Yaşasın kilo alıyorum..

Allah razi olsun guzelim, 1 hafta oldu ben bu diyete ba$layali ve inanamiyorum 1 kilo almi$im !!! yemek yemek hiç aklima gelmezdi, butun bi gun yemesem aramazdim.. bu diyete ba$lamadan 4 gun once dut pekmezi içmeye ba$lami$tim, i$tahimin açilma sebebini pekmeze bagliyorum. duzenli yemek yememide bu diyete bagliyorum dogrusu. in$allah hep boyle kilo almaya devam ederim :nazar: Allah izni ile 2 buçuk ay daha devam edecem. Hayirlisi saglikla in$allah
hepinize saglikli gunler diliyorum.

SABAH
2 orta dilim ekmek, 2 kibrit kutusu kadar beyaz veya kaşar peynir, 4-5 adet zeytin, 2 yemek kaşığı kadar pekmez veya reçel, domates, salatalık, biber.

ARA
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmez ile), 5 adet tuzlu bisküvi, 1 adet meyve.

ÖĞLE
1 kase çorba ,1 porsiyon etli sebze yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 2 orta dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 adet meyve.

ARA
1 porsiyon tatlı (şerbetli tatlılar daha etkili oluyo)

AKŞAM
1 kase çorba, 1 porsiyon kurubaklagil yemeği, 1 porsiyon pilav veya makarna, 100 gram ızgara et, ton balıklı salata, 2 orta dilim ekmek, meyve.

GECE
1 su bardağı süt (2 yemek kaşığı pekmezle), 4-5 adet bisküvi, meyve.
birebir aynısını uygulamanız gerekmez.bir gün ızgara et yerseniz diğer gün tavuk da olur.
Birde günde 2 defa şunu yaptım 5 tane bisküvi 5 adet fındık 1 çay kaşığı hindistan cevizi 1 kaşık bal ve 2 top dondurma rondodan geçir süte karıştır iç aşırı kalori yüklüdür.günlük harcadığınız kalorinin fazlasını alınca basarılı olunuyo.

Kilo almalıyım...
Kilo almalıyım..
Kilo almalıyım.
Kilo almalıyım
Kilo almalıyı
Kilo almalıy
Kilo almalı
Kilo almal
Kilo alma
Kilo alm
Kilo al
Kilo a
Kilo
Kil
Ki
K

Al artık yahu! kaydirigubbakcemile3

valla cnm bende aynı senin gibiydim hamile kaldım 49 kiloyla 19 kilo aldım .doğumdan 1 ay sonra 58 kiloydum..kızım şuan 16 aylık ve ben 50 kiloyum yani metabolizma değişmiyo maalesef..hamile kalmayla bence hiç ilgisi yok.

Haklıymışsın canım doğum yaptım 4 ay sonra eski kiloma döndüm

Back
X