Yaşamıyorum sanki

Bende bi beş yılı ölü gibi geçirdim bi tek eşim ve ailemin yanında fondotensiz duruyorum sağolsun eşim hep moral veriyo bişey yok takma falan die
Ben de yüzüm konusunda öyleyim dışarı çıktık az önce 15 yürüdük hamileyim ve bel agrimdan dolayı uzun uzun yuruhemiyorum onun için bile yarım saat hazırlandım ama kendimi seviyorum .

Kimyasal peeling pişmanlıktır yaptırmayın 😀
Bitkisel yaglarla leke acici yapiyorlarmis bazi eczacilar. Aroma terapiymis adi. Ben de hamileyim. Dogumdan ve emzirme doneminden sonra denemeyi dusunuyorum. Leke tedavisi icin birsey yapmadim ama gebelikte lekelerim artti. Alnim sivilce lekesi dolu. Gunes kremi surmeden disari cikmiyorum. Ve yuzume alliktan baska birsey surmuyorum. Hamilelikte onu da surmuyorum. Sadece goz kalemi ve ruj kullanip gunes kremi suruyorum.

Hangi şehirdesiniz? Ankara'daysanız şehir hastanesinde dermatolojide 2 kadın doktor var isimleri Ayşe ve Sertaç. İkisini de şiddetle öneririm. Lazer yaptırma fikriniz varsa da para dökmeden önce bir danışın.

Kişisel tavsiyem, paranız varsa Clinique Dark Spot Corrector. Ben geçen yıl 1 şişe kullandım estetik ameliyat mı yaptırdın şeklinde yorumlar aldım :KK51: Ciltteki bütün ton eşitsizliklerini silip süpürüyor.
Sıkı dur bu msjinla ilgili sayısız soru msj alacaksın :) onlardan bir tanesi de benden gelsin. Böyle kesin konuşunca merak ediyor insan. Kadınların cildi için yapmayacaklari şey yok. Öncelikle bu ürünü birinin tavsiyesiyle mi kullanmaya başladın? Cilt tipin nasıl ve bu ürün serum mu? Nasıl kullanıyosun? Son olarak bunun gibi çok memnun kaldığın tavsiye edebileceğin göz altı kremi var mı?

Sıkı dur bu msjinla ilgili sayısız soru msj alacaksın :) onlardan bir tanesi de benden gelsin. Böyle kesin konuşunca merak ediyor insan. Kadınların cildi için yapmayacaklari şey yok. Öncelikle bu ürünü birinin tavsiyesiyle mi kullanmaya başladın? Cilt tipin nasıl ve bu ürün serum mu? Nasıl kullanıyosun? Son olarak bunun gibi çok memnun kaldığın tavsiye edebileceğin göz altı kremi var mı?

1. Ürün serum değil krem gibi gece yatmadan önce ince bir tabaka sürülüyor. Dokusu merhem gibi zaten kozmetik değil ilaç kategorisinde.
2. Cildimde renk farklılaşması olmuştu ben de google yaptım ne alsam diye. Bu ürünü ve Murad marka benzer bir ürünü herkes çok beğenmiş. İndirimde denk de gelmiştim aldım çok memnun kaldım :KK66:
3. Göz kremi tavsiyesi vermeye Allahtan korkarım çünkü etkisi herkese farklı farklı :eek: Lancome'un en pahalı göz kremi mesela bende 0 etki yaptı. Clinique All About Eyesı çok çok beğendim ama onu da benden başka kimse beğenmemiş. :KK51: En çok memnun kaldığım Dermalogica marka göz kremi oldu.Adı Dermalogica Stress Lift.

