• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasanmislik

bidibudi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
43
38
3
Hem guzel hem kotu. Insanin biriyle 4 senesini paylasmasi, onunla birlikte buyumesi, guzel. Ama sonra askin sevgiye donusmesi ve baska birine asik oldugu icin tum yasanmisliklarindan vazgecmesi kotu. Bendim vazgecen. Cunku baskasina asik oldum, baskasi icin heyecan duydum. 2 sene oldu bunu ona aciklayali. Ve suan bunlari yazarken aglayabiliyorum hala, dolu dolu. Cunku cocuklugumdu, ozgurlugumdu, en yakin arkadasimdi, her seyimi paylastigimdi, hayatimin en guzel anlariydi, en buyuk destegimdi, hep yanimda olandi. Istisnasiz her seyde birebir ayni dusundugumdu, hayatimdaki en anlayisli seydi. Soyledim, "Dondum kaldim suan, sana asla kizamam senin icin asla kotu bir sey hissedemem nolur aglama ama kalbim dondu suan." Dedi ve daha da cok dokundu icime. Ama sonra konusmadi, yapamadi. Sadece dogum gunlerimde mesaj atti ve dogum gunlerini kutladigima tesekkur etti. 2 senede 4 mesaj. Ugruna onu biraktigim kisiye asigim hala, ama asik oldugum kisiyle birlikte olmak icin vazgectigim hayatima baktigimdaysa canim aciyor, cunku bir daha oyle guzel olmadi. Ozluyorum. Sevgililigini degil. Varligini. Ama bu ozlemi hangi sifatla doldurabilir ki? Onun icin hayatimda suan sevgilim varken bir yer olabilir mi? Hayir. Bazi seylerin sinirinin olmamasi cok aci. Bitisler kesin, ama duygular sadece "sevgilim" ve "sevgilim degil" arasinda degismiyor ne yazik ki. Ozledim kizlar, ozledim, ve tum insani yaniyla duyuyorum bu duyguyu, ama bunu hep tasimak zorundayim, cunku sevgilimin kalbini acitmadan ve karsi tarafi tekrar yikmadan bu duyguyu gecirmenin bir yolu yok. Ne ben ona diyebilirim "Cok ozledim, sevgili kismi disindaki her kismiyla varligini." Diye, ne de bu ne kadar ask disi olsa da sevgilimin canini yakmadan sonuclanmaz.

Ben şunu gördüm gerçekten,sizi çok seven,üstünüze titreyen insanlar varken gidip sevip aşık olduk deyip hata yapıyoruz.
Aşık olduk deyip balıklama bir ilişkiye atlıyoruz körü körüne bağlanıyoruz.
Yaşanmışlıklar olunca zaten daha da alışıyoruz.
Sonra aşk bitse de adam sevmese de ilgi göstermese de bu kez
eyvah ben ne yaparım moduna giriyoruz.
Erkeklere güzel kız görünce bırakıp gidiyorsunuz üzüyorsunuz diyoruz ama bizde duygularımıza iyice kapılıp asıl hakeden insanları kaybediyoruz.
Bir parça sevgi ve mantık istiyorum ben ilişkide.Sadece duygularla olunca sadece pişmanlık oluyor.

Ayrıldığıniz insandan uzak durun. Onun canini daha ne kadar yakabilirsiniz ki zaten? Yapmissiniz yapacağınızı..Ask dışında insani duygularla ozledim demek ne kadar doğru ? Umitlendirmekten baska birşeye yaramaz..Siz seçiminizi yapmissiniz. Kendi hayatınıza yeni askiniza adapte olun.. Lütfen.

Ben şunu gördüm gerçekten,sizi çok seven,üstünüze titreyen insanlar varken gidip sevip aşık olduk deyip hata yapıyoruz.
Aşık olduk deyip balıklama bir ilişkiye atlıyoruz körü körüne bağlanıyoruz.
Yaşanmışlıklar olunca zaten daha da alışıyoruz.
Sonra aşk bitse de adam sevmese de ilgi göstermese de bu kez
eyvah ben ne yaparım moduna giriyoruz.
Erkeklere güzel kız görünce bırakıp gidiyorsunuz üzüyorsunuz diyoruz ama bizde duygularımıza iyice kapılıp asıl hakeden insanları kaybediyoruz.
Bir parça sevgi ve mantık istiyorum ben ilişkide.Sadece duygularla olunca sadece pişmanlık oluyor.

