Yaşanılan mekanların negatif enerjilerine yada uğursuzluğuna inanır mısınız?

evet inanıyorum.
hatta bildiğim kadarıyla amerikalılar bu konuya cok takıntılı,bizde durum ne bilmiyorum ama mesela orada ev alırken mutlaka evde daha önce yaşanılan bir olumsuzluk var ise (evde cinayet işlenmesi, intihar vbdurumlar) yeni sahiplere bildirilmek zorundaymış.

İnanıyorum , bir önceki evimizde o kötü enerji bizdede vardı evin konumumu ,bir önceki yaşayanların enerjisimi bilmem,herkesede anlatırım ..
Eşimle boşanma durumuna geldik , çocuk uyumazdı , bütün gün kavga , parasız günler ohoo, aynen taşındık bizdede bıçak gibi kesilmişti herşey ..

Evet inanıyorum. Evde çöp bulundurmamak, sirkeli suyla temizlik yapmak, dua okumak korunma yöntemi olabilir. Daha önce yaşadığım evde vardı, çok sonraları anladım zaten. Öyle bunaltıyordu ki beni, bir an önce şehir değiştirmek istedim. İlk kez kriz geçirdim, sinir krizi o evde. Etkisi kaldı sanki. Arada öyle o siniri yaşıyorum hala. Çocuğum kabinin içindeyken, duşa kabin patladı, hafif yaralandık, Allah korudu. Geçmeyen bir iç sıkıntısı, her gün eve gelince aniden başlayan baş ağrıları, türlü türlü aksilikler, vs. Kaçar gibi tayin isteyip ilk fırsatta başka şehre geldim. Aynı şehirde Belki ev değiştirsem o da çözümdü ama ben şehre yüklemişim bu negatifliği o vakitler. Bunu da yeni geldiğim şehirde anladım.

H3RA_ örnek vereyim. Bilmiyorum tesadüf mü?

Evlenmeden önce ki ailemle kaldığım evde ruhum daralıyo bu evdeee diye dolanıp duruyodum. Başımıza en kötü gelen olaylar hep o evde oldu. Neyse sonra ben okumak için ailemin yanından ayrıldım. Okul bitti tekrar kürkçü dükkanına geri döndüğümde aynı yaşadığım hislerin daha beterini yaşadım. Evde kimsenin işi gücü rast gitmiyor. Eve giren parada bereket denen bişi yok öyle bişidi. Neyse ben evlendim. Bi kaç ay sonra babamla annem tartışmış ertesi sabah annemle ablam kiralık ev arayışına başladılar. Merkezi yerde uygun fiyatlı depozito ödemedikleri bi ev buldular. Düşün evden çıkar çıkmaz dört ayaklarının üstüne düştüler :) lanetli dediğim evde şuan babam tek başına oturuyor. İnanır mısın emekli maaşını harcıyormuş daha bide kredikartına abanıyormuş. O kadar bereketsiz bi ev yani

Aslinda bunu düşünmeme sebep sadece benden kaynaklı değil. Kızım da geçenlerde benzer bir seyden bahsetti. Mutsuzdu sebebini sordum bir sey yok dedi. Dışarıda arkadaşlarıyla çok eğlendiğini, eve gelince böyle olduğunu ve genelde bunu hissettiğini söyledi. Kapıda hep güzel karşılarım, sarılır, öperim sonrasında gününü sorar şakalaşırım. O gün canım sıkkın olsa ve yansıtsam belki derdim.

Evet inanırım, gökyüzünde ki değişimlerin insanlar ve olaylar üzerinde etkisini bu sene takip etmeye basladım. Ve gerçekliğini gördüğüm olaylar oldu.

Kesinlikle inanıyorum
O tür negatif enerjileri temizlemeniz lazım araştırmak lazım

Bildiğiniz yöntemler yada bilgi edinecegim kaynaklar var mi? Bazı doğal tasların bedenimizde yada evimizin bir köşesinde negatif enerjiyi çekmesi için bulunması gerekiyormuş. Renk değisimleri oluyormuş bir süre sonra toprakla teması falan gerekiyormuş sanırim.

Ben de inanıyorum..
Bazı mekanlarda ruhum daralır..evim de çok mutluyum.bazi arkadaşlarım evimin çok huzur verici havası olduğunu söyler.esyam da günümüz evlerine göre azdır.bunu etkisi olabilir.

Ben inancin gereği Kur'an-ı Kerim okumakla alakalı olduğunu düşünüyorum..bu konuda hadis vs de var ama dini içerik diye yazmıyorum

Mekani birak insanlari bile ugursuzuna inanirim resmen elim ayagim titrer soguk terler dokerim yildizim cok dusuk hemen etkilenirim cenem kitlenir

Sirkeli su heryere tuvalet haric mumkunse siz dr yikanirken dokme suyuna 1 damla yeterli niyet etin negatif enerjilerden arinmaya

Evet inanıyorum şu an oturduğum evimde boğuluyorum ruhum daralıyor eşimin işin de yükselme durumu var o yüzden sabrediyorum bir an önce bu evden taşıyacağım
Evden taşınmaya gerek yok ki.. ev yapımı sirkeli duyla güzelce silin yerleri.. bakara suresi okuyun yada açın evde. bir de eve selamsız
girerseniz sizle birlikte şeytan da girebilir. O yüzden euzu besmele ve selamı ihmal etmeyin, Kur'an okuyun evde sesli. Havadaki iyonları bile etkiliyor Kur'an-ı Kerim