1. Ürün serum değil krem gibi gece yatmadan önce ince bir tabaka sürülüyor. Dokusu merhem gibi zaten kozmetik değil ilaç kategorisinde.
2. Cildimde renk farklılaşması olmuştu ben de google yaptım ne alsam diye. Bu ürünü ve Murad marka benzer bir ürünü herkes çok beğenmiş. İndirimde denk de gelmiştim aldım çok memnun kaldım :KK66:
3. Göz kremi tavsiyesi vermeye Allahtan korkarım çünkü etkisi herkese farklı farklı :eek: Lancome'un en pahalı göz kremi mesela bende 0 etki yaptı. Clinique All About Eyesı çok çok beğendim ama onu da benden başka kimse beğenmemiş. :KK51: En çok memnun kaldığım Dermalogica marka göz kremi oldu.Adı Dermalogica Stress Lift.
Dark spot corrector birçok markanın vardı karar veremiyordum. Clinique markasını deneyeceğim teşekkürler yorum İçin

Dark spot corrector birçok markanın vardı karar veremiyordum. Clinique markasını deneyeceğim teşekkürler yorum İçin

Clinique'in diğer yüz kremi , serumu açıkçası öyle çok ahım şahım etki gösteren ya da olmazsa olmaz ürünler değiller bence. Ama bu ürünü çok çok beğendim vallahi :KK51:

Yüzünüz görünmeden bi fotoğraf mi atsanız acaba ?

Belki sizin zannettiğiniz kadar kötü değildir.
Ayrıca hergun düzenli fondötenle makyaj yapan kadınlar var bu kadar demorolize etmeyin kendinizi fondöten sürüyorum diye.
Bir de insanlar meraktan sorabilir yüzüne ne oldu diye hayır öyle bi anlatmışsınız mi sanki birini kaybetmissiniz gibi Allah korusun.
2019 yılındayız bir sürü yöntem var hekim var uzman var denemekten vazgeçmeyin derim.

dermalogica serumuna 700 lira gibi bi ücret vermiştim yanlış hatırlamıyorsam etki 0 dı

Trex serisi mi? Ben de leke açıcı serum, krem, gündüz kremi aldım etkisi 0dı. Göz kremini çok çok beğendiğim için gidip leke açıcı seti aldım ama hiçbir etkisi olmadı desem yeridir.

Yüzünüz görünmeden bi fotoğraf mi atsanız acaba ?

Belki sizin zannettiğiniz kadar kötü değildir.
Ayrıca hergun düzenli fondötenle makyaj yapan kadınlar var bu kadar demorolize etmeyin kendinizi fondöten sürüyorum diye.
Bir de insanlar meraktan sorabilir yüzüne ne oldu diye hayır öyle bi anlatmışsınız mi sanki birini kaybetmissiniz gibi Allah korusun.
2019 yılındayız bir sürü yöntem var hekim var uzman var denemekten vazgeçmeyin derim.
Yüzümün her yerinde .ya farkındayım ama yenemiyorum herkes lekelerime acıyarak bakıyormuş gibi hissediyorum buna şükür tabi allah korusun .

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bende de ufak tefek lekeler renk eşitsizlikleri var. Aynen bunun gibi tek kullanımlık sürümü basit etkili bir krem arıyodum. Deneyeceğim bunu ; )

Bende çok üzgünüm. Yüzümde çukurlar var lekeler var çiller var. Var da var... Dr sivilceyle alakalı olanlarin gecmeyecegini yüzüme söyledi, belki cilt lazerleri vs ise yarayabilirmis, ona da guvenemedigim için ve cildime tam olarak ne yaptırmam gerektiğini bilmediğim için cesaret edemiyorum kaldim böyle...

Bende çok üzgünüm. Yüzümde çukurlar var lekeler var çiller var. Var da var... Dr sivilceyle alakalı olanlarin gecmeyecegini yüzüme söyledi, belki cilt lazerleri vs ise yarayabilirmis, ona da guvenemedigim için ve cildime tam olarak ne yaptırmam gerektiğini bilmediğim için cesaret edemiyorum kaldim böyle...
İnşallah çaresini buluruz

Back
X