Yaşarken ölmek nedir bilir mısınız.

Offf ya neden nedeeen ??
Allahım büyük konuşmak istemiyorum kimsenin başına vermesin ama çok üzülüyorum bunları okuyunca.
Cahillik mi nedir bu okumadınız mı aileniz ne işe yarıyo bi insan evladını böyle bir durumda nasıl yalnız bırakır !!!!!!
İlk aldattı telefonla 1 hafta konuşmuş tu. Kızı aradım yanına gittim.sonra aile büyükleri bir hafta telefon la konuşmuş bu aldatma sayılamaz dediler.Ama ben bana min evine gittim.Ailem de affet dedi.Daha 6 aylık evlisin millet ne der falan filan öyle gittim

Hatan onun isteklerine göre yaşaman.
İzin vermiyor ne demek?
Bul iş ve işe başla.
Arkadaş edin ve planlar yap onu sadece haberdar et.
Artık böyle yaşayacağım işine gelmiyorsa boşanalım de.
Bak nasıl yola geliyor.
Gelmezse de yürüsün gitsin keyfi bilir.
Herşeyi me karışır bunları da kabul etmez çok ekz soyledim.Ama benim ailem de arkamda durmuyor ki

Offf ya neden nedeeen ??
Allahım büyük konuşmak istemiyorum kimsenin başına vermesin ama çok üzülüyorum bunları okuyunca.
Cahillik mi nedir bu okumadınız mı aileniz ne işe yarıyo bi insan evladını böyle bir durumda nasıl yalnız bırakır !!!!!!
Lise mezunu yum. Benim ailem de onun aile si de ben hiç kimsenin umrunda değilim.Anne mı sesim oluyorum dedim anne.ol dedi ne yapayım.ne istiyorsun.Sana bakıyor çalışıyor daha ne istiyorsun dedi bana

Mrb çok tşk ederim yorumunuz için.Karsıma alıp konuşuyorum biz kurduz kadın kısmı dışarı ya çıkamaz diyor.Ama hiç bir Kürt bu kadar baskı yapmıyor

Offf milliyetini bahane etmesin, ne alakasi var kürt olmakla, insanlik meselesi bu, adam hayat arkadasi degil evine hizmetci istiyor.

Offf milliyetini bahane etmesin, ne alakasi var kürt olmakla, insanlik meselesi bu, adam hayat arkadasi degil evine hizmetci istiyor.
Ben dün farkına vardım.Kafede sipariş verirken bayana çok güzel nazik ses tonu ile konuşuyordu.Ama bana gelince ben olgunum şunu yapamam bunu yapamam.Hayatimiz bizi tanımayan insanlar hakkımızda ne dedi ne diyecek diye oluyor.Ona göre yaşıyoruz

Cocuk yapma.. cocuk olunca yolunda giden evliliklerde bile.insan birden yapayalniz kalabiliyor.. siz naparsiniz bilemem ...
Once duzelebiliyosaniz duzelin cocuk sonraya kalsin..
Pko.lu olmak cocuga engel degil. Tedavi olursunuz korkmayin ondan..bi cok kisi okudum ben buradan..
Disari cikmamak ev bekciligi yapmak arkadassizlik,esinizin sizinle.konusmamasi sizi yalnizliga itmis iyice. Oncelikle sosyallesmeniz gerek. Yani en basitinden bi komsu,bi arkadas bile edinseniz size bi degisiklik olur. Kardesiniz anneniz babaniz vs biraz size gelsinler bu da degisiklik olur?
Evet hatta bir bayan var ama biraz yasi büyük Ablam yaşında.Sana birini bulayım konuş kaç git dedi.Bende olmaz dedim eşimi seviyorum dedim.ODA SEN İLERDE PİŞMAN OLACAKSIN FALAN DEDİ

Calismama disari cikmama izin vermiyor dediginiz yere kadar neyse neyse dedim ama orda ipler koptu.
Daha 22 yasindasiniz Allah askina boyle omur gecer mi?
Olmek cozum degil. Bosanin hayatiniza bakin. Daha uzun yillariniz var onunuzde heba etmeyin.

Evli misiniz kapalı ceza infaz kurumunda mı? Ne demek dışarı çıkmama izin vermiyor mahkumların bile havalandırma saati olur. Esir misiniz? Köle misiniz? Çıkın bir güzel gezin dolaşın eşek gibi razı olacak. Af edersiniz kedi köpek bile kapalı kalmıyor bi saatten sonra gözü dışarı çıkıyor. Bir kadından önce bir insan olarak, gezmek dolaşmak sizin de hakkınız. Boşanın bence...

