Yaşarken ölüyorum. Nasıl kendime gelebilirim?

Hayır inanmazdım. Ki böyle bir şey yaşar gibi olduk. Bana kısa zaman önce keşke ayrılmasaydık ben seni unutmadım kalbimdesin diyip ssrılıp elimi tuttuğu zaman acaba bsna acıdığı için mi dedim... O ladsr hakaretten sonra şu an bunu niye derki dedim. Taki ben bir kısaknçlık yspıp sen yaralanma diye demiştim onları diyene kadsr... Evet acıdığı için söylemiş. Haklısın ben silkelenmek istiyorum vazgeçmek istitprum sadece bunu yapacsk gücü bulmaha çalışıyorum. Ama olacak bu kez olacsk

İnanın geçiyor zamanla ama buda sizin elinizde tabi..
Olabildiğince aktif olmaya bakın mesela spora gidin yeni arkadaşlıklar edinin kendinize biraz uğraş bulun bu bunalımdan kendinizi uzak tutun..
Evet çok zor biliyorum ama kendinize yeni bir sayfa açmak zorundasınız..

Hayatta hersey aşk mi bir erkek mi? Öldüm bittim geberdim lafları nedir? Israr etmek yalvarmak kapıya dayanmak nedir?

Hayatta bir tek sen misin Bu acıyı çeken. Ben hamileyken eşimin aldattığıni öğrendiğim an evi terkettim ve o acıyla Bebeğimi kaybettim. O hafta bebek için eşyalar almıştık. Beni çok seven bir eşim vardı artık bebeğimiz olacaktı Musmutlu bir dönem.. Doğumdan sonra misafirler gelecek diye yeni kahve fincanı takımları bile almıştım. Ve dünyalar kadar sevdiğim kocam vardı. Bir an da hersey yıkıldı yok oldu. O adamın internet üzerinden sitelerden sevgili bulan bir pislik olduğunu anlayınca mahvoldum. O an evi terkettim Bebeğimi kaybettim. Hastaneden çıkınca eşyaları almak için eve gittim ve bebek odası o minik ayakkabıları hersey orada arkadaşlarımla toplayıp çocuk yuvasına verdim. Ve yeni hayatım olacak diye başka bir yer tuttum. Boş bir ev öylece köşeye oturdum saatlerce orada öylece kalmışım. Yani senden çok daha kötü şeyler yaşayanlar var. Kendinden başka herkes yalan bunu bil ve kendi değerini bil nolur.

Bugün miladin olsun yeni bir sayfa aç. Arama mesaj atma. Kendine saygıni kazan. Herşey çok güzel olacak emin ol:)

Çok üzüldüm öncelikle çok geçmiş olsun ve başın sağolsun. Biliyorum yazımds ds dedim hayatta çok büyük dertler var allah dert vermesin gerçekten. Aslında ondan dhaa büyük dertlerim de var hayatımda ya.. Herkesin imtihanı başks başka işte. Haklısın ama kendimi sevsem kendim desem iş bitecek yapıcam inşallah bunu

Hepimiz sevdik, hepimiz asik olduk. Ama olmadikca zorlamak niyedir? Zaten sorun sizin binlerce kez kapisina gidip tonlarca mesaj atmaniz. Evlenecegim adam istemeye bir hafta kala baskasi var diyip beni terketti bir daha aramadi ve onla evlendi. Aci cekmedim mi cektim, öluyorum dedim ama icimde yasadim bir kere aramadim.İnsanlara sans verdim, arkadaslarimla oldum bu gececek dedim kendime. Lutfen herkesin yasadigi acilar sizin basiniza gelince bir tek siz yasamis gibi davranip acilar icinde olmeyin. Acinizi tabiki yasayin ama saglikli bir sekilde.
Buyuk ihtimalle sevgi degil takinti halindesiniz ve bunu psikologa giderek cozebilirsiniz. Yoksa bu takintili haliniz hayatiniz boyunca karsiniza cikar...

İşte pişmanım. Kabullenemediğim acımı uly orta yaşadığım için pişmanım. Psikolog yok ama psikiyatriye gitmeyi ciddi ciddi düşünüyorum artık

Tabiki, her türlü hatırlatıcıdan uzak durman lazım.

