- 17 Mayıs 2011
- 362
- 15
- 48
Buraya gerçekten konu açmaktan artık sıkıldım daha önce de sevgilimle aramızda sorunlar kavgalar vardı ama bir şekilde çözümlendi. 4 yıldır beraber ve o ızmırde calısıyor bende ızmırlıyım ama usakta okuyorum pek görüşemiyoruz ayda bır ıkı defa görüşüyoruz. Bazen 3 kişiler yüzünden kavga ediyoruz benım kıskanclıklarım yuzunden oluyor bazen, ama bazende gerçekten sebepsız yere kavga edıyoruz. Geçen gün bana faturalı hatta geçmemı ıstedı ayda 14 tl kendısı o hattı kullanıyor bende öğrencıyım aylardır kontor almıyorum zaten o arıyor dk oluyor dıye neyse geç dedı bende ona ayda 14 tl ayıracak bütçem yok diyemedim ailem arkadaslarım da bu hatta hem devamlı kontor yüklemem gerekir sen avea hattını kullan dedım dıye kavga ettı benımle 2 gun konusmadık ben ark bu hattı kullanıyor dedım dıye gururu kırılmıs v.s böyle şeyler yüzünden kavga ettik kendisi başak burcu ve bana karşı eskisi gibi romantık değil özlediğini fazla söylemez ben bugun ızmıre geldım buluşacak mıyız dıye sordum pzr gunu ıcın bılmem bakarız dıye cevaplar veriyor özledin mi diye soruyorum özlemedim diyor ben artık gerçekten sıkıldım onu seviyorum ayrılmak istemiyorum 4 yıl önce davrandıgını gıbı davranmasını ıstıyorum benımle ılgılenmesını özlemesını eskısı gıbı sevgı göstermesını ıstıyorum ama devamlı ufak saçma seylerden sorunlar cıkıyor bana hep böyle davranıyor ne yapmam gerek artık anlamıyorum ayrılalım dıyorum onu da ıstemıyor. Sabah çok ağladım yurtta arkadaşlarım hep ayrılmamı istiyor ben ise onu çok seviyorum hayatında başkası olmadıgını bılıyorum ama bu buluşma konusunda neden böyle davrandıgını anlamıyorum bana fıkırler verın çok yoruldum artık ağlamaktan usandım. Hep içime atıyorum kimseye anlatmıyorum arkadaşlarıma da ilk defa bu sabah daha fazla tutamadım içimde hüngür hüngür ağladım