Canım ya başın sağolsun( Bak bir şekilde hayatına devam etmen lazım annen senin böyle üzüldüğünü görse senden çok daha fazla üzülürdü eminim.Onun en çok istediği şey senin mutlu olmandır sen de onun isteğini yerine getir kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kız ol.Daha yaşın çok küçük çok güzel günler göreceksin.Tek yapman gereken bu günlerin sabırla geçmesini beklemek ve okuluna odaklanmak.Üniversiteye kadar sabret sonra kurtulacaksın zaten babandan da üvey annenden de.Benim bir arkadaşım var senin yaşlarında annesini kaybetti hala aklına geldikçe acısını yaşıyor ama hayat devam ediyor o da hayatına devam etti üniversiteyi bitirdi evlendi şimdi çok mutlu bir hayatı var.Hayat böyle malesef tatlım büyük mutluluklarla birlikte büyük acılar da yaşamak zorundayız.Sen şimdi acıyı yaşıyorsun büyük mutlulukları da yakında göreceksin.Bak sana söz veriyorum herşey düzelecek bunu sakın aklından çıkarma.
O kafasız sevgilini de daha fazla düşünme seni gerçekten seven bedenine değil temiz kalbine değer veren biriyle gerçek bir aşk yaşayacaksın.
Canim benim oncelikle basin sagolsun. Allah sana cok cok sabir versin yasadiklarin hic de kolay degil ben annemi kaybetmedim ama o korkuyu cocuk yastan beri hala yaşıyorum hayatim hastanelerde gecti benim annemin hastaligi yuzunden bazen aylarca yatardi hatta bazi nefret edilesi akrabalarim zaman zaman onun öldüğünü artik gelmeyecegini soylerdi cok gece aglamisimdir bu yuzden ama cok sukur hala hayatta anlayacagin hep bi kaybetme korkusu her hastane kapisindan girdigimde gozyasi simdi 25 yasindayim bu hic degismedi son korkumu 4 ay once yaşadım ama hala alisamadim bunlari sana neden anlattim biliyomusun yazdiklarini okuduğumda bunca yillik tedirginlige her seferinde doktorların onu kurtaramayabiliriz demesine ragmen onsuz kalma düşüncesine hala tanammul bile edemezken sen küçücük kalbinle yasiyosun bunlari ustelik bir suru dertlede bas ediyosun ve henüz frketmesende her defasinda ustesinden geliyosun canin acidikca buyuyosun aslinda daha guclu oluyosun. Ben yapamazdim. ve inan bunca cektigin acinin karsiliginida muhtesem bi hayatla alicaksin çünkü kocaman güçlü bir kalbin ve upuzun bir yolun var senin
Ha bu arada o beyniyle ergen hormanlari yer degistirmis gerzek çocuğu da unut gitsin) o abaza tiple cokta surmezdi zaten bu iliski en iyisi olmus senin icin klasik turk erkegi büyüdükçe anlayacaksin kizlari en zayif anlarinda düşürmeye calisan aciz yaratiklar bunlar daha cook karsilasacaksin boyleleriyle sen sanslisin erken tecrube ettin bi de bu yönden bak :) bu arada istedigin zamanda bana yazabilirsin her zaman yanindayim ve seni kocaman opuyorummm skmdi biraz uyusan ve yeni sohbetler icin enerji toplasan diyorum :)
Canım bir düşün annen biricik evladının ölümü düşünmesini ister miydi?Seni bir yerlerden görüyorsa şu haline ne kadar üzülüyordur bir düşün.Onu daha fazla üzme kendin için güçlü olamıyorsan onun için güçlü ol.Sen iyi olursan o da huzurlu olacaktır.Evet geceler daha zor geçer bunaldığında yaz buraya ne hissediyorsan burada sana yardımcı olacak birileri çıkar mutlaka her saat.Yapamiyorum gercekden denedim guclu olmayi veya boyle seyleri dusunmemeyi ama olmuyo .. hele geceleri o kadar kotu hissediyorum ki.. tesekkur ederimm
Yazdiklariniz iyi dusuncekeriniz icin cok tesekkur ederim ama ben buna inanmiyorum.. bi gun tamsmen yikilcam
Cok tesekkur ederim .. bende :* yok uykum yok . .
