Yaşananları artık çözemiyorum

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
Buraya gerçekten konu açmaktan artık sıkıldım daha önce de sevgilimle aramızda sorunlar kavgalar vardı ama bir şekilde çözümlendi. 4 yıldır beraber ve o ızmırde calısıyor bende ızmırlıyım ama usakta okuyorum pek görüşemiyoruz ayda bır ıkı defa görüşüyoruz. Bazen 3 kişiler yüzünden kavga ediyoruz benım kıskanclıklarım yuzunden oluyor bazen, ama bazende gerçekten sebepsız yere kavga edıyoruz. Geçen gün bana faturalı hatta geçmemı ıstedı ayda 14 tl kendısı o hattı kullanıyor bende öğrencıyım aylardır kontor almıyorum zaten o arıyor dk oluyor dıye neyse geç dedı bende ona ayda 14 tl ayıracak bütçem yok diyemedim ailem arkadaslarım da bu hatta hem devamlı kontor yüklemem gerekir sen avea hattını kullan dedım dıye kavga ettı benımle 2 gun konusmadık ben ark bu hattı kullanıyor dedım dıye gururu kırılmıs v.s böyle şeyler yüzünden kavga ettik kendisi başak burcu ve bana karşı eskisi gibi romantık değil özlediğini fazla söylemez ben bugun ızmıre geldım buluşacak mıyız dıye sordum pzr gunu ıcın bılmem bakarız dıye cevaplar veriyor özledin mi diye soruyorum özlemedim diyor ben artık gerçekten sıkıldım onu seviyorum ayrılmak istemiyorum 4 yıl önce davrandıgını gıbı davranmasını ıstıyorum benımle ılgılenmesını özlemesını eskısı gıbı sevgı göstermesını ıstıyorum ama devamlı ufak saçma seylerden sorunlar cıkıyor bana hep böyle davranıyor ne yapmam gerek artık anlamıyorum ayrılalım dıyorum onu da ıstemıyor. Sabah çok ağladım yurtta arkadaşlarım hep ayrılmamı istiyor ben ise onu çok seviyorum hayatında başkası olmadıgını bılıyorum ama bu buluşma konusunda neden böyle davrandıgını anlamıyorum bana fıkırler verın çok yoruldum artık ağlamaktan usandım. Hep içime atıyorum kimseye anlatmıyorum arkadaşlarıma da ilk defa bu sabah daha fazla tutamadım içimde hüngür hüngür ağladım

Ayrilalim diyorsunuz ama istemiyor peki o istemezse ayrilamiyor musunuz? Size sizi ozlemedim diyen insan gercekten ozlememistir. Ayrilmak isine gelmez cunku elde bir tutar sizi. Siz kalbinizin sesini dinleyin onu seviyorsunuz ve nasil davraniyorsunuz o size nasil davraniyor? Ezdirmeyin kimseye kendinizi. Aglaya sizlaya bir iliski surdureceginize o yok diye aglarsiniz bir zaman sonra o da gecer. Ama boyle daha cok uzulursunuz.

Teraziye koyun Eksiyse atın gitsin ..
Artıysa zamana bırakın derimmm ..

aynen dediğiniz gibi herşey çok kez fedakarlık yaptım katlandım cunku ben resmen onunla beraber buyudum onu tanıdıgımda 15 dım şimdi 19 yasımı bıtırdım ondan vazgeçemiyorum gerçekten çok seviyorum ayrılma dusuncesı aklıma geçince bile gözlerim doluyor zaten ondan ayrılmak ıstedıgım ıcın degıl o ıstıyor mu dıye ayrılalım demıstım o da kabul etmedi neden bunu yapıyor anlamıyorum uşağa gitmeden önceki son bulusacagımız gunde bı tatılım vr onda dınleneyım 3 hafta bulustuk demıstı uşağa dönerken de görmedim onu sımdı geldım yıne haftasonu buluscaz çalışıyor yıne bulusmak istemezse evinin oraya gııdıp konuscam bu sefer bitircem galıba bulusmayalı 1 ayı geçti ve ben artık finallerden sonra gelcem izmire yaklaşık hazıran gıbı hiç buluşmadan sarılmadan görüşmeden ilişki olamaz ama nasıl katlanırım bu acıya bılmıyorum

Teraziye koyun Eksiyse atın gitsin ..
Artıysa zamana bırakın derimmm ..

mantıgım ayrılmam gerektıgını benı hep üzdüğünü söylüyor kalbimse onu çok sevdiğimi ortada geçerli sebepte yok ama inanılmaz derece mutsuzum ondan da vazgeçemiyorum hergün dua ediyorum ya eskısı gıbı olsun hersey ya da alsın Allah canımı diye..

Allah canını falan almasın
öyle şeyleri çıkar aklından
öncelikle mutsuzsan ayrıl
onsuz hayat yok diye bişey yok

Allah canını falan almasın
öyle şeyleri çıkar aklından
öncelikle mutsuzsan ayrıl
onsuz hayat yok diye bişey yok

ne yapmalıyım eğer bu pazarda benımle görüşmek istemezse evinin oraya gidip aşağı inmesini söyleyip herseyı konusup bıtırmeyı düşünüyorum..

ne yapmalıyım eğer bu pazarda benımle görüşmek istemezse evinin oraya gidip aşağı inmesini söyleyip herseyı konusup bıtırmeyı düşünüyorum..

mutsuz ediyosa seni dur de
ayrıl,boşa zaman harcamaa , üzülmeeee

mutluysan ayrılma, buna sen karar ver cnm

Sizi cok iyi anliyorum bende 13 sene birini boyle sevmistim ve o da bana sizin sevgilinizin davrandigi gibi davranirdi. Simdi geriye donup baktigimda en guzel yillarimi bosuna heba etmisim diyorum. Evet ayrilmak acidir, ayril demek kolaydir. Bir bakin bakalim belki sevgiliniz nasil olsa beni birakmaz rahatligindadir ciddi oldugunuzu gorunce tavri degisebilir.

bazen olur böyle şeyler gerçekten aslında elle tutulur şeyler değil. bir hat alt tarafı yahu yapmasın Allah aşkına.Arada mesafeler olduğunda veya stresli dönemlerde bu tür kavgalar meydana gelmesi mümkün. benimde 3 yıllık bir ilişkim var canım, iki hafta önce nişanlandık. nişan hazırlıkları döneminde öyle kavgalar ettik ki aklın hayalin durur. hani b.k kırığı mesele derler ya afedersin hah işte ondan dolayı. ama geçiyor. öncelikle 4 yıllık ilişki bu adam artık romantik değil,sürekli tartışıyoruz ayrılalım demekle bitmez. dilde bitse gönülde bitmez bir kere. 4 yılın hatrı var. telefonu falan bir kenara koyun ve mutlaka buluşup derdiniz neyse tartışmadan konuşun. arada sevginiz var sevginizi incitmeyin. ha yüz yüze geldiğinizde sevgilinin sevgisinin bittiğine kanaat getirirsen yeni aşklara yelken açmanın vakti gelmiş demektir. ama mutlaka yüz yüze görüşün ve birlikte ortak bir karar alın.

Evet arkadaşlar aynen söylediğiniz gibi 4 yıllık bir geçmişimiz var yaşanmışlıklar var benı aldattıgını düsünmüyorum bunu açıkça da sordum çok ciddi şekilde aldatacak gibi alçak biri değilim sen varken başkasıyla olmam dedi bu gune kadar bana hiç yalan söylemedi doğru oldugunu düsünüyorum belkı sıkılmıstır ama ben vazgeçmek istemiyorum onu kaybetmek istemiyorum özlemedim lafına takmıyorum ne olursa olsun pzr gunu bulusmak ıcın gerekırse evının oraya dahı gıdıcem gözlerine baktıgımda aşık oldugum adamı görmezsem bitircem bu aşkın sonu beni bitirecek olsa da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…