Yaşarken ölmek nedir bilir mısınız.

Bülbülü altın kafese koymuşlar ille de vatanım demiş.
Seni hapseden bir insanla asla mutlu olamazsın, sen normalsin, değiştirilecek bir tarafın yok bunu anlayabiliyor musun?
Sorun eşinde. Kendine bu eziyeti çektirme ve lütfen çocuk yapma. O günahsız sabiye de yazık. Sevgi görmemiş bir annenin elinde büyüsün istemezsin değil mi?

bukadar sorun ve bu psikoloji ile 2.cocuk neden? anlam veremedim intihar ettim başarıli olamadım demissinizz hicbisey hayatınızdan degerli olmamalı önce bir psikolojik tedavi görüp sonra eşinizle problemlerinizi çözmeye başlayın sonra çocuk düşünün bukadar da yıpranma yavrunla ilgilen sadece
evlenince bazı odunlar böyle oluyor maalesef bu bir gerçek naparsin ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidicen derler gerçekten doğru ..
Mrb oysaki çok severek ve isteyerek evlendik.Boyle olacağını hiç tahmin etmezdim.Psiloga gidelim sen gelmezsen de ben gideyim.Diyorum olmaz sen deli sin zaten tam delireceksin diyor

1- Sakın ama sakın çocuk yapma. O bebeğe de kendine de yazık edersin. Bebek evlilik kurtarmaz.
2- Benimde evimde bana bedavadan hizmet eden, yediren, temizliğimi, ütümü yapan, kızlara baktığımda ses etmeyen, ama yine de akşam olunca koynuna alıp cinsel açlığımı gideren, istediğim gibi takılabileceğim bir hizmetcim olsa ben de boşanmak istemezdim. Kusura bakma :/

canım benim evde gün boyu tek basına arada gidip gezecegin birileri yoksa gercekten zaten kafayı hafiften bozuyor ende öyle olmustu sıkıkıp esime sarıyordum oda yorgun geliyordu. ilgi belliyordum oturup konusmak . hatta bazen o bile benle dalga gecrdi suna bak görüsürüğün tek insan benim diye.yani bunalırdıda hatta.
benim sana birinci tavsiyem iş bul calıs .bunu yapamıyorsan hobi edin . arkadas cevreni genişlet .o gelince işgi bekleme ondan biraz uzaklas kac ki o gelsin

bide adamlar sıkıntıya gelemiyor evde huzursuz olunca cinselliğede kafa veremiyor . o seni arzılasın bırak .

seni güçlü gördüğü zman o gelecek sana .

bu evlilik bitmelimi demissin belliki kısır döngüdesiniz . kendine ıgraslar bul ondan sonra bakarsın.

Cocuk yapma.. cocuk olunca yolunda giden evliliklerde bile.insan birden yapayalniz kalabiliyor.. siz naparsiniz bilemem ...
Once duzelebiliyosaniz duzelin cocuk sonraya kalsin..
Pko.lu olmak cocuga engel degil. Tedavi olursunuz korkmayin ondan..bi cok kisi okudum ben buradan..
Disari cikmamak ev bekciligi yapmak arkadassizlik,esinizin sizinle.konusmamasi sizi yalnizliga itmis iyice. Oncelikle sosyallesmeniz gerek. Yani en basitinden bi komsu,bi arkadas bile edinseniz size bi degisiklik olur. Kardesiniz anneniz babaniz vs biraz size gelsinler bu da degisiklik olur?
Bir çocuk yıldır ailemden ayrı yım.İki kez gittim memlekete toplamda 20 gün gördüm .Ailemden yol uzun çocuklar in okulları var gelemeyiz diyor lar.Cok yanlızlık çekiyorum.Adets delirmiş gibiyim

Hıh! Aynı benim koca. Sadece kocam bana karışmaz. Çalışırım, gezerim, ona sormam. Ama birlikte bir şeyşey yapmayız. Muhabbet yok. Yakınlık yok. Sizin gibi olsa boşardım kesin. Kendisi ilgilenmediği gibi birde karışıyor size. Sahibinin umursamadığı, arada ölmesin diye yemlediği kafesteki muhabbet kuşu gibisin. Ben olsam kaçmanın yolunu arardım. Özgürlük herşeydir.
Mrb maalesef öyle eskiden markete bile izin alarak giderdim.Ama son 1 aydır izin almadan gidiyorum

