Yaşarken ölmek nedir bilir mısınız.

Canim bunu cok cok üzülürek yaziyorum ama hayatin bir evcilin hayatindan beter. Onlar bile günde en az 3 kere parka gidiyorlar yani.

Canina kiymak yerine bu adamdan boşan.

Yanlış anlama ama işini bitirip sirt dönmek ne oluyor?!!?? Igrenc bir eşiniz var
Mrb yok ben her yoruma açığım . Cinsellikte benim için önemli değil ama böyle yaptığı zaman da gecemi berbat ediyor.İnanir mısınız bugüne kadar bir kez başımı göğsüne koyup uyumadım.Allah a havale ettim.

İşte bizler her olumsuzlukta kendimizi değiştirirsek herşeyin daha güzel olacağına inandığımız için kaybediyoruz işte..Neden karşı taraf düşünmüyor bunları bırakın ya bu kadar takmayın düşünmeyin böyle daha kendiniz değiştirme çabasından cıkamazsan elindeki her şeyi kaybedersin işte kendine gel yapma uğraşma rahat ol o sana nasıl davranıyorsa sen daha fazlasını davran kendini ezik düşürme.
Benim aklım artık durdu.Lutfen a dan z ye ne yapmalıyım yazar mısınız.Lutfen hiç iyi değilim

devlet hastanelerinde psikiyatristler ve psikologlar var
ille de ücretli yardım almak zorunda değilsiniz
ben dua ederim ama sizin de fiili dua etmeniz gerekiyor
o kafeste kalmayı kabul ettiğiniz sürece durum değişmez.
Birde şiddet te var ben bugün konuşmak istiyorum.Ama beni umursamıyor.Ciddi olduğumu nasıl ifade edebilirim

yaşarken ölmek çok ağır bir edebiyat
boşanabilirsiniz
çift terapisi alabilirsiniz
konuşup düzletmeye çalışabilirsiniz
Arkadaş yok komşu yok aile yok.Gece gündüz bir evin içerisinde yim.Gece gündüz ağlıyorum.Kimse anlamıyor ki.Kime anlatırsam bana sen deli sin. Abartıylrsun diyor lar.Olmek bu hayatta yaşamak tan daha güzel

Arkadaş yok komşu yok aile yok.Gece gündüz bir evin içerisinde yim.Gece gündüz ağlıyorum.Kimse anlamıyor ki.Kime anlatırsam bana sen deli sin. Abartıylrsun diyor lar.Olmek bu hayatta yaşamak tan daha güzel

anne baba nerde sizin?
durumdan haberdar olsalar ne yaparlar?

Benim aklım artık durdu.Lutfen a dan z ye ne yapmalıyım yazar mısınız.Lutfen hiç iyi değilim
Ayrılamam diyorsan eğer bu kadar caba gösterme izin vermediği her şeyi yap onun esiri olma, canın sıkıldıkça çık dışarı gez, eşinin her dediğini yapma bırak eşin çabalasın biraz da hatta psikolojik destek al ama canım bu kadar takma o nasıl davranıyorsa sende daha fazlasını davran.

Sana bu akli veren ablanin beynine tükürüyüm ne demek birini bulayim yaaaa.esinden ayrilacaksan ailene sigin.tanimadigin biri seni kacirip ne yapacakmis afedersinde o abla dedigin kadin ne is yapiyor zor durumda olan kac kadini kocasinin evinden kacirmis.sen kocandan önce o kadindan uzak durun.
Bayan kuaför herşeyimi anlattim.Oda ailen de madem kabul etmiyor Başka biri ile evlendi daha genç ve güzel sin hayat böyle geçmez dedi

Mrb yok ben her yoruma açığım . Cinsellikte benim için önemli değil ama böyle yaptığı zaman da gecemi berbat ediyor.İnanir mısınız bugüne kadar bir kez başımı göğsüne koyup uyumadım.Allah a havale ettim.

Daha 22 yaşında gencecik bir kadinsin. Benim burdan icim aciyor.
Şuanda sevilip hayatin tadini doya doya cikartman gereken bir zaman aslinda.
Bence ailenin yanina git. Bu adam senin iigini sömürür

anne baba nerde sizin?
durumdan haberdar olsalar ne yaparlar?
Dün gece beni dövdu kız kardeşi mı aradım ağladım.Oda babama anlatmış.Zaten ayrı odalarda uyuduk.Babam da herşeyin farkında.Hatta onu savunuyor.İsten geliyor yoğundur.sen de sınırlı sin tek başına canın sıkılıyor diyor.sabret dedi.bende haklısın tmm dedi bana sorun bende dedim

Ben ölü gibiyim.nereye gideceğimi bilmiyorum.ne arkadas var nede param nede aile .Annem babanm sabret diyor lar.Bende artık bittim tükendim

Ayrılamam diyorsan eğer bu kadar caba gösterme izin vermediği her şeyi yap onun esiri olma, canın sıkıldıkça çık dışarı gez, eşinin her dediğini yapma bırak eşin çabalasın biraz da hatta psikolojik destek al ama canım bu kadar takma o nasıl davranıyorsa sende daha fazlasını davran.
Yapamam ki çıkarsan benden haber siz bidaha bu eve dönmek diyor.Birde çevre kötü tek başına çıkıp ne yapacaksın diyor.Ailemde esime onay veriyor.

Tamam çıktık gittim diyelim gidecek yer. Yok onu nasıl halledeceğim
çalışmaya başladıktan sonra kiraya geçersin . eşyalı eve de yerleşebilrisin. ya da eşyalarını öncelikle 2. elden temin edersin uygun olması için. para biriktirdikçe kendi eşyalarını almaya başlarsın.. yapamayacağın bişey değil, kendine güven ve kararlı ol. ha boşanmıycam diyorsan da yapacak bişey yok canım

Hayatım dan bir tat almadım.Kimse beni anlamadı.İnanjn ölsem bile bundan bile mutluluk diyor lar.Hepsi de biliyor ne çektiğimi neler yaşadığımi.Buradaki bir komşu beni gördü ev sahibi kirasını Almaya geldi.Kizim dedi sen hasta falan mısınız rengin benzin atmış.Benj tanımayan bile bu durumu fark etmiş ise.Yanimda mı hayli Hayko fark eder

Hayatım dan bir tat almadım.Kimse beni anlamadı.İnanjn ölsem bile bundan bile mutluluk diyor lar.Hepsi de biliyor ne çektiğimi neler yaşadığımi.Buradaki bir komşu beni gördü ev sahibi kirasını Almaya geldi.Kizim dedi sen hasta falan mısınız rengin benzin atmış.Benj tanımayan bile bu durumu fark etmiş ise.Yanimda mı hayli Hayko fark eder
Yaşı büyük bir teyze arada köye gider geldiği zaman da bana da meyve falan getiri.O an ona sarıldım teyze iyi varsın.dedim.Cok mutlu oldum.İlk defa biri beni onemsedi karşılıksız yanıma geldi.Beni insan yerine koydu:hasta::hasta:

çalışmaya başladıktan sonra kiraya geçersin . eşyalı eve de yerleşebilrisin. ya da eşyalarını öncelikle 2. elden temin edersin uygun olması için. para biriktirdikçe kendi eşyalarını almaya başlarsın.. yapamayacağın bişey değil, kendine güven ve kararlı ol. ha boşanmıycam diyorsan da yapacak bişey yok canım
Bunu yapmadan önce Azda olsa çalışmam gerekiyor.Bugun konusacam ve ondan uzak duracam.İnsallah ikna ederim.

Back
X