Yaşar Alptekin evlendi

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
35
Bir dönemin çok konuşulan mankenlerinden Yaşar Alptekin evlendiğini duyurdu

Oyuncu-Manken Yaşar Alptekin dünyaevine girdi. İslami usullere göre yapılan törende Alptekin ve eşi dini kıyafetler giydi. Yaşar Alptekin, evlilik haberini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu

Alptekin Facebook hesabından, ”Allahın emrine uyduk. Mutlu bir yuva kurduk Allah'tan saadet diliyoruz. Nikahımıza teşrif edenlerden Rabbim razı olsun” paylaşımını yaptı. Yaşar Alptekin'in ilk evliliğinden 22 yaşında olan Ayris Alptekin adında bir kızı bulunuyor.

http://www.hurriyet.com.tr/yasar-alptekin-evlendi-40014579

bu kimki hatunlar ben hiiiç görmedim
hani bu adam bir dönem bir mankendi açık saçık filmleri vardı ,sonradan muhafazakar bir adam oldu

tuğçe kazazın erkek versiyonu gibi diyeceğim adama haksızlık olacak onun gibi din din gezip sonradan muhafazakar olmadı

yanlız kadının örtüsü iki fotoda çok değişik, genelde başörtülü arkadaşlar aynı tarzda bağlar, bu da gözümden kaçmayan bi detay oldu

hee o mu tamam hatırladım
ayyy ne bilim çok farklılaşmışşş

canım senin yaş kaç
chess gayet yaşlıyım ben ama

Yaşar Alptekin deyince aklıma direk şu sahne geliyor, engel olamıyorum kendime.

Ama nereden nereye gerçekten, Rabbim yoluna çevirmiş, daimi olsun, Allah bir yastıkta kocatsın.

bu daha iyi yaşar hayrettin

Aynen Hayrettin manyak yapmıştı o dansı.

Nerede bu çocuk yahu, güzel skeçleri vardı.

O değilde şu filmi çekenler, o sahne, adamı izleyip mest olan kadınlar, hangi kafaymış cidden anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…