Yaşanacak yer krizi.

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar daha once size mutlu bi iliskim oldugundan bahsetmistim . Arada bi tartismalar oluyor tabi. Hep sudan sebeplerden cikiyor bu tartismalar. Sevgilimle bugun konusurken evlilikten ilerde baska bi sehirde yasamaktan falan bahsetti. Kesinlikle olmaz dedim. Annem memleketten ev alacak orda yasayacak. Ben buyudugum ortami terkedip seninle Turkiye'de yasamayi kabul ettim dedim (kendisi yurtdisinda yasamayi hic bi sekilde istemiyor) Ben babasiz buyudum annemden baska kimsem yok. Annemle de cok siki baglarimiz vardir annemsiz yapamam 1 hafta bile ayri kalmak zor gelir. Madem ilerde Turkiye'de yasiycaz ben kafam estiginde cikip annemin yanina gidebilmek istiyorum dedim. Annemin hasretini cekmek ayda yilda bir gormek istemiyorum dedim. Baska sehirde olunca gorusebilme imkanimiz kisitli olacak ister istemez. Hem senin de ailen, isin de orda. Kurulu bir duzenin var. Baska sehirde yapayalniz ne isimiz var dedim. Bunlara karsi cikti, bu yuzden kavga ettik sizce haksiz miyim?

Son düzenleme:
Ne diyeceğimi bilemedim ama sakın onun kurallarını kabul etme. Ya o değiştirmek zorunda fikirlerini yada bitsin cidden. Çalışmayacaksın, annenin olduğu şehirde yaşamayacaksın bunları şimdiden sana şart koşuyor. İyi bir insan olması seni bu konularda üzmeyecegi anlamına gelmez.

Dünyanın öbür ucunda olup da duygusala bağlamayan çoktur ama ben de yapamam ayrı şehirde bile, fazlasıyla hak verdim.

Çalışma meselesinde bir erkek neden eşinin çalışma hayatına kendisi karar vermek ister?
Bu adam size saygı duymayacak ve bir gün gelecek kısıtlayacak bu konuda.
Bunlar hep ego mu desem, özgüven eksikliği mi desem, sinir oluyorum bu adamlara.
Olumlu bulmadım ilişkinizi.

diğer konularda zaten sizde farkındasınız bence durumun, ki çalışacağım deyip dediğinizi de yaptırırsınız diye düşünüyorum.

Ama söylemeden geçemeyeceğim,
'annem de annem' diyen erkek ne kadar itici ise kadın da bir o kadar itici bana göre.
O şehre neden gitme ihtimaliniz var? Siz hiç yerleşmeyi düşündüğünüz sehirde yaşamadınız, belki sevmeyeceksiniz? Belki mesleğinize göre iş imkanı bulamayacaksınız... diğer şehrin artıları eksileri ney düşünmeden ben annemden ayrılmam demek saçma geliyor bana kusura bakmayın...

Baban nerde?

Edit :Babasiz buyudum demissin pardon.

Annenle oturmak istemen cok dogal. Cok fazla dayattigi seyler var sana. Evlilik cocuk oyuncagi degil. Insanlarin hassas noktalari vardir . Senin annene yakin olmak istemen gibi.

Calismak istiyorsan da calis. Kimse sana istemedigin seyleri yaptirmasin. Kabul etmiyorsa ayrilabilirsin.

Son düzenleme:
Neden farklı şehir istiyor peki

Sadece senin annen olsa ve farklı istese neyse de kendi ailesi ve işi de orada iken ayrı şehir demesinin bir sebebi olmalı

Hayatınıza müdahale edileceğini mi düşünüyor o şehrin çoluk çocuk için uygun olmadığını mı

Gerekçeyi bilmeden ben annemden uzağa gidemem demek bana makul gelmedi

Aileside sizin memleketinizde yasiyorsa? Cidden sevgilinin baska yasama plani nerden cikti?hani kendi baska sehirde yasiyor desem neyse? Yani bu sadece bir plan ve gerceklesmemis olaya seni zorluyor.bence emir altina almaya calisiyor seni ama diren pes etme kavul de etme. Hem yurtdisindan geliceksin gemde kiimsenin olmadigi bi sehir ben ailemde 1000km uzaktayim ama örf adet vs.insanimizi taniyoruz. Ama yanlis anlama yillarca yurtdisinda yasayanlar donduklerinde cok zorlaniyorlar bu bir gercek.

