Canım benim başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin. Ama şöyle düşün. Annen kendisine birşey olacağını bilse buna değil, senin yaşayacaklarına kahrolurdu. Annen senin hep yanında her anını görüyor ve sen üzüldükçe o asla yerinde rahat edemiyor. Hepimiz gün gelecek yakınlarımızı tek tek kaybedicez. Ve gün gelecek onlara ebediyen tekrar kavuşucaz. Burası bizim için sadece misafirhane. Hangimiz sonsuza kadar buradayız ki. Elbet üzüleceksin, canın yanacak, kahrolacaksın ama Allah herkesi bir acıyla sınarmış. Etrafına bir baksana acısı, derdi olmayan bir insan var mı? Gerekirse bir uzmandan yardım al çünkü kaybetme psikolojisi bazen insanın tek başına üstesinden gelemeyeceği kadar zor olabilir. Bunun yanında bol bol dua et anneciğinin o dualara ne kadar ihtiyacı vardır hem sen de kendini daha rahat hissedersin yer gök duayla derler. Sakın isyan etme, unutamıcam diye düşünme. Bir laf vardır Allah ölüm acısını dağlara, taşlara vermiş onlar kabul etmemiş ama insana vermiş bakmış ki insan üç gün ağlıyor dördüncü gün unutuyor. Elbet asla unutmazsın ama gör bak zamanla acın hafifleyecek, için daha az yanacak, kendini çok daha güçlü hissedeceksin ve hayatta kimse ve hiçbir olay seni yıkamayacak. Çünkü sen bu kadar büyük bir acıyı zamanla hafifletebileceğini görünce hayatta hiçbirşey için yıkılmazsın. Annenin eceli buraya kadarmış ama senin daha çok çok güzel günlerin olacaktır. Okuyor musun bilmiyorum ama eğer öyleyse inşallah okulunu bitireceksin, azminle güzel yerlere geleceksin, belki senin yaralarını saracak, acılarını hafifletecek bir sevgi yaşayacaksın, anne olacaksın. Ama yılmak yok, pes etmek yok. Sevgiler sana.
ben annemi 10 yaşında kaybettim ve bak hala yaşıyorum hiçbi acı ilk günkü gibi kalmıyo evet hiç bitmiyo ama yaşaman için bi sebebin var,o seni görüyo canım..
Çok çok başın sağ olsun. Anne acısı çok zordur. Her acı zordur ama anne başkadır. Bu yaşta bunu yaşaman çok acı. Allah sabır versin.
:- Acın taze ama sakın saçma şeyler düşünme. Hayat devam ediyor. Unutamayacaksın ama anlıklar la aklında çıkacak..
Benim annemin teyzesinin kizi vefat etti ben 17 yasindayken yani 8 senr oldu
Eniste 6 yil evvel evlendi
Adamin iki cocugu kadininda iki cocugu vardi ikisininde oglanlardan yana hic sansi gulmesi enistenin kixi istemedi cok agladi sizladi ama evlendi babasi
Iyikide evlendi oyle sarip sarmaladiki aileyi o kizin cocugu oldu simdi hep destek kendi kizindanda adamin kizindanda cok memnun bizde cok seviyoruz bayani on yargili olma uvey kelimesi cok kotu bi yakistirma buarada sadece senin icin soyluyorum benim 3.5 yasindada oglumun uvey babasi var inan onun evladima ozenli davrandigi gibi ben ince olamiyorum sende kucuksun alisirsin seversin ne var bunda
Anlattigim ornekti kiz 23 yasindaydi sen 16 yasindasin annenin vefatina bisey diyemeyecegim annemi kaybetmedim ama bende anneyim anneni uzme hayata tutunmaya calis o kadar uzun bir omur varki onunde
allh rahmet eylesin canım ve allah yardımcın olsun
Yok on yargili degilim ..Ayrica hayatinda bazi seyler ters gidebilir suanda
Demekki ilerde daha rahat bir hayat seni bekliyor teselli etmiyorum ama kafani bulandirma erkek arkadasinda giderse gitsin sen daha iyilerini bulursun
Hadi bakalim kendini telkin et dibe dibe vurma daha ne oldu ne gordun az sabir
Uvey anne durumunu bilmiyorum onyargilida olabilirsin ama hepsinden sivrilmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?