- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Hayır aslında kibar biriydi. Ya da ben tanıyamadım.Hep mi böyle öküzdü?
Bu huyunuz değişmezse ilişkilerinizde çok sorun yaşarsınız.bende şöyle bir huy vardır açık açık konuşmam ima ile söylerim o anlasın isterim
Evet aynı şehirde yaşıyoruzPeki o da deprem bölgesindemiydi?
Farkındayım ama aşamıyorum bir türlü. Karşımdaki düşünceli olsun istiyorumBu huyunuz değişmezse ilişkilerinizde çok sorun yaşarsınız.
Hep böyle değilse, belki de o da deprem psikolojisinden dolayı böyle bir inceliği akıl edememiştir.
Çok çok geçmiş olsun bu arada.
Erkekler öpüşüp koklaşmayı incelikten sayabiliyorlar.Onların bana ilgi gösterden anladığı bu.Farkındayım ama aşamıyorum bir türlü. Karşımdaki düşünceli olsun istiyorum
Farkındayım ama aşamıyorum bir türlü. Karşımdaki düşünceli olsun istiyorum
Ne olursa olsun hakaret etmeyin.Onunda psikolojisi iyi olmayabilir.Saygı gidince sevgininde anlamı kalmıyor.O sinir harbiyle gerizekalı gibi bir kelime kullandım.
Aynen anlatmak istediğim buyduBiz ilk başlar sevgiliyken o zamanlar aynı şehirde üni okuyorduk deprem olmuştu, yanına gittim o korkuyla o hiç korkulu değil aksine öpmeye sarılmaya çalışıyordu. Çok sinir olmuştum sırası mı diye kavga ettim. Sonra buluşmalarımızda yalnızsak yine öpüp koklaşmalara başlıyordu. Evlendik hala aynı işten geliyor yine başlıyor ben boşuna kızmışım adamın sevme şekli buymuş
Demem o ki stres anında öyle rahatlatmaya çalışmış olabilir. Kavga sonrası barışmalarda da öncesi bir soğukluk bence normal hemen eskiye dönülmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?