• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamayan anlamazmış

biten ilişkinin yasını her erkek tutmuyor yaa seninki tutuyormuş gene
benimkinin profiline bir bakıyorum yahu adam biten ilişkinin yasını tutmak geri dursun yani
yahu be adam insan bir üzüntülü özlediğine dair bir söz paylaşır ama yok nerdee demek ki tek özleyen benim anlaşılan o:9:
onun için fark etmiyor
o sırf özlem dolu şeyler paylaşmak için bana küsen bi insandı :D
şu an yasımı tutmak hoşuna gidiyor, o beni özlemeyi seviyor sadece, beni değil
o yuzden çok önemli değil aslında
ama yine de işte kadın içgudusu
yasımı tuttugunu düşünüp kendimi tatmin ediyorum

Konu sahibi, eski erkek arkadaşımı kesinlikle sevmiyorum
yeni bir sevgilim var çok seviyorum
ama insan iç gudusu işte takip etmekten vazgeçemiyor
eskilerin yas tuttugunu bilmek istiyor..

Son düzenleme:
biten ilişkinin yasını her erkek tutmuyor yaa seninki tutuyormuş gene
benimkinin profiline bir bakıyorum yahu adam biten ilişkinin yasını tutmak geri dursun yani
yahu be adam insan bir üzüntülü özlediğine dair bir söz paylaşır ama yok nerdee demek ki tek özleyen benim anlaşılan o:9:
Burayada atliyim bari :9: Bazıları cok iyi rol yapıyo daha sonra cıkıyo ortaya asıl ne oldukları tabi bu arada gec kalmıs oluyolar zaten :51:

onun için fark etmiyor
o sırf özlem dolu şeyler paylaşmak için bana küsen bi insandı :D
şu an yasımı tutmak hoşuna gidiyor, o beni özlemeyi seviyor sadece, beni değil
o yuzden çok önemli değil aslında
ama yine de işte kadın içgudusu
yasımı tuttugunu düşünüp kendimi tatmin ediyorum

Konu sahibi, eski erkek arkadaşımı kesinlikle sevmiyorum
yeni bir sevgilim var çok seviyorum
ama insan iç gudusu işte takip etmekten vazgeçemiyor
eskilerin yas tuttugunu bilmek istiyor..

evet kadınlar çok değişiğiz gerçekten
eğer zaten sırf özlem dolu şeyler paylaşmak için küsüyor ve eskiden de paylaşıoyorsa şuan kiler çok normal o zaman yani

evet kadınlar çok değişiğiz gerçekten
eğer zaten sırf özlem dolu şeyler paylaşmak için küsüyor ve eskiden de paylaşıoyorsa şuan kiler çok normal o zaman yani
çocugun hayatına anlam kattım hamdolsun. bak yine sinirlendim. artık onun hakkında konuşmayacagım.

Bende de varr oo tabi yinede durdurmayı basarıyorumm kendımı cocugu o kadarda sıkmaya gerek yok ki :66:

aslında ben öyle paranoyak lık derecesinde kıskanç değilim mesela normalde hiç öyle kıskanmam arakdaşlarından vs
kıskanmam için kendime göre bir sebeğ olması lazım ne bileyim bir kızın asılması,çok samimi olmaları vs
yoksa öyle dışarıda sağa sola bakma ,yok erkek arakdaşlarınla dahi çokçıkmıcaksın vakit geçirmiceksin diye vıdıvıdı kafa ütülemem rahat bırakırım
ama işte küstüğümüz dönemlerde acaba bir haltlar karıştırıyormu diye içim içimi yiyor bazen
gerçi şimdi daha rahatım baana son yaptıklarından sonra umursamıyorum belkide fazla:31:

aslında ben öyle paranoyak lık derecesinde kıskanç değilim mesela normalde hiç öyle kıskanmam arakdaşlarından vs
kıskanmam için kendime göre bir sebeğ olması lazım ne bileyim bir kızın asılması,çok samimi olmaları vs
yoksa öyle dışarıda sağa sola bakma ,yok erkek arakdaşlarınla dahi çokçıkmıcaksın vakit geçirmiceksin diye vıdıvıdı kafa ütülemem rahat bırakırım
ama işte küstüğümüz dönemlerde acaba bir haltlar karıştırıyormu diye içim içimi yiyor bazen
gerçi şimdi daha rahatım baana son yaptıklarından sonra umursamıyorum belkide fazla:31:
En iyisini yapıyosun bosver hiiic kafanı doldurma en güzel seyler beklemedigin anda gelir :112:

Bazen insanin kendisinden cok karsindakine güvenmesi sonucu dogan hayalkirikligi.
Cok güvenmemek gerek hemde hic kimseye.

hala konuşamadım kızlar . ne diyeceğimi bilmiyorum . ağlaya ağlaya tartışmak mı yok susmak mı ikiside öyle yorucu geliyor ki . ama yine allahıma cok şükür hepsini çıkarıyo karşıma valla :)

Back
X