- 19 Mayıs 2017
- 278
- 38
- 13
- 31
- Konu Sahibi Zumba melek
Herkese mrb öncelikle herkesin ramazan ayı mübarek olsun.Ben 22 yaşında 3 senelik evliyim.Benim problemim öncelikle kendimle sonrada eşimle.1 . Her gün kendimi suçluyorum ağlıyorum sebebini bilmiyorum.2 Çocuk düşünmüyor dum ,ama hastane ye gittim pko olduğumu öğrendim,çok kötü oldum.Ben ileride neden hamile kalmayacağım diye düşünüyorum.3 .Çocuk olmazsa bosanacam diyorum.4,.Eşim bana karşı ilgisiz soğuk zaten daha önce konu açtım uzun uzun yazmıştım.Ben konuşmayana kadar konuşmaz.Açık ve net söylüyorum.birlikte olduğumuz zaman Nike itici davranır.5 Ben çok duygusal aşk dolu biriyim ama karşıdan alamadığım zaman çok üzülüyorum.6 .Eşim benle ilgilen medigi zaman agresiflesip sinirlenip tartışma oluyor.Ve hergun tartışma var.Guzel güzel konuşuyoruz herseyi geride bırakalım diyoruz diğer gün gene aynı.7 .Yatağa girdiğimde uyku tutmuyor sabaha kadar düşünüyorum.ne olacak diye evlilik bitmeli devam mı etmeli diye.Gündüz uyuyorum geceleri kalkıyorum. Birde ne olursa olsun kimseye karşı kin nefret duymuyorum.Ve cokta gurur suzum.Kim ne yaparsa yapsın hemen unuturum.Bunlar benim problemlerim.Esiminde durumu şöyle.1 .İsten gelir sofra hazırdır .Yemek yeriz hemen telefon eline alır.yada televizyon izler.2 Ben gidip birşeyler konuşmak ona sarılmak isterim ,ama olmuyor.Eşim bir koltukta akşam 8 den gece 1 e kadar oturur .Ben konuşmaz sam asla konuşmaz.3.Telefon elinden hiç dusmez.Dışarı çıktık dün herkes elele biz ise iki yabancı gibiyiz.sanki zorla bizi yanyana oturmuşlar gibi.buda beni çok üzüyor.Eve geldik fazla kalmadık dışarıda.4 Kendim güzelim bakımlı yım ama beni görmüyor.Hep dışarıda iken başka kızlara bakıyor.Ben bir türkü anlamıyorum.Neden böyle.Boşanalım dediğimiz zamanda seni seviyorum sensiz yapamam diyor.Yuzume bakmayan konuşmayan insan o zaman neden hala evli evli kalmak ister.5.Birlikte olduğumuz zaman öpmez sarı lmaz.hemen olsun bitsin ister.Buda benim için bir problem çok büyük bir sorun değil ama bunu da düşünüyorum.Guzel gecelikler alırım giyerim bir dönüpte bakmaz ya.Ben sarılmak dans etmek eşimin omuzlarında ağlamak gülmek o iştiyorum.ama yok olmuyor.Birlikte olduktan sonra sırtını döner yatar.6.Birde ben bazen aklım yerinden değil ne dediğimi bilmiyor.artik beni umursamaz oldu. Arkadaşlar bunları kime anlatamıyorum.Kendimi değiştirmek evliliğimi kurtarmak istiyorum.Hanım hanımcık olmak istiyorum.Cok çabuk ağlamak sinirlenmek istemi yorum.Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum.Bir kez denedim ama kader işte ölmedim.Ailemden uZaktayım.Yasadığım şehirde esimin dışında kimsem yok.Aksama kadar işten gelmesini bekliyor um gelince de konuşmuyorum.Artık telefon la konuşmak beni tatmin etmiyor.Calısmama izin vermiyor.Dışarı çıkmama izin vermiyor.Haftanın bir günü pazar günü beni çıkartıyor.Cnm sıkılırsa çıkmak istersem izin vermez.Arkadas cebren yok.Tek arkadaşım telefon oda artık beni mutlu etmiyor.Allah için bana bir çözüm yolu gösterin.Hic ama hiç iyi değilim.Ailemde artık beni umursamaz oldu.Yasamak istiyorum.Olmek istemiyor um.Bende uyandığım her güne şukur etmek istiyorum.Esim ben hayatımı herseyi mı anlatım.Tum yorum Lara açığım ne olursa olsun yazın.Hatalarımi eksiklerimi lütfen . Okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun