Yaşarken ölmek nedir bilir mısınız.

Dün gece beni dövdu kız kardeşi mı aradım ağladım.Oda babama anlatmış.Zaten ayrı odalarda uyuduk.Babam da herşeyin farkında.Hatta onu savunuyor.İsten geliyor yoğundur.sen de sınırlı sin tek başına canın sıkılıyor diyor.sabret dedi.bende haklısın tmm dedi bana sorun bende dedim

hadi bakalım bu harika oldu. baba da aynı kafada demek ki.
nasıl babaymış o öyle?
normalde evladına el kaldıranın alnını karışlaması lazım.
Allah yardımcınız olsun devlete sığının demekten başka bir şey gelmiyor elimden ve bu da boşanmanız bir sığınma evine yerleşip meslek edindirme kurslarına gitmeniz gerektiği anlamına geliyor.
hiçbir şey yapamasanız bile en azından çocuk yapmayın ne olur
o na da yazık.

Böyle bir adamla daha ne kadar evli kalmayı düşünüyorsun
İnanır mısınız yaşamayan bilemez.Suan sizlerin yazdığı herşeye katılıyorum.Bugune kadar kimse bana neden öyle şeyler söylemedi.Soylemis olsalardı.Daha yeni evli iken boşanmış tim.Ben kör ve deliyim diyelim.Ailem çevrm kimse bana demedi

nasıl babaymış o öyle?
Allah yardımcınız olsun devlete sığının demekten başka bir şey gelmiyor elimden ve bu da boşanmanız bir sığınma evine yerleşip meslek edindirme kurslarına gitmeniz gerektiği anlamına geliyor.
o na da yazık.
Hayır yapmayacam.ise girip para kazanıp öyle ayrılacağım.buradan

İnanır mısınız yaşamayan bilemez.Suan sizlerin yazdığı herşeye katılıyorum.Bugune kadar kimse bana neden öyle şeyler söylemedi.Soylemis olsalardı.Daha yeni evli iken boşanmış tim.Ben kör ve deliyim diyelim.Ailem çevrm kimse bana demedi
nasıl babaymış o öyle?
o na da yazık.
Allah razı olsun.Dua edin bende hayata tutunma istiyorum.Buda sizin sayenizde de olacak

çalışmaya başladıktan sonra kiraya geçersin . eşyalı eve de yerleşebilrisin. ya da eşyalarını öncelikle 2. elden temin edersin uygun olması için. para biriktirdikçe kendi eşyalarını almaya başlarsın.. yapamayacağın bişey değil, kendine güven ve kararlı ol. ha boşanmıycam diyorsan da yapacak bişey yok canım
Alllah razı olsun.Lufen bana dua edin çok ihtiyacim var

Allah razı olsun.Dua edin bende hayata tutunma istiyorum.Buda sizin sayenizde de olacak

kendinize güvenin kimseye değil
adımlarınızı sağlam atın iyice düşünün ve kendi hayatınızı kurabilecek zemini hazırlayın
22 yaşında insanlar ölmek istemezler
insanlar o yaşta dünyayı ellerinde çevirecekmiş gibi cesaretli olurlar
ölüm yok o nu aklınızdan çıkarın
gerisi de sizin kuvvetinize bağlı
Allah bir kapı açsın inşallah

kendinize güvenin kimseye değil
adımlarınızı sağlam atın iyice düşünün ve kendi hayatınızı kurabilecek zemini hazırlayın
22 yaşında insanlar ölmek istemezler
insanlar o yaşta dünyayı ellerinde çevirecekmiş gibi cesaretli olurlar
ölüm yok o nu aklınızdan çıkarın
gerisi de sizin kuvvetinize bağlı
Allah bir kapı açsın inşallah
Bekar ken böyle değildim ben bile kendime sasiyoru.m.Evde internet var.onerebilecegjnjz birşeyler var mı.İnternette pek anlamam ama programı falan kendim evde öğrene bilir miyim acaba

