Yaşanan sorunlar ve sevgilimin soğuk yapması

Stres atmak için benide biri öpüp koklasa.

Benimde basıma vurmuş olabilir. Canım çekti

Seven insanlar öpüşüp koklaşır zaten bu normal bir şey. Erkek arkadaşınız da deprem bölgesindeymiş sonuçta onun da kendi içinde sıkıntıları, korkuları vardır haliyle. Eğer onun davranışlarından memnun değilseniz açıkça konuşmalısınız.Küfür yada hakaret etmeden. İlişkilerde açıklık önemlidir.

Anlamiyor degil de çoğu erkek imalari sevmiyor olabilir. Eşim imalardan, dolayli konuşmalardan nefret eder mesela. Kiz kardeşleri ve annesi de tam boyle imali konuşan, alttan laf sokabilen insanlar.

Ben ima filan kullanmam genel olarak ama nadiren ima ediyormuş gibi konuşsam eşim anlar ve uyarir "hayatim şunu yap de, ima gibi yapma " diye.
Cidden ben de imali konuşan insanlarla arkadaş olmak bile istemiyorum birak evlenmeyi.
Ben anlasam da anlamamazliga gelirim, oyle konuşmayi biraksin diye acikcasi. Bu incelik ve iyi bir şey degil.

Erkekler istemedikleri konularda en iyisini yapiyor ustune düşünmeyerek.
Konu sahibi siz de acik konuşmayi ogrenin bence, sadece bu ilişkiniz için degil ilerideki hayatiniz için de iyi olur.

Bir de sevgiliniz de ayni deprem bolgesindeymiş, sizden farkli degil yani. Bazen sevdigine sarilip, opup koklamak iyi geliyor zor zamanlarda.
Siz daha iyi tanirsiniz tabi sevgilinizi.

Bence bir sorununuz varsa açıkça söylemeyi secin,kendisi anlasın diye ima etmeyin. Anlamazsa kendi kendinize kurulacaksınız ne gerek var

Siz hassassınız ama sevgiliniz de aynı şehirde sizinle benzer şeyleri yaşamış haliyle onunda mutsuz,hassas olması normal.
Kolay şeyler yaşanmadi. Ben İstanbul'da günlerce oturup ağladım ki yakınımı kaybetmedim,ne bileyim orada yaşayanlarımızın evi saglamdı vs vs ona rağmen,hic tanımadığım insanlara agladım,agladık hepimiz. Sizler birebir yaşadınız,yaşıyor,görüyorsunuz hala. Biraz zaman tanıyın bence sevgilinize. Bence tamamen yasananlardan etkilendiniz ikinizde.

Gerizekalı lafından önce de soğuk yapmış ama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…