Yaşarken ölmek nedir bilir mısınız.

Evliliği düzeltmeden çocuk yapmak mutsuz olacak bir bebeği dünyaya getirmektir. Sen akşama dek evdesin ve sıkılıyorsun, eşin gün içinde insanlarla konuşup deşarj olabiliyor ve senin durumunu anlamıyor. Haliyle sen de agresifleşiyor olabilirsin, gayet haklısın. Seni dışarıya çıkarmaması, arkadaşının olmaması, çalışmana izin vermemesi de durumunu daha kötüye götürmüş. Yaşın çok genç, lütfen bu şekilde tüketme kendini. O kaç yaşında? Seni anlaması gerekir el değil ki? En güzel çözüm işe girmen ama izin vermesini sağlayabilir misin?

Tamam boşanmayın
Tamam kurtar bu evliliği, düzelsin herşey, eyvallah.
Ama o cümlen içimi yaktı açıkcası :
" Haftanın bir günü pazar günü beni dışarı çıkartıyo"
Afedersin ama sen insansın, haftada bir gün hava alması gereken bir canlı, bir nesne, bir varlık gibi "çıkartılmak" çok incitici değil mi..

Ah yaa ahh.. Sen de bir ananın evladısın be güzelim, yazık değil mi gençliğine, ne diyeyim bilemedim.

Allah kocanı ıslah etsin, inşallah dediğin gibi olumlu şeyler olsun evinde yuvanda.
Bu evliliğe yüzde yüz güvenmeden çocuk düşünme e mi..

Kedi besle :) sana yoldaş olur biraz sıkıntını alır canını yidiğim ...
Konunu takip edeceğim aklıma bir çözüm geldikçe yazacağım.

Adamın bir tek kusuru olsa tamam düzeltmeye uğraş diyeceğim ama bu adam düzelmez. Çabalamak istiyorsun, iyi niyetlisin anlıyorum fakat ne yaparsan yap düzelmeyecek ve gayet insani makul isteklerini de gerçekleştirmeyecek.Bunu bil, ona göre karar ver.

Bırak şu adam musfettesini ya .gencecik kadınsın ne diye uğraşıyor.sevgi deme Allah aşkına.30 u geçtikten sonra çok ağlarsın keşke dersin de geçen zaman malesef geri gelmiyor

Kedi besle :) sana yoldaş olur biraz sıkıntını alır canını yidiğim ...
Konunu takip edeceğim aklıma bir çözüm geldikçe yazacağım.
Mrb hayırlı geceler,Allah razı olsun sizden ve yorum yapan herkesten.yaptilarini unutmaya çalışırum.Ama bu akşam kapıyı açtım içeri girer girmez ağza alınmayacak laflar.Ve hiçbir şey. Yapmama rağmen.Suan yatakları ayırdım ve odada sabaha kadar ağlıyorum..Hastayım hastane ye bile götürmüyor kendim denedim gidemiyorum.disim acayip şişmiş iltihab tutmuş.Ben zaten olmuşum

Bırak şu adam musfettesini ya .gencecik kadınsın ne diye uğraşıyor.sevgi deme Allah aşkına.30 u geçtikten sonra çok ağlarsın keşke dersin de geçen zaman malesef geri gelmiyor
Özür dileyerek soruyorum size. Aklıma takıldı da neden yas30 olduktan sonra. Üzülecem.suan bn olgun düşüne miyor muyum.Bunu tanıdık bir iki abla daha söylemiş ti de bana

Karar vermek için düşünmek gerek.dusunmek içinde beyin gerek.Bende yokki sıfır hiçbir şey bilmiyorum.sadce olmek geliyor aklıma.ve korkuyorum ki bununda yapacağım

