıyodu sürekli . bi sürü fotoları vardı kaldırmıyodu biz nerdeyse 8 aydır beraberiz hala etiket kalkmamış el ele kol kola biri baksa benden cok onun sevgilisi gb duruyo . şu ana kadar bişeyini görmediğim için çok güveniyodum sevgilime şimdi hepsini götürdü bu rahat yalan söyleyen tavrı beni şok a ugrattı
Öyleyse zamana bırak o sana yol gösterecektir

bi iki hafta önce bi arkadaşımız burda konu açmıştı . erkek arkadaşının sürekli eski sevgilisini facebook da arattığını söylemişti bende ona arattığı illa sevdiğini göstermez meraktan da olabilir fevri karar alma demiştim . şu an aynı şey başıma geldi bugün ilk kez sevgilimin facesini açtım ve donuk olduğunu sandığım zamanlarda arada açıp eski sevgilisini aratmış üstelik şu an inkar ediyo resmen gözümle görüyorum ispatı var ve inkar ediyo . kafayı yicem şoktayım çünkü sorun onun bu kadar kolay yalan söylemesi acaba başka nelerde böyle uyuttu beni . napmamı önerirsiniz

konuyla ilgili değil ama kimi arattırdığını nasıl nereden öğreniyoruz ya :27:

Bence net bir şekilde o kızı aratmasına değil bunu sorduğunuzda ona yalan söylemiş olmasına kızdığınızı belirtin..

neye üzüleceğimi şaşırdım eski sevgilisini aratmasına mı , benden habersiz donuk sandığım facesine girip girip çıkmasına mı yoksa tüm bunları tarih tarih görürken inkarına gözüme bakarak yalan söylemesine mi ?

direk böyle bişeyin söylenmesi belki doğru olmadığı gibi kolay da olmayabilir ama ben kabul edemem cNIM....gercekten kabullenmesi zor ...arkadaslarla konusmalarının hepsini okuyamadım ama sanırım cok fazla birlikteliğiniz yok olsada farketmez demekki gözü dısarda ...yanlısım varsa kusura bakma lütfen ....bence sans bile haketmiyor. şimdi böyle ise seni elde ettiğinde neler olur kimbilir

Bu erkek milletini yatakta yakalasan yanıma bu kadını kim koymuş der o kadar da saçmalar yani...Bir kere yok bakmadım dediyse uğraşma daha da itiraf etmez...Bence büyütme meraktan bakmıştır ne diye bakacak...En azından bir kerelik safa yatıp Allah Allah nasıl olur acaba başka biri falan mı baktı deyip geçiştirin tekrarı olursa o zaman bakarsınız icabına :)

Şu o onun özeli muhabbetine hiç aklım yatmıyor eşler (sevgili nişanlı vs) arasında özel mi olur ya...

arkadaşlar hepiniz bakın derim... kendi profil sayfanızı acın hareketler bölümüne girin ve sol taraftaki seceneklerden ara secenegini secin ve hersey bir bir tarih ve saati saatine dökülür ekrana ....

konuyla ilgili değil ama kimi arattırdığını nasıl nereden öğreniyoruz ya :27:

Bu bu konuyla ilgili 999999999. konu hala öğrenmediniz mi ya :)))) profilde hareketler dökümü var orda solda hakkında beğenme yorum falan diye seçenekler var.En altın da ara yazıyor tıklarsan görebilirsin...Tavsiye etmiyorumm :)

nerden bakıyosunuz tarih tarih arattığı kişilerin listesini ya ben onu bilmiyorum :26:

Hemen anlatim sizde faydalanın facenın en buyuk nımetlerınden :9: Hareketler dökümüne tıklayınca sol tarafta bölümler var begenmeler yorumlar vs. vs. en asasında da ara vardır. oraya bakınca ne zman kacta kac kere baktıgını herseyı gösteriyo ama tabi bu listenin temizlendigiini de unutmayın :34:

Oldum olası sevgilisi, eşi vs. olan insanların face kullanma isteğini çözemedim.
Ne b.k var yani orada değer verdiğiniz insandan önemli olabilecek ne var anlamıyorum.
Haklısın sen. Yapıyorsun madem adam gibi arkasında duracaksın o zaman insansan bunu yapmalısın.
O aratmadı da ben mi arattım yani. İnkar etme bari be adam.
Sevdiğimden değil merakımdan de. de bir şeyler ama inkar edip güvenini yıkma karşındaki insanın.
Tamam anladık hepiniz odunsunuz odun geldiniz odun gideceksiniz ama azcık beyniniz bassın bir şeylere.
Bir b.k yiyorsan kaşığını da yanında taşıyacaksın o kadar adamlık bunu gerektirir.
Gerekirse yaptım unutamadım de ama yalan söyleme. Bir iki üç derken insanın gözünde değeri kalmıyor işte.
Güvense bırak sıfırı eksilere iniyor.
Ayrıca neden donduruyor ki onu da anlamadım kalıcı olarak silsin sende kurtul o da kurtulsun böyle problemlerde olmaz hem.
Birazda suç ben kullanıyorum sende kullan diyenlerde bu ben bile olsam böyle.
Atarsan adamı havuza sidik de yutar su da. Çok şükür bu gibi şeylerden yana hiçbir sıkıntımız yok bu konuda asla taviz veremem.
Seninkine gelince adam gibi doğruyu söylemesi için uyar onu.
Baktığını biliyorum kızdığım şey bakman değil nedeni diye açıkça söyle nedenine göre de bi yol çizersin kendine.

Back
X