Yaşarken ölüyorum. Nasıl kendime gelebilirim?

Bu şekilde ayrılıpta sonra karşısına çok iyi birileri çıkan ve cok mutlu olan insanlar tanıyorum. Seni istemeyen birini sen hiç düşünme bile bekarsin ne güzel kimler kimler gelir evlenip ayrılsan bundan daha mı iyi hissedeceksin. Bi iliski nasıl basliyosa öyle gidiyo bazen olmayan şeylerin üstüne gitmemek gerekiyo yoksa sonu yine daha buyuk hayal kırıklığı oluyo. Her işte bi hayir vardır ve hep derler ya bişiler olmuyorsa demek ki bu senin için daha hayırlıdır bilemezsin

Yeri gelince anneye babaya rest çekiyor görüşmüyor insan bir erkeğin peşinden ölüyorum, bitiyorum ben anlayamıyorum. Numaranı değiştir. Her yerden sil. Ortak arkadaş varsa görüşmeyi kes. Bir işe veya seni oyalayacak bir hobiye bak. Sosyal medyayı hayatından çıkar.
Bu zamana kadar aşk acısı çekmedim uzun süren. Benim hayat felsefem " ANI YAŞA "
Bittiği zaman çekip giderim arkama bile bakmam.

İlişkiniz kaç senelik ya da aranızda söz ,nişan veya benzeri bir olay oldumu ,ciddimiydiniz? Burda sizin duygularınızı yaptıklarınızı eleştirmeyeceğim. En dibe vurmadan üste çıkılmaz. Aklınızda kalacagına ardınızda kalmıs onu aramam gurursuz davranmayı göze alarak. Çünkü bu davranısların sonunda rahatlayıp,ben elimden geleni yaptım diyeceksiniz. İçiniz rahat olacak.bundan sonrada önünüze bakacaksınız

Mezunum kpss ye hazırlanıyorum öğretmen adayıyım. Tek odak noktam bu olacak bu sene. Gerçekten artık aşk acısı değil suçluluk duygusu öekiyorum ya. Çok fena yükleniyorum kendime. Benim yüzümden ayrıldı, ben kendimi nasıl küçük düşürdüm niye yalvardım diye fiye kendimi yiyip bitiriyprum

İlişkimiz 3 senelikti ailelerin bildiği bir.ilişkiydi. heo evlilik niyetiyle görüştük.kendi aramızda söz yapmıştık ailelerde biliyordu. Her manada ilkim olan bir insadndı. Kopmak zor geldi bu yüzden. Vazgeçmek ne vilmedim. Evet her yolu denedim olmadı demekle beraber kendini.biye bu kadar küçük düşürdün ki kızım da diyorum

Keşke her zaman peşinde yenilerini getirir. Bırak artık keşkeyi.
Biri zamanında bana ya pişman olacağın şeyi yapmayacaksın ya da pişman olmayacaksın demişti bu kibarlaştırılmış hali.

O kimki canım, senden kıymetli mi. Kim ki bu kadar değer veriyorsun, boşver gitsin önüne bak artık. Eski konularını hatırlıyorum, değmez, adam resmen sana seni sevmiyorum deyip yoluna baktı, sen çok daha iyilerine layıksın, hiçkimse için kendini paraladığına üzüldüğüne değmez, kendine öncelikle sen değer vermelisin ki elin vicdansızları seni üzemesin böyle

Oh canim benim ölüyorum bitiyorum diyecegine kalk silkelen. Bak ben nisan attim hayatima devam etmeye calisiyorum. Tabikide zor hak etmedigin seyler yasamak ama sunu bilki hayirlisi demeyi bilmeliyiz. Kismette buda varmis dicez. Evli insanlar cocuklu insanlar ayriliyor. Hepside gayet saglikli yasiyor hic ölmüyorlar. Yapma canim kendine gel

Demekki elinden gelmiyor baska turlu davranmak.zamanla ne gereksizmis dersin.ama oyle yasadigim yerde oluyorum gibi sacma seyler dusunmeye devam edersende olmaz.arkadaslarin gorus.gez kafani baska seylere yogunlastir.zaman senin zamanin belliki olmamis.yeniden birine asik oldugunda bunlarin hepsi gelip gecer.

Yeniden aşık olabileceğime inanmasam da hayat bu belli olmaz tabi inşallah gelip geçer bunlar da

Yeniden aşık olabileceğime inanmasam da hayat bu belli olmaz tabi inşallah gelip geçer bunlar da
Yasinin ne oldugunu bilmiyorum ama hayat inan insana neler neler gosteriyor.yeniden seviceksinde yeniden seviliceksinde.tabikide gelip gecicek.hic bir insana kaldirabileceginden fazla yuk yuklenmez bu ayetlede sabittir.allah dagina gore kar verirmis.o karlardan kardelende cikar karlar eriyince papatyalarda cikar.pesinden yaz gelmeyen kis,ardindan gunduz gelmeyen gece gordunmu hic.boyle dusun ve bu hayat sana ne icin verildi iyice idrak et.

Haklısın gencim 23 yaşındayım hayat bitmiş gibi davranamam. Özsaygımı ve sevgimi yitirdiğim için çok zorlandım ama inşallah bundan sonra toparlayacağım napalım dibe batmadan çıkılmıyor. Bi de o çok sevdiğim ama sevilmediğim insanın aklında zayıf zavallı yaralı gurursuz bi kız olarak kalmasaydım iyiydi ama napalım.

.... Ayrıca ilaç kullanmak kötü bir şey değil.. Ruh sağlığınız için faydalı. Sizi diri diri mezara girmekten daha kolay olmalı.

İnsan bu yorumu okuyunca zımba gibi olur:)

Ooo yasin daha cok genc.ha soyle ya.cikmis sayilirsin artik emin ol.sevmek zayiflik degil sevmissin.yine seversin.hayat senin hayatin baskalari ne dusunuyor diye ziyan etme bosver.

Şimdi öyle düşünüyorsun, uzun zaman geçince unutulur, zayıf zavallı değilsin alakası yok, asıl olan bu hatayı bundan sonra tekrarlama, hayatına bak kendini geliştir,sen daha iyi bilirsin neyin iyi geleceğini, geçmiş olsun geçmişte kalsın:)

Buna inanmak istiyorum. Ama artık meselem ayrılık acısından çok ben nasıl kendimi bu kadsr küçük düşürdüm pişmanlığı. Kendimi sevmez oldum. Ama zamanla geçer bu herhalde

Böyle degil de ben yapmam gerekeni fazlasiyla yaptim vicdanim ve gönlüm rahat dersen daha kolay atlatirsin

Böyle degil de ben yapmam gerekeni fazlasiyla yaptim vicdanim ve gönlüm rahat dersen daha kolay atlatirsin
Bunu diyememe sebebim karşımdakinin karşımda zavallısın aklımda sadece can sıkan biri olarak kalacaksın bi gitmeyi becrremedin seviyorum desem girmedim sevmiyorum desen gitmedin git arrık demesi sebep oldu. Ama şunu da biliyorum bana hep istemiyorum da dese açık kapı bıraktı. O yüzfen kendime de yüklenmek istemiyorum artık

böyle hissetmeniz çok normal sadece zamana ihtiyacınız var
ama bu zamanın süresi size bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…