- 12 Ekim 2015
- 26
- 7
- 16
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki yaşadıkları insanı bu yaşta bile böyle karamsar yapa biliyo...Ben 23 yasımdayken üniversitye basladım bu ne karamsarlık
önce bir abdest al dus al yasadıklarını dusun sukur et ALLAH a her serde bir hayır her hayır da bir ser vardır o kisiyle evlenmemen bilki hayırdır bozulduysa rabbim belki uzulmeni istemedi hem ımtıhandır bu yazın cok ılgımı cekti bende 25 yasındayım en yakın dostum dediğim insandan kazık yedim bende ona hırcın davrandım lakin suan evliyim uzun zamandır evdeyim desem ınanırmısın hiç bir arkadasım yok yanımda sohbet edecegim sadece burası var sukurler olsun kı sagım yeni ameliyat gecirdim kimin n oldugunu boylelikle daha ıyı anlaım rabbım den tek ıstediğim bir evlat daha yasın genc kimler cıkacak karsına cık biraz yuruyus yap tanımıyorum kımseyı deme okumuyorsan kurslara git spora git heryerde arkadasın olur ama en ıyı dost sadece ALLAH tır bunu unutma ve aılendir aılendende sadece annendir babandır yasıyorlarsa .....kalk bence biran once kendine gel23 yaşındayım ama hiç yaşamaya hevesim yok. Hiç arkadaşım yok. Nişanlılık desen bozuldu . Bende mutlu olmak istiyorum artık. İnsan bu kadarmı bahtsız olur. Ölü gibiyim sanki. Evden dışarıya adım bile atmak istemiyorum. Niye yaşıyorumki ölsem daha iyi........
23 yaşındayım ama hiç yaşamaya hevesim yok. Hiç arkadaşım yok. Nişanlılık desen bozuldu . Bende mutlu olmak istiyorum artık. İnsan bu kadarmı bahtsız olur. Ölü gibiyim sanki. Evden dışarıya adım bile atmak istemiyorum. Niye yaşıyorumki ölsem daha iyi........