Yaşarken ölüyorum. Nasıl kendime gelebilirim?

Kaçan kovalanır.. siz kaçanın peşinden baya koşmuşsunuz. Ne olursa olsun arayıp mesaj atmamaya çalışın. O şuan sizi avucunda görüyor muhtemelen. Bir insanın ikinci ihtimali olmayın lütfen bi yardım alın ve kendinizi yeni aktiviteler edinin. Sinemaya tiyatroya gidin. Bi müzik aleti öğrenin el işi kursu her neyse bi sekilde hoşlanıp kendinizi bi nebze rahatlatacak bi kursa gidin yeni insanlarla tanışın.

Kendinize yeni bi tarz yapın saçınızı boyatın şeklini değiştirin.

Kendinizi sevin herşeyden önce. Bide psikolojik destek alın.

Hayat çok güzel bu yıllar bir daha elinize gećmez. Kimse kisinin kendisinden daha kıymetli değildir. Biliyorum demek kolay ama sizde çaba gösterin. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.

Senden kurtulmak için söylemiştir bunları, ben de panik ve peşimi bırakmayacak duygusuyla eski sevgilime neler söylemiştim neler. Nedeni, niçini yok düşünmeyeceksin. Düşünce sistemini değiştir olumlu ol. Aklına her geldiğinde kendini başka şeyleri düşünmeye zorla. Acı çekersin tamam buna tamamen engel olamayabilirsin ama defalarca kovulduğun adamın peşinden de gitme bu senin elinde işte. Zamanla acın dinecek sen şuan inanmasan da buna.

Haklısın. Desene umutlanacak bir şey yok gerçekleri söylememiş. Benimki de kafa çok sevse yanımda olur zaten. Dediklerinizi yspıcam

Buna inanmak istiyorum. Ama artık meselem ayrılık acısından çok ben nasıl kendimi bu kadsr küçük düşürdüm pişmanlığı. Kendimi sevmez oldum. Ama zamanla geçer bu herhalde
İşte uzuldugune üzülüyorsun şuan lanet olsun de ve arkana bakma düşünme oldu bitti geçti yarın yeni bir gün

Güzel kardeşim aşık olduğu zaman insan kendi kafasında kendi içinde yaşar büyütür kurar. Sen unutamam acı çekiyorum dedikce daha da kötüye gider bu. Dünya bir gün ölümü dileme isteme. Kimse icin hicbir sey icin değmez. Hobi edin gez toz arkadaslarinla vakit geçir boylelikle biraz kafan uzaklaşır oturup düşünmenin faydasi yok. Ondan umut yok belli ki. Hayat çok güzel kimse icin heba etme. Allah korusun hastalanırsın duvarı nem insani gam yikar demisler. Sana tecrubelerime dayanarak söylüyorum kesinlikle geçiyor seninki de geçecek buna mi üzüldum diyeceksin.hayatta insan oyle seylerle karsilasiyor ki yanlış anlama kucumsemiyorum ama aşk o kadar basit ki onlarin yaninda .DEGMEEZZZ.

Dunyada ki tek erkek o degıl!!!! Çivi çiviyi söker yeni bir aşka açık ol gecer hepsi

Ondan onemli sen varsin canim anlasilan sole dominant bi kiz arkdsin yok seni kendine getiricek onun icin suluk olmayimi tercih edersin yoksa onun aslinda bi parca fazlalahindan baska bi halti olmayan kendini dusunen.geri basit siradan yolda gorsen tukurugun bisa gitmeyecegi icin tukuresin gelmeyen biri oldugunun farkina varip amann bee yuru kizimm hayat beni bekliyo yeni asklar yeni yuzler yeni ortamlar die kendini at bierlere solee kendine getiricek filmlere bak kafani dagiticak ortamlara gir hatta kocakarilarla gun yap emin ol en byuk destek onlardan gelir.iyiki kurtulmssun derler hayatinda onsuz yasayabilgini goster ona cokta guzel yasarim de sen bunu hakediosun

Doğru diyosun tabi. Benden önemli olmamalıydı kimse. Yaptık bir hata. Kalp sevince amaan diyemedim işte

Hiç bir zaman tam anlamıyla aklınızdan çıkmayacak ama giderek azalacak. Yeni birileri olacak. Şu an size imkânsız gelse de bu böyle olacak bana inanın ve siz kendinizi boş yere üzdügünüze üzüleceksiniz yıllar sonra. Bu yazdıklarımı unutma UMutsuz demişti dersin.

Tam anlamıyla aklımdan çıkmayacak evet ama canım yanacak onu hatırladıkça buna eminim ve buna çok üzülüyorum

Hiç kimse için bu kadar degersizlestirmeyin kendinizi yaa..
Çok üzülüyorum böylelerini görünce
Reddedildikce saplantı olmuş sizin ki..
Aramayın sormayın bence ölmeyin de.
O ölüyo mu ? Hayır. . Bu bence yeterli bi cvp.

