Yasanmis bir Hayat hikayesi

Ahhh eski insanlar ne kadar dayanıklı ne kadar güçlü ne kadar eli öpülesi ...
Ben dahil bu zamanda bu kadar acıya katlanabilcek insan sayısı nadirdir bence.
Benim anneannem de kaçmış evlenmiş başka bir şehire gitmiş dedemle
annesi ölmüş anneannemin eee telefon yok birşey yok bir gün memleketine gitmiş annesini görememiş meğer 6 ay önce ölmüş mezarına gidebilmiş

Allah kalan ömründe sağlık ve huzur versin anneanneciğinize.
Kendi anneannem aklıma geldi, o da çok çile çekmiş. Babasız büyümüş 12 yaşında sokakta ip atlarken istemeye gelmişler haberi yok. 13 ünde evlenmiş ufacık tefecikmiş düğünde dedemin boyuna yetişsin diye sandalyeye çıkarmışlar. 14 yaşında anne olmuş. 21 yaşında anneme hamileyken yalnız kalmış, dedem tarlada iş makinesine bacağını kaptırıp kan kaybından vefat etmiş. Toplam 4 çocuğu olmuş biri 8 aylıkken diğeri de 20 yaşındayken vefat etmiş. Ailesinin yanına gitmiş ama bu arada annesi felç olmuş. Bir fabrikada çalışmaya başlamış kalan iki çocuğuna ve annesine bakmış. Çok çile çekmiş ama her şeyin üstesinden tek başına gelmiş. Pamuğum çok iyi kapliydi birini üzecek kıracak diye ödü kopardı. 66 yaşındayken biz ona doyamadan ayrıldı aramızdan. İnşallah ahirette çok mutlu olur❤

Allah bagislasin yavrularinizi acilarini göstermesin ..
Cok haklisiniz Iste Annesi olmayanin babasi olmazmis ya buda öyle .. evde üvey anne var istemiyor diye Babasida kizini geri cevirmis .. yinede affetti babasini Anneannem ama rüyalarima giriyor kizim ben cok cekiyorum burda diyormus ..
Ben daha hikayeyi kisa kestim .. daha annemi baska bi kadinin üstüne kuma diye istemisler Anneannem cirpinmis asla yuvanin üstüne evlenmem diye en sonunda kacmis evlenmemis daha neler neler ..

Eski insanlar o kadar dirayetli ki .. cok cekmisler ya

Amin InsAllah.. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun anneannenizin .. onca aciya o kadar katlanmislar ki .. bir kere isyan etmemislerdir eminim ..

Of 6 evlat acisi.. ozellikle bir anne kucağında bebegini kaybetse aklini kaubetmedigine şükretmeli. Rabbim cennetle mufakatlandirsin insaAllah
6. bebeginide kendi basina topraga vermis .. Amin InsAllah Allah razi olsun .. yasadiklari bir Film olur gercekten

oy mıs kokuyordur şimdi elleri pamukdur o.kıyamam .çok duygulandım ve üzüldüm.rabbim muvaffak kılsın.
Allah razi olsun ..aynen öyle zaten pamuk gibidir kendisi görseniz .. dilinden duasi güzel sözleri hic eksik olmaz nur yüzlümün

İnancım gereği cehennemin varlığına yürekten inanıyorum iyiki var ve bu kötü insanlar orda inşallah cezalarını çekecekler

İnancım gereği cehennemin varlığına yürekten inanıyorum iyiki var ve bu kötü insanlar orda inşallah cezalarını çekecekler
InsAllah kesinlikle .. bir Insan bir insanin hayatimi anca bu kadar cehenneme cevirebilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…