Ben bosandiktan sonra hukuk fakültesi ni kazandım ve okudum. Kendim de makina mühendisiyim. Kafamı dağıtmak için uğraştım. Şimdiki eşimle tanıştık evlendik ve bir kızımız var. İnan bana sonsuz mutluluk yok. Herkesin derdi o kadar çok ki. Lütfen degmeyecek bir adama mesajlar atma. İş yerinde bir gün bir arkadaşım tlf nun uu masaya bırakmış kahve içiyor lar. Mesaj sesi tlf da sürekli susmak bilmiyor. Kahkahalar havada ucusuyor. Ne yapıyorsunuz dediğim de ayrıldığı kadın üst üste kaç mesaj atacak iddiaya girmisler nolur bir kadın da kendini bu kadar düşürmesin. İsim gücüm arasında iki saattir tlf dan yazmaya uğraşıyorum sana moral vermek için. Tanımam etmem seni ama üzüldüm haline. Tanımayan insanlar uğraşıyor sa seni zerre seve bu adam yanında olurdu. Sevgiyle kal☺

Yaa çok teşekkür ederim. Çok çok haklısın. Her şey geçer deyip umutla bakıcam ben de seni de hayat daha fazla üzmez inşallah diyorum

Evet olacak.o sözleri yani onun söylediği sözleri aklından sürekli geçirerek işini kolaylaştırabilir ve şu hayatta senden önemli brsey olmadığını idrak edebilirsin. bak bugun buraya bu konuyu açmışsın.hepimiz nacizane yorumlarda bulunduk ve hepimiz silkelenmen konusunda mutabıkız.aklın yolu bir değil mi...bu işi başardığınla ilgili bir konu açmayı kendine vazife edin canım. hakkında hayırlısı olsun

Amin cümlemizin. Desteğin için teşekkür ederim. Aklın yolu bir doğru. Yapacağım başaracağım

Öncelikle her dert her sıkıntı kişiseldir ve ağırdır. Başka acıları kendinizinkilerle kıyaslamayın. Acının derdin büyüğü küçüğü olmaz. Hepsi zarar verir insana.

Ben şuna inanıyorum günün en karanlık zamanı güneş doğmadan önceki andır. Ve bir top düşünün aşağı düşen... Ama yeniden yükselmek için yere çarpması gerekiyor. Tekrar atağa kalkması için zıplaması için.
Siz de bu durumdasınız.
Bu durumdan ancak ve ancak kendinizi sevmeye başladığınızda, kendinizin farkına varmaya başladığınızda kurtulabilirsiniz.
Dünyada sizden daha değerli hiç bir şey olmadığını anladığınızda. Hatalarınızı kabul ettiğinizde ve 'Ben kendimi geçmişteki hatalarımla seviyorum' demeye başladığınızda...
Bunu nasıl mı yapacaksınız...
Kendinizi zorlayacaksınız. Daha önce yapmadığınız şeyleri yaparak başlayacaksınız.
İşe yarayan önerilerim şunlar benim;
Madem çok paranız yok ona göre düşünelim.
-Önce bulunduğunuz ortamda değişiklikle yapın. Odanızın şeklini değiştirin. Yeni çarşaflar alın. Odanızı sakin bir havaya sokun. Gereksiz renkleri ve eşyaları hayatınızdan çıkartın.
- Mutlu şarkılar dinleyin, mutlu filmler izleyin.
- Gülün. Durduk yere gülün. Canınız acısa da gülün. Beyine bunu öğretin. Bu durumlarda beyin diyor ki ' Aaa bu gülüyor o zaman ben beynin mutluluk tarafını çalıştırmalıyım.' Bu bilimsel bir yöntem. Beyninize hükmedin. Böylece beyin mutluluk hormonu salgılıyor. İnan bana.
- Spor yap. Dışarı çıkamıyorsan evde youtubedan spor yap. Spor mutluluk hormonu salgılayan en büyük etmen.
- Yazı yaz. Hayallerini yaz. Güzel şeyler yaz. Maldivlere gitmişsin mesela orada gün batımında içeceğini yudumluyorsun yanına bir köpek geliyor seviyorsun. Sonra onun fotoğrafını çekiyorsun vs. vs. hikayeleştir.
- Acıyı ve karamsarlığı tekrarlama. Bunu vücut alışkanlık haline getirmiş. Bu senin bağımlılığın olmuş. Bunu yenmek için kendini zorla ve pes etme. Dediğim şeyleri tekrar tekrar yap. Geçiş süreçleri zorludur ama her zaman sonucu mucizedir.
- Kitap oku. Ama vıcık vıcık aşk romanları değil. Sana bişey katmayan sığ aşk sözcükleri, hikayeleri değil. Klasikleri oku. Felsefeyi oku. Feminizm nedir, insan hakları nedir, hayvan hakları nedir, dünya nedir, siyaset nedir, sanat nedir araştır, bil. Geliştikce okudukca aslında ne kadar kendine haksızlık ettiğini ve ne kadar değerli olduğunu hissedeceksin. Evet burnun kalkacak, kültürleneceksin. Ve evet bu muhteşem bir şey!
- Değiştir kendini. Sosyal medya hesaplarını değiştir. Eğer duygusal şeyler, aşk sözcükleri, duygusal fotoğraflar, göndermeler varsa hepsini kaldır.