Yaşınız henüz çok genç yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize. Resmen köle hayatı yaşatıyor size. O şimdi tutunduğunuz sevgi var ya bir zaman sonra o da tükenecek. Gördüğüm kadarıyla o evlilik zaten bitmiş. Size o kadar uzak davranması da kendisinde birşeylerin bittiğinin ifadesidir. Olgunmuş ! Benim eşim 50 nin üzerinde. Hala bir çocuk gibi üzerime düşer. Hayattaki en büyük destekçimdir. Sizinkinde birşeyler bitmiş. İnsan sosyal bir varlık. Tahakküm altında yaşanmaz. Sizi bazı şeyler normal gibi kandırmaya çalışıyor. Kendinden pay biçtiği için her erkeği de kendisi gibi zannederek sizi eve mahkum hale getirmiş. Ben kısa bir süredir işe ara verdim ve eşim bazen evde fazla vakit geçirdiğimde zorla arabanın anahtarını elime tutuşturur ve istersen dışarı çık biraz arkadaşlarınla vakit geçir der. İki kez ihanet etti diyorsunuz ama bana kalırsa daha fazlası var. Karakter deseniz o da yok. O adam değişmez size tek bir seçenek kalıyor. Uygularsınız ya da uygulamazsınız tabiki o sizin tercihinizdir. Saygı duyarım. Zaten çok sağlıklı kararlar alamadığınız genç bir yaşta evlenmişsiniz. Benim fikrim ayrılın ve kendinizi geliştirip meslekte yükselebileceğiniz bir işe girin. Tekrar evlenmek içim de acele etmeyin. Bir daha evlenecek dahi olsanız ekonomik bağımsızlığınız olsun ve bunun gibi sizi ezecek bir zihniyete sahip birini asla tercih etmeyin. Başlangıçta kolay olmayacak ama mücadeleci olun, güçlü olun sakın pes etmeyin. Ama ileride rahat edersiniz. Hayatın daha çok başındasınız. Çok iyi bir seçenek gibi görünmese de ailenizle yaşamak bu adamla yaşamaktan çok daha iyidir. Onu unutamam diye de düşünmeyin biraz içiniz acır ama zaman herşeyin ilacı. İnsan herşeyi unutuyor.
Mrb zaten ailem sahip çıkmış olsaydı.Suan bu durumda olmazdim.Aileme gitmem.Ama çalışıp para kazanıp tek basıma yaşamam lazım.

Sizin değişmeniz,çabanız,üzgünüm ama eşiniz değişmediği sürece işe yaramaz. O düzelmek,değişmek istemiyorsa,sizin sorun olarak gördüklerinizi umursamıyorsa sizin kadar,tek taraflı çabanız nereye kadar götürür ilişkinizi bilemedim.
Çocuk konusunu en azından sorunlarınız çözülene kadar erteleyin derim zira eşiniz çocuk oldu diye değişmez,aksine birçok evlilik çocuklu hayatın ilk senesinde sarsılıyor.

Sizin değişmeniz,çabanız,üzgünüm ama eşiniz değişmediği sürece işe yaramaz. O düzelmek,değişmek istemiyorsa,sizin sorun olarak gördüklerinizi umursamıyorsa sizin kadar,tek taraflı çabanız nereye kadar götürür ilişkinizi bilemedim.
Çocuk konusunu en azından sorunlarınız çözülene kadar erteleyin derim zira eşiniz çocuk oldu diye değişmez,aksine birçok evlilik çocuklu hayatın ilk senesinde sarsılıyor.
Mrb gerçek ten çocuk olunca daha mı kötü olacak

Ailenizde eski kafa anlaşılan ben boşanma taraftarı bir insan değilim ama bazen ben bile insanların ayrılmasından yanayım, ailenizde herhalde boşanınca kötü bişeymiş gibi düşünülüyor o yüzden size kimse destek olmuyor burada en büyük sorumluluk ailelerin ne olursa olsun evlatlarına sahip çıkmalı , evlendi gitti ne hali varsa görsün denmemeli, sırf elalem ne der diye kendi menfaatlerini düşündükleri için kızlarının hayatlarını bitirmemeliler .

