Yaşar Alptekin evlendi

Zeymur öldür beni daha acısız olur Allahım korkunc ya

Yaa yaa, ben bu sahneyi yıllar önce izledim ve küçüktüm.

Nasıl kaldırdım, neler yaşadım sen düşün artık

İlginçtir ki çoğu insan izlememiş

Bir de Yaşar Alptekinin yüksek bel, kısa paça kot pantolonlu , beyaz çorap ve siyah ayakkabılı diskoda dans eden halleri vardı. Bacaklarını kaldırırdı falan. Neydi o hakkaten, zamanında böylemiydik biz ayol

Yaa yaa, ben bu sahneyi yıllar önce izledim ve küçüktüm.

Nasıl kaldırdım, neler yaşadım sen düşün artık
travma yaratır insanda travma çok şükür ki ben pek hatırlamıyordum o sahneleri

izlememişim demek ki izlesem mümkünatı yok unutmazdım iyi ki 25 imden izledim

çocukluğum heba olmadı

Ben daha küçüküm apla benim yaşım tutmuyor. Resmen travma ya bu nedir arkadaş kusmak istiyorum.

travma yaratır insanda travma çok şükür ki ben pek hatırlamıyordum o sahneleri

izlememişim demek ki izlesem mümkünatı yok unutmazdım iyi ki 25 imden izledim

çocukluğum heba olmadı

Ben daha küçüküm apla benim yaşım tutmuyor. Resmen travma ya bu nedir arkadaş kusmak istiyorum.

Önceden böyle filmleri gündüz vakti fütursuzca verebiliyorlardı artık büyük kanallar kesiyor böyle gereksiz sahneleri.

Hatta artık çoğunu göstermiyor bile kanallar.

Mesela Banu Alkan ve Serpil Çakmaklının Bu İkiliye Dikkat filminin hangi aklın ürünü olduğunu çözememişimdir. O iğrenç mayolarla havuz kenarında yürüyen iki tip, başkada konu yok. Ve biz küçükken bu filmler bolca verilirdi ve izlerdik Allahtan manyak olmamışız.

çok tehlikeli cidden ya en temizi kemal sunal ,şener şen filmleriydi

hem güldürürdü hem msj verirdi ,bu tiplerin filmleri hep böyle saçma sapan

Döndükten sonra o biçim, bu biçim şekil değiştirmemesi çok güzel.

Bir kere Seba Tümer’e konuk olmuştu izlemiştim de kadın resmen dalga geçiyordu. Yani insan daha önceden farklı inançlara sahip olabilir, sonrasında değişebilir ama bu din İslam olunca, insan namaz kılıp, hacca gidince neden ya dalga malzemesi olur ya da gerici olur?

Neyse herkesin dini kendine!

Allah mesut etsin :) İlk başlarda inandırıcı gelmemişti dine yönelmesi ama hiç çizgisini bozmadı ne güzel Allah herkese nasip etsin doğru yolu bulmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…