Arabeskizmi acilen bırakmalısın.
Hayatta en önemli kişinin sen olduğunu, kendi öz saygı ve değerinin dünyanın hiçbir erkeğinden önemsiz olmadığını anlamalısın. Stalkı bırak, her şeyi sil, kesip at onunla ilgili.
Mezunum kpss ye hazırlanıyorum bu seneinsanlar sizin onlara müsaade ettiğini şekilde davranıyorlar size.
kendinizi yeniden inşa etme zamanınız gelmiş
okul, meslek vs yok mu başka bir uğraşınız
Canım ben de yaptım söylediklerini,yalnız değilsin yani emin ol.sevince kendinden çok seven insanlarız biz -ki keşke olmasaydık böyle- hiç birşey için geç değil her şey düzeliyor,yalnızca biraz kafaya dank etme olayı lazım.Seni sevenler acaba o herifin tirnagina değişir mı seni? Artık onu mutlu etmeyi bırak,kendini etmeye başla.senin ezildiğini gördükçe göğüsleri kabariyordur eminim.2 gün sonra sevgililik haberlerini de duyacaksin,o mutlu olurken sen neden ölesin?Teşekkür ederim. Hoş ben defalarca kendimden gururumdan ödün vererek bu aşağılanmayı hak etmiş oluyorum.. Pişmanlık hissedyorum ya. İnsanlar karşısında ezilmenin pişmanlığına dayanamıyorjm
Tamam o zaman gitmeyin arkadaşım.Direkt psikaytri ilacs başlatır diye ön yargım var.
Aynen böyle. Ama çok acımasızca ben bh kadsr üzülürken bi tarafın mutlu olması adil gelmiyor. Kimse kimseyi sonsuxa dek sevmek xorunda değil ama sonsuxa kadar sevecekmiş gibi hissettirmek. Ne nilim ya.. Umarım artık dediğin. Gibi yapabilirimCanım ben de yaptım söylediklerini,yalnız değilsin yani emin ol.sevince kendinden çok seven insanlarız biz -ki keşke olmasaydık böyle- hiç birşey için geç değil her şey düzeliyor,yalnızca biraz kafaya dank etme olayı lazım.Seni sevenler acaba o herifin tirnagina değişir mı seni? Artık onu mutlu etmeyi bırak,kendini etmeye başla.senin ezildiğini gördükçe göğüsleri kabariyordur eminim.2 gün sonra sevgililik haberlerini de duyacaksin,o mutlu olurken sen neden ölesin?
Mezunum kpss ye hazırlanıyorum bu sene
Önyargım annemin ve ablamın yaşadıklarını görmekten geliyor. Sizde bir yan etki olmaması güzel ama ben ailemde her gün bir.şeyler gördüğüm için önyargılıydım. Teşekkür ederim son çare buysa bunu yaparım zaten.Tamam o zaman gitmeyin arkadaşım.
Bu şekilde oturup bekleyin ne zaman iyice dengemi bozarım diye.
Hayır bizim burda ne yapmamız gerekiyor anlamıyorum ki.
Küçük bir sorun olsa oturup dertleşilir,hatta geyiğe vurulur,arada dert sahibi gülümsetilir.
Ama işte durum ortada sinir sisteminiz iyice bozulmuş,nasıl yardımcı olacağız ki?
İlaçsa ilaç,terapiyse terapi iyileşmek isteyen her yolu dener.
1,5 yıl antidepresan kullandım,çok şükür ne bağımlı oldum ne de yanlış bir yan etki gördüm.
Evet ben de bu kpss yi çıkış yolu olarak görüyorum ama işte yaşadıklarım birden aklıma gelince gidiyor bütün hayaller. Psikiyatriye gideceğim ama verilen 10 dk lık sürede ne kadarını anlatırım artık bilemiyorumbu harika.
odağınızı tamamen değiştirmenin bir yolu bu.
sınavdan güzel bir not alacağım
atanacağım ve bambaşka bir hayata başlayacağım diye düşünün.
bununla alakalı hayaller kurun
ne zaman içiniz daralsa o hayaller sizin dinleneceğiniz bir yuva gibi olsun.
yeni mezunsanız yaşınız henüz çok genç demektir
önünüzde yıllar var ve çok düzgün insanlarla tanışma ihtimali de var
eskideki ilişkinin ya da ona ait pişmanlığın gelecekte yaşayabileceğiniz olası güzelliklere engel olmasına izin vermeyin.
ben hala uzman yardımı gerek diyorum
ilaç verse bile durumu anlatırsanız konsantrasyonunuzu artıracak ilaç verebilir ki bu şu aşamada çok da işinize yarar.