Ayrıldığıniz insandan uzak durun. Onun canini daha ne kadar yakabilirsiniz ki zaten? Yapmissiniz yapacağınızı..Ask dışında insani duygularla ozledim demek ne kadar doğru ? Umitlendirmekten baska birşeye yaramaz..Siz seçiminizi yapmissiniz. Kendi hayatınıza yeni askiniza adapte olun.. Lütfen.

Hayatimda degil. Dedigim gibi 2 senede 4 mesaj ve sadece "iyi ki dogdun" "tesekkur ederim" icerikli. Tamamen katiliyorum size, ama icimde kalanlar ayri. Bana bu basligi actiran seyi soyleyeyim size, anlayin gerisini. The Big Bang Theory diye bir dizi var, hala daha devam etmekte. Suan 9. Sezonda saniyorum 5. 6. Sezonlara kadar birlikteydik. Az once bugun cikan bolumunu izledim dizinin, ilk defa aklima eski sezonlardan bir sahne geldi. Gulmekten aglamistim, youtubedan o sahneyi arattim, tekrar izledim, gene ayni yerlerde kahkaha attim. Sonra bir ses, baska biri daha kahkaha atti. Tam o anda o sahnede tam da onun guldugu yerde tam olarak onun gulusunu duydum. Birden kalakaldim. Oylece.
Ben iki senedir ilk kez bunlari soyluyorum. Bu basliktaki cumleleri ayni zamanda kendime de ilk kez kurusum. Ne annem ne babam ne en yakin arkadaslarim. Kimse. Kimseye soylemedim, bu baslik benim kendime de soyleyisim ve derdime ortak olan ilk ve tek kisiler sizlersiniz. Boyle iste.

Hayatimda degil. Dedigim gibi 2 senede 4 mesaj ve sadece "iyi ki dogdun" "tesekkur ederim" icerikli. Tamamen katiliyorum size, ama icimde kalanlar ayri. Bana bu basligi actiran seyi soyleyeyim size, anlayin gerisini. The Big Bang Theory diye bir dizi var, hala daha devam etmekte. Suan 9. Sezonda saniyorum 5. 6. Sezonlara kadar birlikteydik. Az once bugun cikan bolumunu izledim dizinin, ilk defa aklima eski sezonlardan bir sahne geldi. Gulmekten aglamistim, youtubedan o sahneyi arattim, tekrar izledim, gene ayni yerlerde kahkaha attim. Sonra bir ses, baska biri daha kahkaha atti. Tam o anda o sahnede tam da onun guldugu yerde tam olarak onun gulusunu duydum. Birden kalakaldim. Oylece.
Ben iki senedir ilk kez bunlari soyluyorum. Bu basliktaki cumleleri ayni zamanda kendime de ilk kez kurusum. Ne annem ne babam ne en yakin arkadaslarim. Kimse. Kimseye soylemedim, bu baslik benim kendime de soyleyisim ve derdime ortak olan ilk ve tek kisiler sizlersiniz. Boyle iste.
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bu durum arta arta gidebilir de.. Son pismanlik da fayda etmiyor.. Cunku o eski günlerinizi geri de getiremezsiniz.Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor .

Aşık olduğunuz insanla çokta mutlu değilsiniz demek ki.İnsan hayatında biriyle çok mutluysa cidden bir şeyi hatırlayıp üzülmüyor.Fakat umduğu gibi olmayınca bilinçaltının hapsettiği kişi ortaya çıkıyor,anılar canlanıyor..

Siz o bölümü izleyince onu hatırlamışsınız.Bu da bence şahsi fikrimdir şuan çok umduğunuz gibi mutlu değilsiniz.Geçmişi,yaşanmışlıkları hatırlayıp,özlüyorsunuz.

Bende yapmaya kalktım bunu.Benim erkek arkadaşım değildi ama 4 yıl boyunca bıkmadan koşturmuştu.Hala koşturur belki bilmiyorum.Ve benim mutsuz olduğum sıralarda onun dediği kitap,şiir,film,sözleri bi şekilde gelirdi aklıma.Her zor anımda yanımda olmaya çabalamıştır.O çok seviyordu ben istemedim.Ben seviyordum ama arkadaşça.
Sonradan keşke demişliğim olmuştur en azından o seviyordu mutlu ederdi kesin diye.
Ama biliyorum ki yapamazdım sevmediğim biriyle daha çok canı yanardı.Hala bazen ben arkadaş olarak seviyorum seni,arkadaşımı kaybetmek kötü dediğim için kendime kızıyorum.Daha çok üzmüşümdür.