Ne münasebet çalışmanı istemiyor ya? Annen seni yıllarca ne emeklerle büyütmüş, okutmuş.. Elin oğlunun keyfine mi kalmış çalışıp çalışmaman?

Bu ne demek biliyor musun? Sana saygı duymuyorum, söz hakkının olmasını istemiyorum, maddi manevi ipler benim elimde olacak sen ise evde bana yemek yapıcan, çocuk bakacan demek...

Bence yol yakınken ayrılın... Sizi üzecek gibi duruyor bu adam.

Çalışma mevzusundan sonrasını okumadım.
Bunu anlamıyorum, anlamam da.
Ben yıllarca cabalamisim, ailem maddi manevi zorlanmış sırf çocuğumuz okusun diye, elin oğlu gelmiş calismani istemiyorum diyor.
Sen kimsin ya?

Katılıyorum
Bu her şeyden önce anneye saygısızlık
Maddi manevi emek ver babasız çocuk büyüt üstüne okut, herifin biri gelsin çalışma desin
Oldu cınııııım

Bu calistirmam seni muhabeti nasil oluyor allah askina bana biri aciklasin
Bi insan baska bir insan uzerinde nasil boyle bir hak sahibi olabiliyor?
Konu sahibi salin ipini gitsin adam mi kalmadi ? Avrupa'da buyumussunuz nasil boyle bir zihniyetle beraber olabiliyorsunuz?

diğer konularda zaten sizde farkındasınız bence durumun, ki çalışacağım deyip dediğinizi de yaptırırsınız diye düşünüyorum.

Ama söylemeden geçemeyeceğim,
'annem de annem' diyen erkek ne kadar itici ise kadın da bir o kadar itici bana göre.
O şehre neden gitme ihtimaliniz var? Siz hiç yerleşmeyi düşündüğünüz sehirde yaşamadınız, belki sevmeyeceksiniz? Belki mesleğinize göre iş imkanı bulamayacaksınız... diğer şehrin artıları eksileri ney düşünmeden ben annemden ayrılmam demek saçma geliyor bana kusura bakmayın...

Orda is imkanlari daha iyi olacagi icin.. Yerlesmeyi dusundugum sehirde yasadim bir sure. Babam orda zaten. Diger sehrin artilari daha fazla ama ben kesinlikle istemiyorum.

Baban nerde?

Edit :Babasiz buyudum demissin pardon.

Annenle oturmak istemen cok dogal. Cok fazla dayattigi seyler var sana. Evlilik cocuk oyuncagi degil. Insanlarin hassas noktalari vardir . Senin annene yakin olmak istemen gibi.

Calismak istiyorsan da calis. Kimse sana istemedigin seyleri yaptirmasin. Kabul etmiyorsa ayrilabilirsin.

Babam Turkiye'de memlekette. Annem ve babam ayrilar. Annem ve kardeslerim yurtdisinda. Kesinlikle anneme yakin olmak istiyorum. Babama da yakin olmak istiyorum aslinda. Babamla aramiz yeni yeni duzelmeye basladi . Bu yasima kadar eksik buyudum hic olmazsa bundan sonra tamamlanmak istiyorum.

Konu sahibesi kilometrelerce uzaktan burdan bir ayı bulmayı nasıl başardın çok aradım mı???

Bence bu adamı geç toptan hanzonun teki kaba ve saygısız

Önce taşının memlekete elbet adam gibi adamlarla da tanışırsın

Benim cevremde gordugum bugune kadar tanidigim bircok erkekten daha iyi, daha duzgun, guvenilir, anlayisli, karakterli biri. Malesef iliskiye baslarken ilerde calismama karsi cikar misin cikmaz misin diyerek baslamadim .Gercekten sevildigim, deger gordugum, mutlu oldugum icin basladim. Pisman da degilim. Bu gune kadar hep dedigimi yaptirdim zaten. Calisma konusunda da anlastik ama ne biliyim korkuyorum iste.Evlilik bu cocuk oyuncagi degil.

Back
X