- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?
Daha önce bende önyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler önce bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Üst üste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıçak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesadüf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.
Bundan bir kaç sene önce de şu anda yaşadığım yere taşındım. O günden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye düşünmeye ve sorgulamaya başladım.
Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının düşük olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye düşünüyorum.
Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?
Inanmıyorum.
Ama insan beyni gerçekten tuhaf.
Evliliğinizin kötü bi döneminde yeni bi eve taşınırsınız mesela. E tabi taşınma dönemi normalin iki katı stresli geçer. Beyniniz bu değişimi eşinizle olan sorunla bağdaştırır, o evi olumsuz bi öge olarak bi köşeye ayırır. Siz 1 ay sonra düzeltirsiniz eşinizle arayı, ama beyniniz ilk yaptığı kaydı bi türlü düzeltmez. Ev asla içinize sinmez, bi yerleri hep olmamış gibi gelir. Gerginligi eşinize yansıtırsınız (cünkü sorunun temeli oydu zaten).
Sonra canınıza tak eder taşınalım hayatım buradan dersiniz, ikinci bi eve geçersiniz. Bu sefer kafanızda eşinizle yeni bi başlangıç yapma düsüncesi vardır. Sonra beyniniz bu yeni başlangıcın sevincini, coskusunu ve olumlu düsünceleri ikinci evinizle özdeşleştirir. Tebrikler, ilk eviniz lanetliydi ikincisi ise ugurlu.
Böyle böyle mekanları, objeleri, insanları degistirir ve dönüstürürüz.
Asıl tuhaf olan bunu kendimize caktırmadan yapabiliyo olmamız.
Yeni işinize tamamen mecburiyetten baslamıssınızdır mesela, oyle olumsuz bi havaya burunursunuz ki yazıci bile size düsmanmıs gibi hissederseniz. Ve hakikaten yazıcı size düsmanlık eder, herkese cıktı verir size gelince sürekli kagıt sıkısır.
Iste bu noktada oturup yazıcıya cin girmiş, burada paranormal bi aktivite var diye düsünmek yerine daha makul olmakta fayda var. Metafizikte kaybolmak yerine sorun cözmeye degil sorun yaratmaya sizi şartlayan şey nedir bunu bulmak ve cözmek lazım diye düsünuyorum.
Yıllarca uyuduğum ve çoğunlukla kitlenerek ve çığlık çığlığa uyandığım odamdan başka bir odaya geçtim 6 aydır gayet iyiyim pskolojik mi bilmiyorum ama ?Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?
Daha önce bende önyargılıydım bu tarz konularda. Bir arkadaşım seneler önce bu tarz bir sıkıntısından bahsetmisti. Üst üste gelen aksilikler yaşamış, hatta eşiyle bosanma aşamasına kadar gelmislerdi. Tedbil-i mekanda ferahlik vardır diyerek taşınmışlar ve bıçak gibi kesildiğinden bahsetmisti. Psikolojik veya tesadüf bence diye yorum yapmıştım o zamanlar.
Bundan bir kaç sene önce de şu anda yaşadığım yere taşındım. O günden bu yana hep terslikler ve negatif anlamda hayatımda ilkleri yaşadım. Birini hallediyoruz derken başka bir sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Yargılamayin rica ederim ama bende artık acaba mı diye düşünmeye ve sorgulamaya başladım.
Parapsikolojide psişik olaylar, astronomide yıldızının düşük olması yada negatif enerji, islamda nazar olarak değerlendirilen madde dışı olaylar mevcutken ihtimal verebiliriz diye düşünüyorum.
Bu konularda duyduğunuz, yaşadığınız yada araştırıp fikir sahibi olduğunuz şeyler var mı?
Sanıyorum siz yanlış anladınız. Kendinizle ilgili anlatmadığınızı anladım zaten. Ev ile ilgili arkadaşınız üzerinden bi örnek vermişsiniz eşi ile sıkıntıları vardı, sonra ev degiştirdiler sorunları bıçak gibi kesildi diye. Ben de ona istinaden kurgu bi senaryoyla örnek verdim, tabi biraz abartarak. Arkadaşınızın durumu da bi noktada buna benziyor olabilir, yeni bi başlangıc yapmanın heyecanıyla ruh hali ve esiyle arası düzelmis bunu da ev degisikligine yansıtmıs olabilir demenin hikaye versiyonuydu, tıpkı yazıci hikayesi gibi.Bahsettiğim sıkıntılar evliliğimle alakalı değil. Öyle olsa ve eşimle uzlaşamadığım bir konu için evi/mekanı suçlamazdım emin olun. Zaten o yapıda biri değilim. Muhakeme ve öz eleştiri yeteneğim olduğuna inanıyorum. Elimde ki teknolojik alete cin girmiş gibi bağnaz düşünecek biride değilimdir, gözünüz korkmasın. İnsanları oyalamak için anlatılan saçma sapan paranormal olaylardan behsetmiyorum ki zaten. Bence siz yanlış anlamışsınız
Enerjilere, gökyüzü değişimlerine, yıldızlara inanan biriyim ki inandığım kitap Kur'an bile varlığından bahsediyor.
O kedi nasıl tatlı öyleee hayran kaldımDefne yapragi yakmakta iyi geliyor derler. Uzerlik otuda.
Elinizden öperO kedi nasıl tatlı öyleee hayran kaldım
astronomi olsa duramazsın astrolojidir o .Merhaba, şu aralar kafami kurcalayan bir sıkıntı bu benim için. Yaşadığınız evin size uğursuz geldiğini düşündünüz mü hiç?
Defne yapragi yakmakta iyi geliyor derler. Uzerlik otuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?