Yaşarken ölüyorum. Nasıl kendime gelebilirim?

Asil zavalli sevgiden bihaber olan karsindakiymis

Sevgiden yoksun, deger kavrami olmayan bir zavalli....

Aynı şeyleri ben yaşadım o kadar rezil bir duruma düşürdüm ki kendimi ama engel olamıyordum şimdi kendime istediğim gibi bir iş buldum kendi ayaklarım üzerinde durmaya başladım o kadar iyi geldi ki bu bana onu tamamen sildim sonra kendisi aradı istemedim aslında bu sadece saplantı bir şeyleri başarabildiğinizi görseniz zaten kurtulacaksınız bu durumdan dilerim bir an önce kendiniz için en iyi olanı yaparsınız sizi çok iyi anlıyorum çok zor bir durum

Demek ki yalnız değilmişim diyorum böyle yazanları gördükçe. İnsan bu hep güçlü kalamıyo benim de zayıf noktam oymuş demek. Onu geri de bırakmak zor olsa da beni geride bırakından çoktan vazgeçmem lazımmış. İnşallah yoluna girecek her şey çok twşkekkür ederim

Asil zavalli sevgiden bihaber olan karsindakiymis

Sevgiden yoksun, deger kavrami olmayan bir zavalli....
Böyle düşünmene şaşırdım. Ben yanlış seviyorum gibi hissettim hep. Ne var adam haklı beni sonsuza dek sevecek mi o niye zavallı olsun ki diye dedim durdum kendime hep kendime yüklendim. Ama bi yerlerde masum değil o da. Hep ben hatalı değilim..

İnsan bu dünyaya yalnız gelir yalnız gider.
Başlangıç ve bitiş arasındaki süreyi nasıl değerlendireceğiniz size kalmış.

Seviyorum diyorsunuz ama bu sevgi değil. Sadece takıntı. "Eski sevgilim peşimi bırakmıyor, sürekli rahatsız ediyor diye konu açmış olsanız hepimiz polise savcıya gitmenizi önerirdik. Adam sevmiyor sevemiyor işte. Zorlamayın sevgi zorla olmaz

o seni sevmesi diye mezara gireceksen gir ama bı sadece seni degersiz biri yapar . suan kendine bunu yapıyorsun o seni sevmedi diye degersizlestiriyorsun

kendine gel kimşer ne asklar yasadı olayı duygusal baglayıp sarkılar acıp dahada acını desme.
bir sarkı var salla gitsin diye . kimin asktan öldü diye yazıyor mezar tasında unutuluyor bir saatten sonra diye .

illaki unutuluyor acı cekiyor olabilrin acıyacak ama gececk yeterki azmet

Sevmediğini dürüstçe yüzüme söylemediği için bu haldeyim. Onun dediği istemiyorum sevmiyorım değil. Daha iki hafta önce bana sarılıp elimi tutmuş sen benim kalbimdesin beni bekleme ama belki yine bir gün oluruz evleniriz senle hayat bu belli mi olur sen hep içimde yaşarsın demişti. Kafası attığında kızım istemiyorum dedim ya yoksun kalbimde sen yaralanma diyeydi onlar dedi.. Benim tek hatam sadece sevilip sevilmediğime odaklanıp istenmediğimi bile bile zorlamak. Evet bu çok büyük hatamdı.

yaaaa.... işte o dipte olduğun, kendine güvenmediğin, ya da iyice yüzsüzlüğe vurulan hayatlar kötüdür....
ama sonra bir çıkarsın ki... kendin bile şaşa kalırsın....

okuduğum kadarıyla dr a gitmeyi de kabul etmiyorsun ki bu biraz iyileşmeni belki geciktirebilir...

ama madem ilaçsız atlatacaksın... vur kendini spora/ mutluluk hormonu salgılarısın, ne bilim yap- boz al 5000 lik... fotoğraf çekimi kurslarına git.... ne bilim biz büyükler için boyama kitapları var, onlarla vakit geçir...

kafanı dağıt...

böyle durumlarda en güzel şeydir zaman....

çabuk geçmez ama sağlam geçer....

sonra işte dimdik ayaktasın.... bakmışsın o senin kapına köle... :)

sevgiler...

