Yaşanacak şehir kavgası

Kac yasina gelmis insanlarin hala ana baba kuzulugu yapmasi sinir bozucu siz kendiniz bir aile kurmussunuz sonucta bence duzgunce konusup halletmeye calisin eger derdi buysa.

E adam kabul etmis, tayin almis ustune 3 yilda yasamis, onun bunalmaya hakki yokmu ?

Yapamamis belliki denemis ama katlanamiyor artik.
Koyde hangi memur calisiyo bilemedim imammi esiniz ?
Daha sakin bir yasam istemeye hakki var.
Egrilip bukulmemis, dumduk soylemis biraz ama en azindan net.

Esiniz evliligin ilk yillari sebebiyle isteginizi kabul etmis. Ama aslinda istedigi bir sey degilmis. Evliliginiz oturdukca, cocuk ta olunca, kendi ailesi de muhtemelen gittin seni kaybettik tarzinda darladilarsa ataga gecmis. Kurnaz ama kaba kurnaz. Ister gel ister gelme yerine tatlilikla soyleseydi sizin aklinizi aslinda celebilirdi. Taviz vermeyin. Konu yasanilacak sehir, isyerindeki sorunlar degil. Bildiginiz koyun guder gibi sizi ve cocugunu gutmeye calisiyor. Esinizin ailesinden her zaman hancerlenirsiniz, onlarin yapisi hayata bakisi boyle. Siz durustsunuz ama onlar degil. Iyi niyet beklemeyin.

Emri vaki yapıp ister gel ister gelme demesi kötü ben olsam gitmem güke güle derim açık konuşun tayin istersen tek gidersin deyin ,
Aynısını bir arkadaşıma eşi yaptı ,2 yıl sonra tayin alıp ailesinin yanına götürdü ,boşandılar sonunda ,yorulmaya değmez böyle oyun tapan biri için

Off ne şanslısınız eşimde memur köy gibi biyerde görev yeri küçük bi ilçe bende başkentin kalabalığında yaşamış biri olarak oraya taşınmak istedim ama eşim sen yapamazsın dedi ilden ev tuttu o hergün 45 dkk gidip geliyor varsa öyle bi imkanı o ilçede görev yapabilir ama evi ilden tutabilir ikinizinde gönlü olmuş olur

yapabileceğini dusunmus ama yapamamis. hen olsam onun secenegini de denemek isterdim. ama ikiniz de istemiyorsaniz adamin dedigi gibi olur mecburen. baska care yok ki. demekki cok etkilemis sehir ve is onu. bu tarz sozler uzun sure tutulacak sozler degil aslinda.

Tipik erkek. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş. Eğer onun memleketine gitmek istemiyorsanız gitmeyin. Zaten beyfendinin sizinle evliliği devam ettirmek gibi bir derdi olsaydı kestirip atmadan çözüm bulmaya çalışırdı. Yine de evlilik zor iş siz orta yolu bulmaya çalışın baktınız olmuyor illa da hala memleketime gideceğim diyorsa siz de rest çekin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…