Hayir yikilmicaksin bak simdi gercekci olalim direncin düşecek bazen kendini aciz hissedeceksin hatta sık sık intihar etmeyi dusuneceksin evet ama sonra burdan ablalarina icini dokuceksin sonra bi bakmissin coguyla disardada gorusceksin kendine kocaman bi dunya yaratacaksin kalabalik icinde sadece istediğin insanlarin oldugu bi dunya.. simdi hic birsey toz pembe degil hayal kurmak bile hakkin degil gibi gelicek ama sonra hayatin tum cizgilerini sen belirleyeceksin. Sadece biraz zaman... yüklenme bu kadar kendine..
Canım bir düşün annen biricik evladının ölümü düşünmesini ister miydi?Seni bir yerlerden görüyorsa şu haline ne kadar üzülüyordur bir düşün.Onu daha fazla üzme kendin için güçlü olamıyorsan onun için güçlü ol.Sen iyi olursan o da huzurlu olacaktır.Evet geceler daha zor geçer bunaldığında yaz buraya ne hissediyorsan burada sana yardımcı olacak birileri çıkar mutlaka her saat.
Bir de teyzenle mutlaka görüş o sana iyi gelecektir.Babana söyle ne kadar acı çektiğini yumuşayacaktır.Yumuşamazsa da başka bir şeyler düşünürüz teyzenle görüşebilmen için
Ozur dilerimUyuma bakalim bende de uyku birakmadin zaten :/ bu saatte yapabileceğimiz daha iyi bi fikrin varmi :)
Ozur dilerim(( cıkk yok
Özür dilenecek birsey yok melek :) sayende bugun erkenden sporumu yapmış olurum bende hatta bide sana tesekkur ederim :)
Özür dilenecek birsey yok melek :) sayende bugun erkenden sporumu yapmış olurum bende hatta bide sana tesekkur ederim :)
Yok yani babam var ama aramiz normal baba kiz gibi diil tesekkur ederim..tatlım okudum yazdıklarını allahım rahmet etsin sana da bol sabır versin
ama ölenle ölünmüyorki kuzumhayat devam ediyor cok acı bir durum seni anlamaya calışıyorum ama yaşadıklarını asla anlayamam
daha cok kücüksün yanında sana desdek olucak kimse yok mu babam ablan abin yada yakın akrabaların ?
annene bol bol dua et canım onun ruhuna yapacagın en büyük iyilik annecigine dua etmek o rahatlar orda sen dua ettikce .
yapamıyorm dayanamıyorum deme güzelim alışıcaksın annesiz yaşamaya yapıcak başka bir sey var mı ?
kim gittide geri geldiki
daha çok dua et o zaman. ama çözm ölmek değil maalesef. sadece dua edersen daha yakın olabilirsin ve yaralarını daha çabuk sarabilirsin, hidayete erebilirsin. Allah sana sabır versin.. unutma iyiler erken ölürmüş..
Ölümün yaşı yok, her yaşta aynı acı aynı keder... Tam blu çağında annesiz kalmak zor anlıyorum seni bu düşüncelerinde normal yaşım senden büyük ve ben de 2 sene önce kaybettim annemi ve 15 gün önce öz babam gibi sevdiğim kayınpederimi. Bu da bizim sınavımız kuzum, Allah sevdiği insanları yanına erken alırmış, anneciğin seni izliyor merak etme ve senin dualarına çok ihtiyacı var..
Hepimiz bu dünyaya gönderilen emanetleriz, annelerimiz babalarımız çocuklarımız.. hepsi emanet ve hepimiz O'ndan geldik ve yine zamanı geldiğinde O'na döneceğiz. (İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun..) Hem dünyaya gelirken nasıl bir yere geldiğimizi biliyor muyduk ki gittiği yeri bilelim? Belki de gittiği yerde çok mutludur? Bir de böyle düşün ve sana gittiği yerde gülümsüyordur, seni üzgün gördükçe üzülüyordur...? Anneler çocuklarının üzülmesini hiç istemezler bunu da unutma...
Tevekkül etmek zorundasın, kabul etmek zorundasın. Hayat bu işteNe kadar üzülsekte, annemizin bizleri görmek istediği gibi olmalıyız, güçlü olmalıyız. Başka yolu yok kuzum. Keşke bir terapiste gidebilsen, uykularını en azından düzene koyardın, kabullenme sürecin daha kolay olurdu ama haffileyecek inan bana... bitmeyecek o acı, hep bir sızı kalacak içinde belki ama hafifleyecek..
Ve anneciğin senin başarılarını izledikçe gittiği yerde çok daha mutlu olacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?