- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Aslinda bunu düşünmeme sebep sadece benden kaynaklı değil. Kızım da geçenlerde benzer bir seyden bahsetti. Mutsuzdu sebebini sordum bir sey yok dedi. Dışarıda arkadaşlarıyla çok eğlendiğini, eve gelince böyle olduğunu ve genelde bunu hissettiğini söyledi. Kapıda hep güzel karşılarım, sarılır, öperim sonrasında gününü sorar şakalaşırım. O gün canım sıkkın olsa ve yansıtsam belki derdim.Ben inanıyorum. Şu an oturduğumuz evde de var o kötü enerji. Ben dışarda çok hareketli kıpır kıpır enerjik biriyim ama eve gelince ölü balık gibi dolanıyorum. Evimize gelen insanlar da bizim evimize gelince ağırlık hissettiklerini daraldıklarını falan söylüyorlar. Sırf bu yüzden bu yazı başka bir yerde geçirmeyi düşünüyoruz ailecek.
Peki yıldız haritasına inanıyormusunuz? Bir gün makele okurken, 7. Evde neptün varsa çok zor evlilik olucağını, hiç bir ilişkinin yürümeceği yazıyordu... İçime bir his doğdu dur dedim bir bakayım ve Bingo!!! Beni ilk görüşte beğenen dibi düşenler, birden soğur ve bir türlü ilişkilerimde mutluluğu yakalıyamadım...
Kesinlikle inanıyorum
O tür negatif enerjileri temizlemeniz lazım araştırmak lazım
Sirkeli su heryere tuvalet haric mumkunse siz dr yikanirken dokme suyuna 1 damla yeterli niyet etin negatif enerjilerden arinmayaBildiğiniz yöntemler yada bilgi edinecegim kaynaklar var mi? Bazı doğal tasların bedenimizde yada evimizin bir köşesinde negatif enerjiyi çekmesi için bulunması gerekiyormuş. Renk değisimleri oluyormuş bir süre sonra toprakla teması falan gerekiyormuş sanırim.
Evden taşınmaya gerek yok ki.. ev yapımı sirkeli duyla güzelce silin yerleri.. bakara suresi okuyun yada açın evde. bir de eve selamsızEvet inanıyorum şu an oturduğum evimde boğuluyorum ruhum daralıyoreşimin işin de yükselme durumu var o yüzden sabrediyorum bir an önce bu evden taşıyacağım
O öyle tek bir bilgiyle olacak bir şey değil.Tesadüf olmuş seninki.Peki yıldız haritasına inanıyormusunuz? Bir gün makele okurken, 7. Evde neptün varsa çok zor evlilik olucağını, hiç bir ilişkinin yürümeceği yazıyordu... İçime bir his doğdu dur dedim bir bakayım ve Bingo!!! Beni ilk görüşte beğenen dibi düşenler, birden soğur ve bir türlü ilişkilerimde mutluluğu yakalıyamadım...
Inanmıyorum.Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?
Daha önce bende önyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler önce bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Üst üste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıçak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesadüf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.
Bundan bir kaç sene önce de şu anda yaşadığım yere taşındım. O günden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye düşünmeye ve sorgulamaya başladım.
Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının düşük olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye düşünüyorum.
Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?