Kaçan kovalanır.. siz kaçanın peşinden baya koşmuşsunuz. Ne olursa olsun arayıp mesaj atmamaya çalışın. O şuan sizi avucunda görüyor muhtemelen. Bir insanın ikinci ihtimali olmayın lütfen bi yardım alın ve kendinizi yeni aktiviteler edinin. Sinemaya tiyatroya gidin. Bi müzik aleti öğrenin el işi kursu her neyse bi sekilde hoşlanıp kendinizi bi nebze rahatlatacak bi kursa gidin yeni insanlarla tanışın.Bu bir isyan değil. Hayatta çok büyük acılsrın olduğunu da biliyorum. Ama artık dibe battığım yerdeyim. Çıkamıyorum. bir çamur içinde çırpındıkça daha da batıyorum. Yıllar geçitor bir aşk acısıdır ayrılık acısıdır ki geçmiyor. Sevilmemek istenmemek küçümsenmek canımı yakıyor. Kaç kere gittim kaç kere kovuldum kapısından bilmiyorum. Bir zamanlsr dizlerinde uyuduğum o sevda şimdi sanki taş olmuş başımın altına.
Daha az önce tonlarca mesaj attım karşılık alamadığım. Öyle zayıf öyle yaralıyım ki.. Sordum içi vicdanı rahatmış. Ayrılık en doğru kararmış. Ben can sıkıcıymışım. Ağrıma gidiyor. Ben ona kırgın ölmeyeyim diye çabalarken o beni paramparça ediyor. Yaşama hayata tutunamıyorum. bir ölüyüm ben. Mezara girmeyi bekliyorum. Ama bir yanım var yaşamak ve inadına mutlu olmak isteyen.. Artık kaybeden değil kazanan olmak isteyen.. Var mı bir yolu bunın. O kadar çok gurursuzlaştım ki şimdi kendime değer veremiyorum.battıkça batıyorum. İnsanların aklında can sıkıcı bir yüzsüz olarak kaldım. Ben buraya bir çıkış yolu bulmak adına yazıyorum. Çok ağır eleştiriler yerine bana yardım eli uzatırsanız çok sevinirim.
Haklısın. Desene umutlanacak bir şey yok gerçekleri söylememiş. Benimki de kafa çok sevse yanımda olur zaten. Dediklerinizi yspıcamSenden kurtulmak için söylemiştir bunları, ben de panik ve peşimi bırakmayacak duygusuyla eski sevgilime neler söylemiştim neler. Nedeni, niçini yok düşünmeyeceksin. Düşünce sistemini değiştir olumlu ol. Aklına her geldiğinde kendini başka şeyleri düşünmeye zorla. Acı çekersin tamam buna tamamen engel olamayabilirsin ama defalarca kovulduğun adamın peşinden de gitme bu senin elinde işte. Zamanla acın dinecek sen şuan inanmasan da buna.
İşte uzuldugune üzülüyorsun şuan lanet olsun de ve arkana bakma düşünme oldu bitti geçti yarın yeni bir günBuna inanmak istiyorum. Ama artık meselem ayrılık acısından çok ben nasıl kendimi bu kadsr küçük düşürdüm pişmanlığı. Kendimi sevmez oldum. Ama zamanla geçer bu herhalde
Dunyada ki tek erkek o degıl!!!! Çivi çiviyi söker yeni bir aşka açık ol gecer hepsiBu bir isyan değil. Hayatta çok büyük acılsrın olduğunu da biliyorum. Ama artık dibe battığım yerdeyim. Çıkamıyorum. bir çamur içinde çırpındıkça daha da batıyorum. Yıllar geçitor bir aşk acısıdır ayrılık acısıdır ki geçmiyor. Sevilmemek istenmemek küçümsenmek canımı yakıyor. Kaç kere gittim kaç kere kovuldum kapısından bilmiyorum. Bir zamanlsr dizlerinde uyuduğum o sevda şimdi sanki taş olmuş başımın altına.
Daha az önce tonlarca mesaj attım karşılık alamadığım. Öyle zayıf öyle yaralıyım ki.. Sordum içi vicdanı rahatmış. Ayrılık en doğru kararmış. Ben can sıkıcıymışım. Ağrıma gidiyor. Ben ona kırgın ölmeyeyim diye çabalarken o beni paramparça ediyor. Yaşama hayata tutunamıyorum. bir ölüyüm ben. Mezara girmeyi bekliyorum. Ama bir yanım var yaşamak ve inadına mutlu olmak isteyen.. Artık kaybeden değil kazanan olmak isteyen.. Var mı bir yolu bunın. O kadar çok gurursuzlaştım ki şimdi kendime değer veremiyorum.battıkça batıyorum. İnsanların aklında can sıkıcı bir yüzsüz olarak kaldım. Ben buraya bir çıkış yolu bulmak adına yazıyorum. Çok ağır eleştiriler yerine bana yardım eli uzatırsanız çok sevinirim.