Adamın resmen egosunu tavan yaptırmışsınız

Siz üzüldüğünüz zaman kimin umurunda oluyor. Belliki sizi sevmiyor,belki de hiç sevmedi.Kendinize yazık etmeyin. Herkes hayatına bakar,olan size olur

Hayallerini degistir. Hemen. Eminim onla bircok hayal kurdun kuruyorsun. Onlari degistir. Gece yatarken ne zaman aklina gelirse farkli seyler dusun farkli hayaller kur. Canin hicbirsey yapmak istemeyecek cunku. Aci cekiyorsun. Sadece onu dusunuyorsun. Onla hayal kuruyosun. Gecmisteki iyi anlarinizin ya da olmasini istedigin zamanlain hayalini kuruyosun. Baska bir hayal bul. Yani baska birini dusun mesela onun kadar sevebilecegin biriyle karsilastigini bir gun sen bu uzuntudeyken pat diye karsina ciktigini guzel tasadufleri sebi guldurmek icin ugraslarini. Bol bol o kisinin geldigini gelecegini sonra ben aslinda daha once asik olmamisim diyecegini. Bunun hayalini kur surekli. Ayrica o kisiyi iyi ya da kotu hicbirsekilde aklina getirmemeye calis.ya da bir gun sen hayalindeki kisiyle mutlu oldugunda sana dondugunu ama icinde bisey kalmadigini hayal et. Bence hayal kurmak da bir terapidir. Ve icinde bulundugun durum aliskanlik bagimlilik. Biseyler basarsan aslinda. yasin kacti?Okumuyorsan oku ders calis okuduysan sinavlara hazirlan daha ust bisey dusun. Ya da calisiyorsan isinde yukselme amacli biseyler yap. Sen guclu basarili durursan o kisi sana dogru gelecektir. Ama o saatten sonra da sen isteme zaten istemeyeceksin de eminim. Kendine guven geldiginde emin ol degisiyorsun. Farkli bakiyorsun.

Sana uygun bi insan olsaydi insan gibi insan yani seni kovmazdi kapisindan..
Inciterek ayrilmazdi
Bende yasadim ilk askimdan ayrildim dunyam kararmisti iyiki bitmis o zaman goremedim ama simdi goruyorum o evlenilcek bi insan degildi
Yasin kac bilmiyorum ama inan geciyor
Gercekten degmeyen insanlar icin uzulme
Seni mutlu edecek adami sec iyi irdele
Hayat kisa kendini uzdurtme
O kim ya seni bu derece hayattan koparan
Sana tavsiyem arkadaslarinla vakit gecir sevdigin seyleri yap ,dua et,birde sakinlestirici bitkisel ilaclar kullanabilirsin
Rahat uyumak icin..
Ilerde iyi ki diyeceksin
Ama beynini toparla iyi dusun guzel dusun

1) Sosyal hesaplardan engelle ve sil.
2) Numaranı değiştir sana ulasmasina engel ol.
3) Kimseye onu sorma haber almaya çalışma.

Sonra gel bakalım yaz nasıl olduğunu.

Yaşamak istemiyorsun ki sen istesen bunları yaparsin direk.

Yazacaklarımı lütfen dikkatle oku çünkü yolunu biliyorum, bana güven. Uzun olacağı için şimdiden özür dilerim.

Senin önce kendini ikna etmeye ihtiyacın var. Muhtemelen yetersiz, belki suçlu, seni istemiyor oluşundan sorumlu hissediyorsun. Bu bir kısır döngü gibi doğru mu? Tüm hissettiğin sorumluluk duygusuyla tekrar üzerine gidiyorsun ama daha çok istemediğini anladıkça daha çok suçlu hissediyorsun ve bu tekrar üzerine gitme ihtiyacı doğuruyor.

Gerçekten inanıyorum ve yazdıklarından anlıyorum ki "Muhtaç" lık hissi burada herkesten çok senin istemediğin bir şey. Sana söylenen çoğu şeyi muhtemelen kafanda zaten defalarca düşündün. Muhtemelen defalarca denedin de. O yüzden yazılanlar yardımcı olmuyor. Çünkü sen hareket edemiyorsun. Davranamıyorsun. Zaten beklediğin şey hareket etmene yardım edecek kadar kuvvetli bir itici güç. Bunu dışarıdan sana kimse veremicek. Gerçekleri konuşalım. Ama bizim söylediklerimizi doğru kullanırsan kendin o gücü bulucaksın. Senin şu anda bulunduğun benzer bir durumdan seneler önce çıkmayı başardım. Çıkmak için yeterli güce beni ulaştıran öncelikle arkadaşımın benimle yaptığı uzun konuşmalar oldu. Bana içinde bulundıuğum durumdan çıkmak için hiçbir sebep yeterli görünmüyordu daha büyük bir sebebe ihtiyacım vardı. Öyle bir şey olmalıydı ki ondan uzaklaşmalıydım. Bu kadar çaresiz ve kötü bir durumdu. Ama arkadaşım saatlerce konuşarak bana yeterli gelmeyen o nedenleri hatırlattı. Bak bu da var, şu da olmuştu... diye. En sonunda geçirdiğim sessiz bir saatten sonra sesli bir şekilde söylediğim ilk kelime "bitti" demek oldu. Ve o kelimeyi söyledikten sonra uyuduğum uykunun huzurunu tarif edemem. Tüm yapmam gerekenin bir karar vermek ve onu uygulamak olduğunu anladım. Uyguladım. Ve işe yaradı. O kararı almak ve uygulamak o kadar güçlü hissettirdi ki istikrarlı bir şekilde ilerlemem için yeterliydi.

