Oldum olası sevgilisi, eşi vs. olan insanların face kullanma isteğini çözemedim.
Ne b.k var yani orada değer verdiğiniz insandan önemli olabilecek ne var anlamıyorum.
Haklısın sen. Yapıyorsun madem adam gibi arkasında duracaksın o zaman insansan bunu yapmalısın.
O aratmadı da ben mi arattım yani. İnkar etme bari be adam.
Sevdiğimden değil merakımdan de. de bir şeyler ama inkar edip güvenini yıkma karşındaki insanın.
Tamam anladık hepiniz odunsunuz odun geldiniz odun gideceksiniz ama azcık beyniniz bassın bir şeylere.
Bir b.k yiyorsan kaşığını da yanında taşıyacaksın o kadar adamlık bunu gerektirir.
Gerekirse yaptım unutamadım de ama yalan söyleme. Bir iki üç derken insanın gözünde değeri kalmıyor işte.
Güvense bırak sıfırı eksilere iniyor.
Ayrıca neden donduruyor ki onu da anlamadım kalıcı olarak silsin sende kurtul o da kurtulsun böyle problemlerde olmaz hem.
Birazda suç ben kullanıyorum sende kullan diyenlerde bu ben bile olsam böyle.
Atarsan adamı havuza sidik de yutar su da. Çok şükür bu gibi şeylerden yana hiçbir sıkıntımız yok bu konuda asla taviz veremem.
Seninkine gelince adam gibi doğruyu söylemesi için uyar onu.
Baktığını biliyorum kızdığım şey bakman değil nedeni diye açıkça söyle nedenine göre de bi yol çizersin kendine.