Valla artık onun kapımda köle olmasını pişman olmasınj bile istemeyecek günlere gelmek istiyorum. Olur demi ya bu kadar yüzsüzlüğün üstüne bu kadar batmışken çıkılır demi dediğin gibi. Öyle dimdik inşallah olurum

Neden sasirdin? Sevmemis olabilir, istememis olabilir ama bu seveni yerme, ezme, asagilama vs hakkini vermez ki. Sevginin kiymetini, degerini bilmis olsaydi inan bana cok daha farkli bir dille reddederdi. O senin ona olan zaafini kullanmis cani isteyince canim cicim istemeyince eziksin cek git. Bosversene su ezik mahlugu ya

Hah işte bu konuda çok haklısın. Aynen böyle düşünüyorum. Ve o ladar içi rahat ki belki az vicdanı sızladığını görsem defolup giderdim ama o gamsız ben de burda kendimi ezikleyeyim boyna. Çok iyi geldin ya sağolasın

aynen çıkılır... hem de öyle bir çıkılır ki... sen bile şaşar kalırsın...
ama biraz zaman....

adamı aramak istediğin zaman ara başka arkadaşını.... onunla konuş...
aklına geldiği zaman... başka bir şey getir aklına, aklını dağıt...

güçlü olduğunu yeniden hatırla, önemli olan bu....

onun bir kırıntısını hatırlarsan.... onun keyfine varırsan... devamı gelir...

taytay modundan yürüyüşe geçç...

unutmaki buna isteklisin, çünkü içinde bulunduğun durumu kabul edip, kurtulmak için çare arıyorsun...
bu bile bir adım...

2. adımın daha da kuvvetli olacak... YETER Kİ İNAN:...

Sevgiler.

Çok çok teşekkür edeeim onu aramak istediğimde buradaki mesajları okuyacağım yeter zaten deidkleriniz. İnanıyorun olacak teşekkür ederim tekrardan :)

Ferdi tayfur dinlemeyi bırakıp silkeleneceksiniz.insanlar evlatlarını kaybediyor.canlarını mallarını kaybediyor.bir ekmek için dinleniyor.ama siz sizi sevmeyen insanın 5 para etmez sevgisini dileniyorsunuz.dönse gerçekten çok mu mutlu olacaksin

Sizlaaarr hemde öyle bi sizlar ki felegi sasar. Rabbim yarina birakir ama yanina birakmaz....

Gereksiz bir insan için neden sağlığın varken hayatını mahvediyorsun?

Hadi şöyle bir kalk ayağa bak kendine. Senden başka kimse seni kurtaramaz.
Seni istemeyeni sen hiç isteme.
Yoluna bak lütfen, hayat çok güzel..

Bende hayatımda bu psikopat istemem k.bakmayın yüzsüz gibi sürekli biri benim peşimde olsa nefret ederim .bence sizde kendinize gelin insanları rahatsiz etmekten vazgeçin mutlu olman gerekmiyor şimdilik öyle görün çünkü böyle zavallı şekilde insanların acıma duygusuyla hareket etmelerine sebeb oluyorsun .lütfen kendine bir iyilik yap bu takıntılı aşk hallerinden vazgeç .unutmak istiyorsan önce anıları yok et resim hediye ne varsa ..bütün sosyal hesaplarından takibi bırak sadece hareketli müzik dinle .dışarı çık alışveriş yap kendine ydi kıyafetler al giyin suslen hiç bir şey olmamış gibi ...sen kazanacaksın bu savaşı

Vallahi doğru yüzsüzlük tamam haklısın da o da çok masum değil ama ya. Tutuyo o kadar istemiyorum seni diye çığırmasına rağmen elimi tutuyo sarılıyo sen içimde hep yaşarsın keşke ayrılmasaydık diyo e tamam barışalım o zaman dediğimde ise a hayır istemiyorum belki bi gün ama şu an öyle bi düşüncem yok diyo. Kafası attığında başlıyor can sıkıcısın gurursuzsun kalbimde yoksun demeye.. Anlamış değilim. Ama buna dur demek benim elimdeyken bben oturup ağlayarak hata ediyorum o kısım doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…