Bence kalbinin sesini dinle canım.. Içinden geleni dinle ve yap.. Ben olsaydım "merhaba,nasılsın" diye bi selam mesajı atardım. Sadece 1 mesaj. Sonra cevap gelmesini bekler ona göre hareket ederdim.. Hakkında hayırlısı canım benim
Yanlış düşünmesinden de korkuyorum aslında. Acaba der mi bak göz önüne çıktım bişeyleri başardım şimdi geliyor msj atıyor diye :2:
sonuç olarak attığınız mesajda ilanı aşk etmeyecekseniz..zaten şuan varolmayan arkadaşlığınız mesajdan sonra devam etmesede kaybedecek birşeyiniz yok.."eski günler aklıma geldi,tebrikler,seni oralarda görmek bana gurur verdi.inşallah belirlediğin hedeflere ulaşırsın" diye msj at,cevabına göre hareket edersin...
ara mutlaka ara bak. ilerde keşke demezsin. ben eski sevgilimle çok kötü ayrılmıştım. aylar sonra arama kararı aldım. beni tersleyeceğini tahmin ede ede aradım. sesimi duyunca telefonda ağlamaya başladı. yani bazen hiç beklemediğin şeyler oluyo.
sonuç olarak attığınız mesajda ilanı aşk etmeyecekseniz..zaten şuan varolmayan arkadaşlığınız mesajdan sonra devam etmesede kaybedecek birşeyiniz yok.."eski günler aklıma geldi,tebrikler,seni oralarda görmek bana gurur verdi.inşallah belirlediğin hedeflere ulaşırsın" diye msj at,cevabına göre hareket edersin...
Üzgünüm ama duygularınız karşılıklı olsa şimdiye kadar O beklemez sizi arardı diye düşünüyorum , hele de bu kadar samimiyet varken..
Yanlış düşünmesinden de korkuyorum aslında. Acaba der mi bak göz önüne çıktım bişeyleri başardım şimdi geliyor msj atıyor diye :2:
Kızlaarrr :26: bugün bura paylaştıktan sonra derdimi girip netten bizimkine baktım ve hayal kırıklığı yaşadım.. şuan bir sevgilisi var ben de geri çekilmeye karar verdim.. en iyisi kabuğumda kalmak..
Kızlaarrr :26: bugün bura paylaştıktan sonra derdimi girip netten bizimkine baktım ve hayal kırıklığı yaşadım.. şuan bir sevgilisi var ben de geri çekilmeye karar verdim.. en iyisi kabuğumda kalmak..
merak ettim o ses türkiyede hangi yarismaciydi bu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?