Lise mezunu yum. Benim ailem de onun aile si de ben hiç kimsenin umrunda değilim.Anne mı sesim oluyorum dedim anne.ol dedi ne yapayım.ne istiyorsun.Sana bakıyor çalışıyor daha ne istiyorsun dedi bana
Boşver ya elalem ne derse desin kimseden bişey bekleme evet zor biliyorum ama bence boşanmalısın dediğim gibi çok gençsin bunu kendine yapma bir işe gir yavaş yavaş toplarsın ne biliyim üzülüyorum valla

Evet hatta bir bayan var ama biraz yasi büyük Ablam yaşında.Sana birini bulayım konuş kaç git dedi.Bende olmaz dedim eşimi seviyorum dedim.ODA SEN İLERDE PİŞMAN OLACAKSIN FALAN DEDİ

sakın sakın öyle bir hata yapmayın
bu kadınla da görüşmeyin gerekirse devlete sığının ama böyle bir şey yapmayın
bu kadın resmen pazarlamacı(!)

Sana bu akli veren ablanin beynine tükürüyüm ne demek birini bulayim yaaaa.esinden ayrilacaksan ailene sigin.tanimadigin biri seni kacirip ne yapacakmis afedersinde o abla dedigin kadin ne is yapiyor zor durumda olan kac kadini kocasinin evinden kacirmis.sen kocandan önce o kadindan uzak durun.

Yaşınız henüz çok genç yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize. Resmen köle hayatı yaşatıyor size. O şimdi tutunduğunuz sevgi var ya bir zaman sonra o da tükenecek. Gördüğüm kadarıyla o evlilik zaten bitmiş. Size o kadar uzak davranması da kendisinde birşeylerin bittiğinin ifadesidir. Olgunmuş ! Benim eşim 50 nin üzerinde. Hala bir çocuk gibi üzerime düşer. Hayattaki en büyük destekçimdir. Sizinkinde birşeyler bitmiş. İnsan sosyal bir varlık. Tahakküm altında yaşanmaz. Sizi bazı şeyler normal gibi kandırmaya çalışıyor. Kendinden pay biçtiği için her erkeği de kendisi gibi zannederek sizi eve mahkum hale getirmiş. Ben kısa bir süredir işe ara verdim ve eşim bazen evde fazla vakit geçirdiğimde zorla arabanın anahtarını elime tutuşturur ve istersen dışarı çık biraz arkadaşlarınla vakit geçir der. İki kez ihanet etti diyorsunuz ama bana kalırsa daha fazlası var. Karakter deseniz o da yok. O adam değişmez size tek bir seçenek kalıyor. Uygularsınız ya da uygulamazsınız tabiki o sizin tercihinizdir. Saygı duyarım. Zaten çok sağlıklı kararlar alamadığınız genç bir yaşta evlenmişsiniz. Benim fikrim ayrılın ve kendinizi geliştirip meslekte yükselebileceğiniz bir işe girin. Tekrar evlenmek içim de acele etmeyin. Bir daha evlenecek dahi olsanız ekonomik bağımsızlığınız olsun ve bunun gibi sizi ezecek bir zihniyete sahip birini asla tercih etmeyin. Başlangıçta kolay olmayacak ama mücadeleci olun, güçlü olun sakın pes etmeyin. Ama ileride rahat edersiniz. Hayatın daha çok başındasınız. Çok iyi bir seçenek gibi görünmese de ailenizle yaşamak bu adamla yaşamaktan çok daha iyidir. Onu unutamam diye de düşünmeyin biraz içiniz acır ama zaman herşeyin ilacı. İnsan herşeyi unutuyor.

Sizi en iyi anlayacak kişilerdenim sanırım.
Durumunuza üzüldüm size yakın bir durumu hatta daha kötüsünü yaşıyorum.
İki kızım var benim de.
Çocuğunuzun olmaması sanırım daha iyi.
Çünkü bu durumdan emin olun onlar da fazlasıyla etkileniyorlar. Düzelir mi bilemem ama biz de 5 yıldır benzer durumdayız daha da kötüye gidiyoruz.
En azından sizin sevdiğini söyleyen akşamları evde duran bir eşiniz var. Dua edin. Çünkü benim yapabildiğim tek şey bu.
Sevgiler...