Tövbe yarabbim haftada bir gün beni çıkarır demişsin ya aklıma başka bişey geldi, bizim burda insanlar evcil hayvanlarını çıkarıyor haftanın belli günlerinde. Dışarı çıkmama izin vermiyor ne demek? İnsansın sen insan. İstediğin zaman çıkıp gezebilirsin.
Yemin ediyorum ki bazen iki hafta da bir oda bir iki saat oda hep tartışma oluyor.Hemen eve gitmek iştiuor.Bazen çok daralıyorum.cikip yürümek iştiyorum.Arayip cokta ısrar etmeme rağmen izin vermiyor.Disari çıkmak için pazar gününü bekliyor um .

"Çalışmama izin vermiyor, dışarı çıkmama izin vermiyor..."
Çalınmış bir hayat. Bir çeşit köle hayatı bu.

adam kendine eş değil evcil hayvan almış sanki. kadınd a burda kendini paralıyor evliliğimi nasıl kurtarırım diye. önce sizin bi insan olduğunuzu anlaması lazım. o da zor.
Ne yapılır böyle bir durumda peki sorun bende ben öyle alıştırdim değil mı.Oysaki ben çok sosyal biriydm

Ne yapılır böyle bir durumda peki sorun bende ben öyle alıştırdim değil mı.Oysaki ben çok sosyal biriydm

git iş bul. çevre edin. sen şimdi izin vermiyo dersin. sen adamdan izin alırsan bi arpa boyu yol alamazsın. onu aş önce.

Öncelikle bu kötü düşünceleri atın kafanızdan.İnsanlar hasta oluyor kanser oluyor da hayatta kalabilmek için savaşıyor. Sizin sorununuz sadece eşinizle olan durumunuz.Bu da dünyanın sonu değil.
Eşiniz ilk baştan beri mi böyleydi sonra mı değişti ?Eşiniz sizi sevdiğini düşünüyor musunuz?
Mrb çok sağolun .son bir yıldir böyle soğuk eskidendi gönlümü alırdı ama şimdi umrunda bile değilim

Burda kim sana boşan demekten başka bir fikir verebilir ki ?
Evliliğinde tutulcak hiçbir tarafı yok. Çok gençsin bir an önce yeni bi yol çiz kendine.
Eşinin elinden telefon düşmüyo da napıyo ? Yarın bir gün aldatsa napcaksın adamda aşk yok ki

Burda kim sana boşan demekten başka bir fikir verebilir ki ?
Evliliğinde tutulcak hiçbir tarafı yok. Çok gençsin bir an önce yeni bi yol çiz kendine.
Eşinin elinden telefon düşmüyo da napıyo ? Yarın bir gün aldatsa napcaksın adamda aşk yok ki
İki kez aldattı beni zaten affettiim birdha yaparsa zaten bitirecem

Hatan onun isteklerine göre yaşaman.
İzin vermiyor ne demek?
Bul iş ve işe başla.
Arkadaş edin ve planlar yap onu sadece haberdar et.
Artık böyle yaşayacağım işine gelmiyorsa boşanalım de.
Bak nasıl yola geliyor.
Gelmezse de yürüsün gitsin keyfi bilir.

İki kez aldattı beni zaten affettiim birdha yaparsa zaten bitirecem
Offf ya neden nedeeen ??
Allahım büyük konuşmak istemiyorum kimsenin başına vermesin ama çok üzülüyorum bunları okuyunca.
Cahillik mi nedir bu okumadınız mı aileniz ne işe yarıyo bi insan evladını böyle bir durumda nasıl yalnız bırakır !!!!!!

1- Sakın ama sakın çocuk yapma. O bebeğe de kendine de yazık edersin. Bebek evlilik kurtarmaz.
2- Benimde evimde bana bedavadan hizmet eden, yediren, temizliğimi, ütümü yapan, kızlara baktığımda ses etmeyen, ama yine de akşam olunca koynuna alıp cinsel açlığımı gideren, istediğim gibi takılabileceğim bir hizmetcim olsa ben de boşanmak istemezdim. Kusura bakma :/
Kızlara bakıyor.Benimde o bir gün zaten dışarı ya çıkarıyor o günümu benden çalıyor eve geliyorum gene tartışma her hafta böyle zaten.

Back
X