Öldüm sanır ölmezsin bittim sanır bitmezsin öyle bir anda beklemediğiniz bir anda biri çıkar ki karşınıza sizi çok sever sayar evlenir el üstünde tutar inanamazsiniz bu tür adamlara üzülmeyi bırakın hastalık sahibi olursunuz ki hiç değmezHayır eşim değildi. Uzun yıllar birlikte olduğym kendisini her şey yerine koyduğum biriydi
Buna inanmak istiyorum. Ama artık meselem ayrılık acısından çok ben nasıl kendimi bu kadsr küçük düşürdüm pişmanlığı. Kendimi sevmez oldum. Ama zamanla geçer bu herhaldeÖldüm sanır ölmezsin bittim sanır bitmezsin öyle bir anda beklemediğiniz bir anda biri çıkar ki karşınıza sizi çok sever sayar evlenir el üstünde tutar inanamazsiniz bu tür adamlara üzülmeyi bırakın hastalık sahibi olursunuz ki hiç değmez
Evet çok ısrarcıyım. Şunu da söyleyeyim istemiyorum demesine rağmen karşımds aylar sonra ben semi hiç unutmadım kalbimdesin diyip sarılan ellerimi tutan bir adam var. Ama kafası kzıdığında da kalbimde yoksun can sıktın artık diyen bir insan... Ben dengemi kaybettim. Ama olmuyor belli bir şey. Vazgeçmem gerek doğruadamın bunalması normal. kendinize başka bir uğraş bulun. kafanızı dağıtın. sizinki kara sevda mı can sıkıntısı mı takıntı mı anlamadım. tek bildiğim çok ısrarcısınız.
Dank edecek mi bilmiyorum. Gerçekten çok ama çok kırdı beni bu kadsr uzun ayrılıktan sonra ancak oh be kurtuldum bu kızdan der benim için. Bu cümle bana acı veriyor işte. Ama şu var ki daha iki hafta önce bana sarılıp ellerimi tutup beni sevdiğini söylemişti. Ama ben biraz ısrarcı olunca sen kimsin ki kalbimfe yoksun laftan anla dendi. Zoruma gidiyor ya galiba en son kırıp atcam her şeyi evetAdamın egosu Everest dağına ulaşmıştır ha. Bi şöyle sevilmedik,gerçi böyle sevilsem sıkar benide nefret ettirir karsimdakinken güçlü olmalısın,dik durmalisin gerekirse kır telefonu tableti laptopu kirma ulasamayacagin bı yere kaldır. Zor tahmin edebiliyorum ama ne zaman vazgecerseniz o zaman onun kafasına dank edecek.
Gaybi Allah bilir fakat ona olan ilginizi bı başkasında bulamayınca dank edecek zira hiç kimse kimsenin üzerine sanmıyorum sizin gibi düşsün küçümsemek değil niyetim yapmışsınız bı hata dusurmussunuz kendinizi.Kendinize odaklanin giyinin süslenip gezin eglenin ama bunları kendiniz için yapın nispet için değil. Allah yar yardımcınız olsun.Dank edecek mi bilmiyorum. Gerçekten çok ama çok kırdı beni bu kadsr uzun ayrılıktan sonra ancak oh be kurtuldum bu kızdan der benim için. Bu cümle bana acı veriyor işte. Ama şu var ki daha iki hafta önce bana sarılıp ellerimi tutup beni sevdiğini söylemişti. Ama ben biraz ısrarcı olunca sen kimsin ki kalbimfe yoksun laftan anla dendi. Zoruma gidiyor ya galiba en son kırıp atcam her şeyi evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?