Yaşamayı beceremiyorum((((

Omur93

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
26
7
16
35
23 yaşındayım ama hiç yaşamaya hevesim yok. Hiç arkadaşım yok. Nişanlılık desen bozuldu . Bende mutlu olmak istiyorum artık. İnsan bu kadarmı bahtsız olur. Ölü gibiyim sanki. Evden dışarıya adım bile atmak istemiyorum. Niye yaşıyorumki ölsem daha iyi........

Son düzenleme:
Bu aralar herkeste bir bıkkınlık var. Herhalde yaşamak hele hele güzel, yaşamak çok zor.:KK14:

Destek almayı dene? Hiç kimse 4/4'lük hayat yaşamıyor.

23 yaşındayım ama hiç yaşamaya hevesim yok. Hiç arkadaşım yok. Nişanlılık desen bozuldu . Bende mutlu olmak istiyorum artık. İnsan bu kadarmı bahtsız olur. Ölü gibiyim sanki. Evden dışarıya adım bile atmak istemiyorum. Niye yaşıyorumki ölsem daha iyi........
önce bir abdest al dus al yasadıklarını dusun sukur et ALLAH a her serde bir hayır her hayır da bir ser vardır o kisiyle evlenmemen bilki hayırdır bozulduysa rabbim belki uzulmeni istemedi hem ımtıhandır bu yazın cok ılgımı cekti bende 25 yasındayım en yakın dostum dediğim insandan kazık yedim bende ona hırcın davrandım lakin suan evliyim uzun zamandır evdeyim desem ınanırmısın hiç bir arkadasım yok yanımda sohbet edecegim sadece burası var sukurler olsun kı sagım yeni ameliyat gecirdim kimin n oldugunu boylelikle daha ıyı anlaım rabbım den tek ıstediğim bir evlat daha yasın genc kimler cıkacak karsına cık biraz yuruyus yap tanımıyorum kımseyı deme okumuyorsan kurslara git spora git heryerde arkadasın olur ama en ıyı dost sadece ALLAH tır bunu unutma ve aılendir aılendende sadece annendir babandır yasıyorlarsa .....kalk bence biran once kendine gel

Kendine yeni uğraşlar bul üzerindeki ölü toprağını at bi kenara. 23 yaşında bir kıza hiç yakısmayacak bi hal takınıyosun:KK12: yapma

• Beğen
Reactions: Yeu
30lu yaşlarına geldiğinde "Ulen ne saçmalamışım, hayatımı yaşasaymışım ya" diyeceksin.
Dememek için şıkır şıkır giyin, git bi kuaföre saçlarını değiştir, yeni modeller dene, bi hobi edin, geliştir, kahkaha at.

hadiya ölmek bu kadar basit mi siz ne kadar egoistsiniz sizin öevrenizde sizi sevenler yokmu? hayata borçlusunuz bune zorluklar karşısında pes etme olmaz bu kadar basit olamaz kendinize gelin
hadi bakalım hayata devam:))))

Şimdi bide yasamayi beceremiyorum çikti:KK20:
Allah aşkina herseyin bir cozumu var su hayatta....ölümden baska donusu olmayan yol yok...
Kendinize bir ugraş bulun...Bazen insan boş kaldi mi boyle dusuncelere giriyor

5 sene sonra ben ne manyakmışım boştan yere canımı sıkmışım diyeceksin ..bak buraya yazıyorum
allah korusun başına daha büyük bi dert geldiğinde ne yapıcaksın fani şeyler için yaşamı kendine zehir etme
yeni bir sayfa aç tez zamanda

Yaşamayı beceriyorsun, nefes alıyorsun, su içiyorsun, yiyorsun, çiş ve kaka yapıyorsun, buraya yazıyorsun.
Yaşıyorsun.
Hayata geç kalma, bir daha 23 yaşında olmayacaksın
Zorla sınırları
Yeni yetmiş bireysin
Beceremediğin nedir allasen?

Back
X