Ondan onemli sen varsin canim anlasilan sole dominant bi kiz arkdsin yok seni kendine getiricek onun icin suluk olmayimi tercih edersin yoksa onun aslinda bi parca fazlalahindan baska bi halti olmayan kendini dusunen.geri basit siradan yolda gorsen tukurugun bisa gitmeyecegi icin tukuresin gelmeyen biri oldugunun farkina varip amann bee yuru kizimm hayat beni bekliyo yeni asklar yeni yuzler yeni ortamlar die kendini at bierlere solee kendine getiricek filmlere bak kafani dagiticak ortamlara gir hatta kocakarilarla gun yap emin ol en byuk destek onlardan gelir.iyiki kurtulmssun derler hayatinda onsuz yasayabilgini goster ona cokta guzel yasarim de sen bunu hakediosunBu bir isyan değil. Hayatta çok büyük acılsrın olduğunu da biliyorum. Ama artık dibe battığım yerdeyim. Çıkamıyorum. bir çamur içinde çırpındıkça daha da batıyorum. Yıllar geçitor bir aşk acısıdır ayrılık acısıdır ki geçmiyor. Sevilmemek istenmemek küçümsenmek canımı yakıyor. Kaç kere gittim kaç kere kovuldum kapısından bilmiyorum. Bir zamanlsr dizlerinde uyuduğum o sevda şimdi sanki taş olmuş başımın altına.
Doğru diyosun tabi. Benden önemli olmamalıydı kimse. Yaptık bir hata. Kalp sevince amaan diyemedim işteOndan onemli sen varsin canim anlasilan sole dominant bi kiz arkdsin yok seni kendine getiricek onun icin suluk olmayimi tercih edersin yoksa onun aslinda bi parca fazlalahindan baska bi halti olmayan kendini dusunen.geri basit siradan yolda gorsen tukurugun bisa gitmeyecegi icin tukuresin gelmeyen biri oldugunun farkina varip amann bee yuru kizimm hayat beni bekliyo yeni asklar yeni yuzler yeni ortamlar die kendini at bierlere solee kendine getiricek filmlere bak kafani dagiticak ortamlara gir hatta kocakarilarla gun yap emin ol en byuk destek onlardan gelir.iyiki kurtulmssun derler hayatinda onsuz yasayabilgini goster ona cokta guzel yasarim de sen bunu hakediosun
Hiç bir zaman tam anlamıyla aklınızdan çıkmayacak ama giderek azalacak. Yeni birileri olacak. Şu an size imkânsız gelse de bu böyle olacak bana inanın ve siz kendinizi boş yere üzdügünüze üzüleceksiniz yıllar sonra. Bu yazdıklarımı unutma UMutsuz demişti dersin.Bu bir isyan değil. Hayatta çok büyük acılsrın olduğunu da biliyorum. Ama artık dibe battığım yerdeyim. Çıkamıyorum. bir çamur içinde çırpındıkça daha da batıyorum. Yıllar geçitor bir aşk acısıdır ayrılık acısıdır ki geçmiyor. Sevilmemek istenmemek küçümsenmek canımı yakıyor. Kaç kere gittim kaç kere kovuldum kapısından bilmiyorum. Bir zamanlsr dizlerinde uyuduğum o sevda şimdi sanki taş olmuş başımın altına.
Tam anlamıyla aklımdan çıkmayacak evet ama canım yanacak onu hatırladıkça buna eminim ve buna çok üzülüyorumHiç bir zaman tam anlamıyla aklınızdan çıkmayacak ama giderek azalacak. Yeni birileri olacak. Şu an size imkânsız gelse de bu böyle olacak bana inanın ve siz kendinizi boş yere üzdügünüze üzüleceksiniz yıllar sonra. Bu yazdıklarımı unutma UMutsuz demişti dersin.
Adamın resmen egosunu tavan yaptırmışsınızBu bir isyan değil. Hayatta çok büyük acılsrın olduğunu da biliyorum. Ama artık dibe battığım yerdeyim. Çıkamıyorum. bir çamur içinde çırpındıkça daha da batıyorum. Yıllar geçitor bir aşk acısıdır ayrılık acısıdır ki geçmiyor. Sevilmemek istenmemek küçümsenmek canımı yakıyor. Kaç kere gittim kaç kere kovuldum kapısından bilmiyorum. Bir zamanlsr dizlerinde uyuduğum o sevda şimdi sanki taş olmuş başımın altına.
Bu bir isyan değil. Hayatta çok büyük acılsrın olduğunu da biliyorum. Ama artık dibe battığım yerdeyim. Çıkamıyorum. bir çamur içinde çırpındıkça daha da batıyorum. Yıllar geçitor bir aşk acısıdır ayrılık acısıdır ki geçmiyor. Sevilmemek istenmemek küçümsenmek canımı yakıyor. Kaç kere gittim kaç kere kovuldum kapısından bilmiyorum. Bir zamanlsr dizlerinde uyuduğum o sevda şimdi sanki taş olmuş başımın altına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?