Karar alma gücü inanın yemek yemesi su içmesi kadar gerekli. Çünkü hayatını şekillendirdiğini hissettirir. Başka insanların verdiği kararlarla, sana olan yaklaşımlarıyla hayatının yönlendirildiğini izlemek zorunda kalmazsın.

Karar verebilmen için ikna etmen gerek kendini. Lütfen dediklerimi uygulamaya çalış:

*Ondan uzaklaşman için sana yeterli gelmeyen tüm nedenleri tekrar düşün. Baştan sona.
*Çok sevilmenin ve değer görmenin ne demek olduğunu sana yaşatan insanın tam aksini de yaşatabileceğini kabullen. Kabullenmen onu veya kendini suçlamanı gerektirmez. En basit haliyle hayatta bunların olabileceğini kabul et.
*Seni artık önemsiz görmesinin eminim kafanda bir çok sebebi var ve çoğu senin yüzünden olduğunu düşünüyorsun. Lütfen hayalinde kendini yanına bir arkadaşın olarak oturt. Ellerinden tut ve gerçekten tüm bunlar bir arkadaşının başına gelse ona neler söyleyeceğini ne tavsiyeler vereceğini düşünerek kendine de onları söyle.
*Ne konuda suçlu olduğunu düşünüyorsan şunu hep getir aklına:
---Sen iyi bir insansın. Biri seni incitmedikçe, senin yoluna engeller koyup seni hırpalamadıkça kimseye kasıtlı olarak zarar verecek, kimseyi incitecek değilsin. Eğer zamanında bunları yaptığını düşünüyorsan şunu da düşün, o zaman yaparken haklıydın. Öyle hissettin, öyle düşündün, elinden gelen oydu ve yaptın. Unutma, bunları varsayarak söylüyorum eğer sebeplerinden biri zamanında söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlığı ise bu tuzağa düşme diye söylüyorum.
*Sakın bir daha öyle sevilmeyeceğin konusunda düşünme. Düşünürsen inanırsın. İnanırsan gerçekmiş gibi yaşarsın. Uzaklaş bu düşünceden. Senin gibi hassas ve özverili insanlar bu duygulara kolaylıkla kapılabilir.

Ve son olarak... Biliyorum, sana söyleyeceği olumlu bir kaç cümle, senin iyi, güzel kalpli biri olduğunu anlatacağı kelimeler şu anda yazdıklarımdan ve tüm çabalarının yapmaya çalıştıklarından çok daha fazlası olacak ve tam bir ilaç gibi gelecek. İçinde bunu hissettiğini anlayabiliyorum. İşte bu noktada söylediğim şey şu; "Dur. Senin güzel kalpli biri olduğunu o zaten biliyor. Söylememesi inkar etmesi ve asıl önemli olan farkında bile olmaması önemli değil. Ama aslında önemli olan ne biliyor musun? Sen biliyorsun. Onun sana karşı olan soğukluğu ve önemsizleştiren davranışları nerdeyse seni bile değersiz olduğuna ikna etmişken sen şu gerçeğe sımsıkı tutunacaksın. Gerçekten öyle biri değilsin, hiç olmadın. Daha güzeli ne var biliyor musun? Öyle biri olmuş olsan bile, kötü bir insan olmuş olsan ve bunun için sevilmiyor olsan bile bu senden kaynaklı değil insanların sevememe kabiliyetinden kaynaklıdır. Çünkü sana söz veriyorum ki benim, senin ve daha bir çok insanın dünyasında kötü insanların bile içindeki iyiliği ortaya çıkarmak içgüdüsyle onları seven tonlarca insan var... Baksana, sen de onlardan birisin. Sana karşı kırıcı ve hatta zalimce davranışlarına rağmen onu sevebilme kabiliyetin var. Kendindeki güzel yanına tutun, sev çok sev. Başta kendini. Onu da sevebilirsin buna engel olamayabilirsin ama lütfen usulca sev, uzaktan sev. Bırak zaman sevginin nereye gideceğine karar versin."

Kusura bakma çok uzun oldu. Ama sen dahil bu başlığı okuyup bir çare arayan kim varsa inşallah bir yerinden faydalanır. Ben sana inanıyorum çünkü olabileceğini gördüm.

Eyvah, arka arkaya üç kere göndermiş sayfa mesajı, bağlantı sorunu yaşadığım ve sanırım silme butonu yok :)

Son düzenleme:
Eyvah, arka arkaya üç kere göndermiş sayfa mesajı, bağlantı sorunu yaşadığım ve sanırım silme butonu yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…