Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?
Daha önce bende önyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler önce bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Üst üste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıçak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesadüf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.
Bundan bir kaç sene önce de şu anda yaşadığım yere taşındım. O günden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye düşünmeye ve sorgulamaya başladım.
Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının düşük olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye düşünüyorum.
Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?
İnanmıyorum. En azından mekanlar ya da objeler konusunda.
Sadece sürekli ağlak, sürekli şikayet halinde, sürekli asık yüzlü, sürekli pesimist insanların etraflarına negatif enerji yaydıklarını düşünüyorum. Mümkün olduğunca iletişime geçmemeye çalışıyorum.
Inaniyorum) evde kaktus bulundurun, evleri sirkeli suyla silin. Sabahlari evi bi guzel havalandirin. Bunlarin iyi geldigini okumustum. Bi de evde bol bol Kuran okuyun. Ya da youtubeden bakara suresini acin oyle okunsun. Ayet el kursi felek nas insirah bunlarida
inanıyorsan var, inanmıyorsan yok böyle şeyler....Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?
Daha önce bende önyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler önce bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Üst üste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıçak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesadüf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.
Bundan bir kaç sene önce de şu anda yaşadığım yere taşındım. O günden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye düşünmeye ve sorgulamaya başladım.
Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının düşük olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye düşünüyorum.
Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?
Bi aralar Beki Ikala Erikli'nin kitaplarina sarmitim boyle bi konu geciyodu hatta yasanilan yerin vakumlanmasi diye bi meditasyon calismasi vardi :) cok gelen giden oldugunda hele hep olumsuz,negatif kisilerde gelmisse sirkeli suyla silerim evi.Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?
7. Evi nasıl öğreniyoruz olup olmadığını?Peki yıldız haritasına inanıyormusunuz? Bir gün makele okurken, 7. Evde neptün varsa çok zor evlilik olucağını, hiç bir ilişkinin yürümeceği yazıyordu... İçime bir his doğdu dur dedim bir bakayım ve Bingo!!! Beni ilk görüşte beğenen dibi düşenler, birden soğur ve bir türlü ilişkilerimde mutluluğu yakalıyamadım...
7. Evi nasıl öğreniyoruz olup olmadığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?