Karar vermek için düşünmek gerek.dusunmek içinde beyin gerek.Bende yokki sıfır hiçbir şey bilmiyorum.sadce olmek geliyor aklıma.ve korkuyorum ki bununda yapacağım
Önemli olan kan bağı değil mis bunuda anladım.Ailem. Dediğim beni doğuranjm bile umrunda değilim.zaten benim annemin de elinde birşey yok.O ne yapabilir ki dua etmekten başka

İnanın bir ara dedim.bu sefer de kaynanam aradı esimi sakin kedi almayın olmaz dedi.alamadim
Kaybetmeden değer bilinmezmis.Oysaki ben ne kadar çok sevmiştim.esimi ailemi.Herkesten herşeyden eksiklerim.vardi.cok seye katlandm.Sabrettim.dua ettim.Aldatti affettim.dovdu sovdu katlandim.Yokluk çektim.Ama gene ben kiti ben Deli oldum.. Daha fazla bedenim rudum kaldır miyor

Evet öyle hatta iki hafta da bir bazen üç hafta bile olur o tek çıkar isim var ver.Haftanin bir gününü de çok görür her hafta çıkartıyorum diyor bu haftada çıkmayı ver diyor.Oda iki saat araban da inmez araba ile dolaştırıp evin ihtiyaçlarını alıp eve geliyor uz.Keske dışarıda normal davransaysi.disarida elimi tutmaz.Baska kızlara bakar.Vallahi yaşadığım hayat hayatı değil.Oluyorum kimse görmüyor.Onlar beni bu halde koydu.

Ölmemiş istiyor hepsi.Yoksa neden böyle davranışlar ki bana .Benim iyilikten başka kimseye bir zararım dokunma di ki

Bilmiyorum bildiğim tek birşey var oda olup gitmek artık dayanamaz oldum akıllıca düşünemiyorum kendi kendime konuşur oldum.Kisa ve net ben ne ailemin nede eşinin umrunda değilimdir.Canima kiyarsam da şebeni ilk önce eşim sonra da ailem dir

Devlete sığın,kendine yeni bir hayat kur,bu omur senin,ahlarla oflarla harcama ne olur,sen istersen ve azmedersen ,yasayacagin guzel gunleri tahmin bile edemezsin,aç oku küllerinden yeniden doganlari,kendine inancin yoksa ALLAH'a inan sen iste azmet,kalk silkelen kendine gel......

Kurban olayım Allah'a Allah'a inancım sonsuz az..Zaten kuran i kerim okumayı Allah'tan biliyorum.Allah bana güç kuvvet veriyor .Ama işte inanın kendim tek başıma yapamıyorum çok ama çok zor

Şefkat e ihtiyacim var benim, Hastayım ben kabul ediyorum çok kötü bir durum dayim Birileri ile konuşup derlemeye ihtiyacim var.Bu psikoloji ile çalışıp ayaklar imin üzerinde duramam ki

Gercekten bu hayata bi erkegin yemegini yapip camasiri ve utusuyle ilgilenmek ve canı istedigi zaman sex yapmak icin gelmiş olabilir misin sence. Bence hayir. Hayat vu kadar basit değil once silkelenmen gerek

Allah yardımcın olsun imtihanın çok zor fakat ölmek yerine hayatta kalmak ve mutlu olmak için çareler aramalısın. İnternetten devletin yardım ve sığınma yerlerini araştır bir telefon et konuş bilgi al. Kadınlar erkeklere allahın emanetidir senin bir damla yaşının hesabını ahirette ALLAH eşinden soracaktır. Eğer eşin biraz olsun allahını biliyorsa ona nasıl üzüldüğünü neler çektiğini hakkını helal etmediğini bunların hesabını nasıl vereceğini söyle. Belki ALLAHTAN KORKAR

Devlete sığın, kimse yoksa devlet var.
Bak bu durumda bir de çocuk yaparsan onun da vebalini alırsın.
Bu psikoloji ile yaşanmaz, iyileşmen lazım.
Nasıl mı?
O adamdan kurtularak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…