Herkese mrb öncelikle herkesin ramazan ayı mübarek olsun.Ben 22 yaşında 3 senelik evliyim.Benim problemim öncelikle kendimle sonrada eşimle.1 . Her gün kendimi suçluyorum ağlıyorum sebebini bilmiyorum.2 Çocuk düşünmüyor dum ,ama hastane ye gittim pko olduğumu öğrendim,çok kötü oldum.Ben ileride neden hamile kalmayacağım diye düşünüyorum.3 .Çocuk olmazsa bosanacam diyorum.4,.Eşim bana karşı ilgisiz soğuk zaten daha önce konu açtım uzun uzun yazmıştım.Ben konuşmayana kadar konuşmaz.Açık ve net söylüyorum.birlikte olduğumuz zaman Nike itici davranır.5 Ben çok duygusal aşk dolu biriyim ama karşıdan alamadığım zaman çok üzülüyorum.6 .Eşim benle ilgilen medigi zaman agresiflesip sinirlenip tartışma oluyor.Ve hergun tartışma var.Guzel güzel konuşuyoruz herseyi geride bırakalım diyoruz diğer gün gene aynı.7 .Yatağa girdiğimde uyku tutmuyor sabaha kadar düşünüyorum.ne olacak diye evlilik bitmeli devam mı etmeli diye.Gündüz uyuyorum geceleri kalkıyorum. Birde ne olursa olsun kimseye karşı kin nefret duymuyorum.Ve cokta gurur suzum.Kim ne yaparsa yapsın hemen unuturum.Bunlar benim problemlerim.Esiminde durumu şöyle.1 .İsten gelir sofra hazırdır .Yemek yeriz hemen telefon eline alır.yada televizyon izler.2 Ben gidip birşeyler konuşmak ona sarılmak isterim ,ama olmuyor.Eşim bir koltukta akşam 8 den gece 1 e kadar oturur .Ben konuşmaz sam asla konuşmaz.3.Telefon elinden hiç dusmez.Dışarı çıktık dün herkes elele biz ise iki yabancı gibiyiz.sanki zorla bizi yanyana oturmuşlar gibi.buda beni çok üzüyor.Eve geldik fazla kalmadık dışarıda.4 Kendim güzelim bakımlı yım ama beni görmüyor.Hep dışarıda iken başka kızlara bakıyor.Ben bir türkü anlamıyorum.Neden böyle.Boşanalım dediğimiz zamanda seni seviyorum sensiz yapamam diyor.Yuzume bakmayan konuşmayan insan o zaman neden hala evli evli kalmak ister.5.Birlikte olduğumuz zaman öpmez sarı lmaz.hemen olsun bitsin ister.Buda benim için bir problem çok büyük bir sorun değil ama bunu da düşünüyorum.Guzel gecelikler alırım giyerim bir dönüpte bakmaz ya.Ben sarılmak dans etmek eşimin omuzlarında ağlamak gülmek o iştiyorum.ama yok olmuyor.Birlikte olduktan sonra sırtını döner yatar.6.Birde ben bazen aklım yerinden değil ne dediğimi bilmiyor.artik beni umursamaz oldu. Arkadaşlar bunları kime anlatamıyorum.Kendimi değiştirmek evliliğimi kurtarmak istiyorum.Hanım hanımcık olmak istiyorum.Cok çabuk ağlamak sinirlenmek istemi yorum.Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum.Bir kez denedim ama kader işte ölmedim.Ailemden uZaktayım.Yasadığım şehirde esimin dışında kimsem yok.Aksama kadar işten gelmesini bekliyor um gelince de konuşmuyorum.Artık telefon la konuşmak beni tatmin etmiyor.Calısmama izin vermiyor.Dışarı çıkmama izin vermiyor.Haftanın bir günü pazar günü beni çıkartıyor.Cnm sıkılırsa çıkmak istersem izin vermez.Arkadas cebren yok.Tek arkadaşım telefon oda artık beni mutlu etmiyor.Allah için bana bir çözüm yolu gösterin.Hic ama hiç iyi değilim.Ailemde artık beni umursamaz oldu.Yasamak istiyorum.Olmek istemiyor um.Bende uyandığım her güne şukur etmek istiyorum.Esim ben hayatımı herseyi mı anlatım.Tum yorum Lara açığım ne olursa olsun yazın.Hatalarımi eksiklerimi lütfen . Okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun
Neden hep kendinde bir kabahat ariyor kadinlar. Bir adam seni seviyorsa her turlü sever. Sevmiyorsa da ne yapsan fayda etmez. Sen bu adamla eglenmiyor paylasmıyor sevişemiyorsun bile. Evlilik iki yabancının bir evde yaşaması degildir. Bir söz var. Tek başına mutsuz olmak biriyle mutsuz olmaktan daha iyidir.

Back
X