Bunlar çok basit ama etkili adımlar. Ağlamaya, sızlamaya, yakınmaya, başkasına harcadığın zamandan çok daha azını bunlara harcayarak kendine güvenli ve donanımlı bir insan olabilirsin. Zor değil inan. Bir adım at ve başla. Kendin için çabala. Kendine acımayı bırak artık!

Beni ciddiye alıp böyle bir yorum yaptığın için çok teşekkür ederim. Herkesin dediği gibi önce kendimi önemsemeyi öğreneceğim. Çok doğru tesbitlerin var. Hem dibe batmadan çıkılmıyor belki. Bj ladar küçük düştüm diye sürekli böyle yaşayacak değilim ya. Geröekten aşağılanmaya acı öekmeye alıştım ya. İşe numaramı değiştirmekle başlayacam beklenti olmasın diye. Ve dediklerini takip edeceğim. Çok çok teşekkür ederim :)/

Hayır eşim değildi. Uzun yıllar birlikte olduğym kendisini her şey yerine koyduğum biriydi
Artık hicbirseymis gibi davranırsan iyilesirsin. Herkes geçti bu yollardan. Ben olenini görmedim hatta kendini toparlayıp daha güzel bi ilişki yasayanida gördüm. Ağlaya ağlaya toparlarsın kendini merak etme

kendine acımayı bırakmalısın. bundan sonra olmasın hayatında sana bu kadar acı verecekse, seni bu hale getirecekse olmasın. eminim ileride bu yaptıkların için pişman olacaksın ki şimdi bile olmuşsun zaten. bir kere geleceksin bu hayata o çocuk senden değerli değil. o alışmış senden ilgi görmeye sen bir anda kesince o ilgiyi belki o yazacak ama sen onu geride bırakmalısın. önyargılarını bir tarafa bırak imkanın varsa psikoloğa git hiç olmadı devlet hastanelerinin psikiyatri servisine. çok beylik bir laf ama geçiyor cidden geçiyor. bak büyük aşkla evlenen insanlar bile boşanıyor, sen o sümüklü çocuğu mu bırakamayacaksın Allah aşkına? silkin, kendine gel toparlanmaya başla.

"başkalarından saygı, ilgi ya da sevgi bekliyorsan, önce sırasıyla kendine borçlusun bunları. kendini sevmeyen birinin sevilmesi mümkün değildir. sen kendini sevdiğin halde dünya sana diken yolladı mı, sevin, yakında gül yollayacak demektir."

Bugün numaramı değiştiricem. Yeni bir hayat kurucam. Artık ben istemicem onu. Ben dediğim ilk gün olacak bugün. Destekleriniz için çok teşekkür ederim

Canımm yaaa çok üzüldüm

Bir isin gucun varmi kac yasindasin?
Kendine hobi edin ,calismiyorsan kendine gore kurs bul veya farkli bir alanda kendin icin biseyler yap
Kitap al sakin biryerde oku ..gununun belli saatini buna ayir kesinlikle birdaha yazma sen degerlisin kendini gelistirmeye yonelik biseyler yap..
Karsina nice insanlar cikicak arkana baktiginda bana deger vermeyen bir insan icin degmezmis diyeceksin
Sucluluk duyma cunku biseyleri gormen icin bunlarida yasaman gerekiyormus demekki ..
Onu aklindan cikar saplanti yapma ...
Senin icin dogru insan olsaydi bu durumda olmazdin unutma...

Sen "kendimi bu duruma nasıl düşürdüm" demeye başladığın anda iyileşmeye başlamışsın demektir. Bu hatayı bir daha yapmamaya kararlı ol.iletişim yollarınızı tamamen kes. Biraz zaman alır ama düzelir merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…