Sen bence;şuan mutlu muyum? aşık mıyım? gerçekten beni mutlu etmek için çabalayan biri mi hayatımdaki? diye sorgulayın kendinizi.Hala hepsine evet diyorsanız.O ayrıldığınız adamın hiç bir şeyini özlemeyin dostluğunu,yakınlığını da bu haksızlık.

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bu durum arta arta gidebilir de.. Son pismanlik da fayda etmiyor.. Cunku o eski günlerinizi geri de getiremezsiniz.Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor .
Kesinlikle. Ask kalmadi diye bitti, ask varken bitmis olsaydi dahi geri donuldugunde ayni olmazdi hicbir sey. Ki suanda sevgilime asigim, bunu da biliyorum. Ama ne suan eskisi gibi olabiliyor ne de gelecek oyle olabilir. Ortada bir yerlerde kaybolmusum, zaman kavramim kacmis gitmis, asik oldugumlayim, asik olmadigimi ozluyorum.

Iki adami sevmen heralde takdir edecegimiz bir sey degil edebi eser uretir gibi duyguya bogmussun da ne mana yani. Biriyle birlikteyken baskasi icin onu terk et, onunla ol oncekini ozle. Bu tutarsizligin adi da ask sevgi olsun. Ask sevgi boyle kalitesiz seyler degil

Iki adami sevmen heralde takdir edecegimiz bir sey degil edebi eser uretir gibi duyguya bogmussun da ne mana yani. Biriyle birlikteyken baskasi icin onu terk et, onunla ol oncekini ozle. Bu tutarsizligin adi da ask sevgi olsun. Ask sevgi boyle kalitesiz seyler degil
Duygularin kesin sinirlari yoktur, sig bir insan degilseniz en azindan. Iki adama asik degilim, birini al otekini birak durumunda da degilim. Bir seyi bu kadar basitce ve yanlis bir sekilde ozetleyip cevap vermeniz yersiz, verdiginiz cevap benim soyledigim seylere degil, sizin anladiginiz seylere cunku.

Duygularin kesin sinirlari yoktur, sig bir insan degilseniz en azindan. Iki adama asik degilim, birini al otekini birak durumunda da degilim. Bir seyi bu kadar basitce ve yanlis bir sekilde ozetleyip cevap vermeniz yersiz, verdiginiz cevap benim soyledigim seylere degil, sizin anladiginiz seylere cunku.
Biraz da empati gelistir o kadar ask sevda duygusu gelistirene kadar. Ben hemen empati yapayim, sevgilim bana asik oldugu icin terk ettigi eski kiz arkadasini ozluyo agliyo haberim yok. Keriz gibi zihnen aldatiliyorum. Yere batsin onun aski. Genis olacagima sig olmayi tercih ederim bu konuda

Bir kadın 25 i geçmeden evlenmemeli bence mesela ben ilk ilşkimde şimdi iyi ki evlenmemişim diyorum ondan çok daha üstün biri var hayatımda ve ben olgunlaştıgım için ağırlıgımı koyup gerektiğinde tepkimi veriyorum ama küçük yaşta olsa sen evet dedin biliyordun kabul ettin derler bir ömür ona bağımlı kalır sonra da boşanmış mutsuz yaşca ilerlemiş biri olur çıkar hayata küsersin yaşanmışlık güçlendiriyor insanı

Kesinlikle. Ask kalmadi diye bitti, ask varken bitmis olsaydi dahi geri donuldugunde ayni olmazdi hicbir sey. Ki suanda sevgilime asigim, bunu da biliyorum. Ama ne suan eskisi gibi olabiliyor ne de gelecek oyle olabilir. Ortada bir yerlerde kaybolmusum, zaman kavramim kacmis gitmis, asik oldugumlayim, asik olmadigimi ozluyorum.
Suçluluk psikolojisinin verdiği birsey olabilir mi ? Ya da hayat gercekten döngü mu. . Peki birşey daha su an ki durumunuzda beraber olduğunuz kisi olsaydı normal karşılar miydiniz ? Mesela o da eski sevgilisine doğumgünü mesajı atsa..? Ki bundan haberi yoktur %200.. Asiksaniz neden eskiyi deser ki insan.. Bence siz suanki sevgiliniz de eskisini ariyor bile olabilirsiniz.. Hani bir laf var ya gelen gideni aratir. Boyle bir karşılaştırma icine girdiniz mi hic ? Asik olmadığını ozler mi ki insan ?

Back
X