Ne demek izin vermiyor ya, sen mutlu değilsin daha çok gençsin. Çocuk olmadan kendine yeni bir hayat kur yazık etme hayatına. İntihara sürüklemiş seni. Bunun için mi büyüdün bu yaşa geldin okurken ben çıldırdım.

Ama bana çocuk yap canın sıkılmaz düzelir diyor herkes çocuk olsa kavga gürültü olmaz diyor lar
Nerden biliyorlarmış,bakma sen onlara cocuk demek buyuk sorumluluk demek eslerin birbirlerine her turlu desteği demek,cocuk olunca butun isi size yükleyecek,cocuk ,ev,kadınlık birde mukemmel olmasini isteyecek,.....dayak atmak icin bahaneleri artacak,tekmeyi basmakta gec kalmis sayılmazsınız,aileniz arkanizda değilse,darp raporu alip devlete sığının size iste bulurlar.....

Mrb gerçek ten çocuk olunca daha mı kötü olacak

Ama bana çocuk yap canın sıkılmaz düzelir diyor herkes çocuk olsa kavga gürültü olmaz diyor lar
Çocuk can simidi değildir. Bakın hamilelikte yakınlaşmanız sınırlı olacak,kilo alacaksınız ama az ama çok,bebek gelecek,bütün ilginiz sevginiz ona yönelecek ama öte yandan eşinizden destek bekleyeceksiniz. Görebileceğinizi düşünüyormusunuz?
Ayrıca uykusuz geceler sizi yoracak,yıpratacak. Bakın en iyi çiftlerde bile yaşanabiliyor bu sorunlar ve birlikte aşılması gerekiyor. Eşiniz yanınızda olmazsa daha fazla yıpranmanız kaçınılmaz.
O zaman ayrılacağım değişmiyor bu adam dediğiniz noktada şimdiki durumunuzdan kat be kat zor olacak sizin için emin olun. Şu halinizle çalışıp kimseye eyvallah etmeden ayakta durabilecekken ayrılık durumunda,çocukla eliniz kolunuz bağlanacak,daha muhtaç olacaksınız eşinize.
Önceliğiniz sorunları çözmek olmalı. Çocuk evlilik kurtarmaz,sihirli değnek değildir. Üzgünüm ama gerçek bu.

Bekar ken böyle değildim ben bile kendime sasiyoru.m.Evde internet var.onerebilecegjnjz birşeyler var mı.İnternette pek anlamam ama programı falan kendim evde öğrene bilir miyim acaba

öğrenemeyeceğiniz bir şey yok
öncelikle psikolojiniz için size iyi hissettirecek şeyler okuyun, izleyin
kendine değer verme, kendini sevmeyle alakalı
dedim ya adım adım
keşke daha fazlasını yapabilsem sizin için.

tekrar ediyorum çocuk olmasın sakın ha. o adam çocuğu hak etmiyor.

Çocuk can simidi değildir. Bakın hamilelikte yakınlaşmanız sınırlı olacak,kilo alacaksınız ama az ama çok,bebek gelecek,bütün ilginiz sevginiz ona yönelecek ama öte yandan eşinizden destek bekleyeceksiniz. Görebileceğinizi düşünüyormusunuz?
Ayrıca uykusuz geceler sizi yoracak,yıpratacak. Bakın en iyi çiftlerde bile yaşanabiliyor bu sorunlar ve birlikte aşılması gerekiyor. Eşiniz yanınızda olmazsa daha fazla yıpranmanız kaçınılmaz.
O zaman ayrılacağım değişmiyor bu adam dediğiniz noktada şimdiki durumunuzdan kat be kat zor olacak sizin için emin olun. Şu halinizle çalışıp kimseye eyvallah etmeden ayakta durabilecekken ayrılık durumunda,çocukla eliniz kolunuz bağlanacak,daha muhtaç olacaksınız eşinize.
Önceliğiniz sorunları çözmek olmalı. Çocuk evlilik kurtarmaz,sihirli değnek değildir. Üzgünüm ama gerçek bu.
+100000

Back
X