Evınızdeki eşyaları gözden geçirin. Fazlalıkları verin.. eşyalar az ve öz olmalı gereksiz eşyalardan kurtulun.. evinizde genel olarak açık renkli eşyalar kullanın ki içiniz ferahlasın.. perdelerinizi açın evinize güneş ışığı girsin.. evinizde en az 3-4 tane çiçek olsun. Bambu, yuka, kaktüs, deve tabanı favorim. Yerleri haftada 2 gün sirkeyle silin. Evin giriş kapısını özellikle sirkeyle güzelce silin.. evinize aromatik kokular alın, beyaz sabun kokusu, yasemin çiçeği gibi.. evinizde tütsü de yapabilirsiniz üzerlik tohumu ve adaçayını eski bi kapta yakın dumanını bütün evde gezdirin.. ve sarı ışık beni çok daraltır. Evinizde mümkünse beyaz ışık kullanın.. etrafınızda ki negatif insanşardan uzaklaşın.. benden bu kadar :)

O öyle tek bir bilgiyle olacak bir şey değil.Tesadüf olmuş seninki.

Bende inanıyorum. Hem nazar hem de negatif enerjiye. O evde daha önde oturanların ya da bir eşyayı kullanan insanların bunlara enerji yüklediğine inanırım. O yüzden 2. El eşyadan pek haz etmem.

Bende inanırım ne zaman arkadaşımızın evine misafirliğe gitsek hep bi negatiflik hissederdim.
SONUÇ
Sonradan arkadaşımda anlattı ki o kadar kötü haldeydiler ki yatak odasında dahi uyuyamuyorlardı. Eşi ve kendisi her gece kabuslar hatta bi gece uyandım ve eşim oturmuş bana bakıyor ısrarları sonucunda eşi "ben seni farklı görüyorum korkutuyotsun ben i deyince ordan Taşınma kararı aldılar. Bu süreçte bi altın yüzüğü eşinin pantolonu ve namaz için aldığı eteği kayboldu (tabii biz bunu olağanüstü güçlare yormadık çünkü kaynanası tarafıyla arası hiç ii değildi onlardan şüphelendik çünkü kaynanası ve yakınları onlar kaybolmadan misafirliğe gelmişti) şimdi yeni evinde gayet mutlular tüm problemleri yok oldu o kabuslar evde yatmama istekleri gitti tabii yeni evin pozitif bi enerjisine var

Bunlara inanmam ama karanlık kasvetli evlerde huzursuz ve aksi davranıyorum dolayısıyla eşimde benim mutsuz halimi görünce etkileniyor tartışıyoruz karanlık evlerde

İnanirim. Simdi anlatsam kesinlikle banlanirim ama emin oldugum bazi seyler var kendimle ilgili. Annem de cok inanir,eski evinde cok mutluyken tasininca birden herseyin degistiginden bahseder.

Bir de ben eskiden fal cok bakardim kendime, geyigine tabii,sonradan cok rahatsiz oldum,icime fenalik geldi de biraktim mesela. Artik uykuda yasadigim bazi seyler oluyordu. Kesinlikle
Negatif enerji ve sans diyordum

Inanmıyorum.

Ama insan beyni gerçekten tuhaf.

Evliliğinizin kötü bi döneminde yeni bi eve taşınırsınız mesela. E tabi taşınma dönemi normalin iki katı stresli geçer. Beyniniz bu değişimi eşinizle olan sorunla bağdaştırır, o evi olumsuz bi öge olarak bi köşeye ayırır. Siz 1 ay sonra düzeltirsiniz eşinizle arayı, ama beyniniz ilk yaptığı kaydı bi türlü düzeltmez. Ev asla içinize sinmez, bi yerleri hep olmamış gibi gelir. Gerginligi eşinize yansıtırsınız (cünkü sorunun temeli oydu zaten).

Sonra canınıza tak eder taşınalım hayatım buradan dersiniz, ikinci bi eve geçersiniz. Bu sefer kafanızda eşinizle yeni bi başlangıç yapma düsüncesi vardır. Sonra beyniniz bu yeni başlangıcın sevincini, coskusunu ve olumlu düsünceleri ikinci evinizle özdeşleştirir. Tebrikler, ilk eviniz lanetliydi ikincisi ise ugurlu.

Böyle böyle mekanları, objeleri, insanları degistirir ve dönüstürürüz.

Asıl tuhaf olan bunu kendimize caktırmadan yapabiliyo olmamız.

Yeni işinize tamamen mecburiyetten baslamıssınızdır mesela, oyle olumsuz bi havaya burunursunuz ki yazıci bile size düsmanmıs gibi hissederseniz. Ve hakikaten yazıcı size düsmanlık eder, herkese cıktı verir size gelince sürekli kagıt sıkısır.

Iste bu noktada oturup yazıcıya cin girmiş, burada paranormal bi aktivite var diye düsünmek yerine daha makul olmakta fayda var. Metafizikte kaybolmak yerine sorun cözmeye degil sorun yaratmaya sizi şartlayan şey nedir bunu bulmak ve cözmek lazım diye düsünuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…