Yasby'nin çeyizleri

Canım Bernardonun o kek pasta yapma seti ne kadar da güzel :) Ben çırpıcı ve spatulayı ayrı ayrı almasam kesin alırdım diğer aldıkalrın da öyle kırmızı hepsi çok tatlı güle güle kullan :16:

canım senin çeyizlerini okadar çok beğeniyorum ki topiğimde güzel yorumunu okuyunca mutlu oldum :16: beğenmene çok sevindim tatlım bende eve gelince iyiki almışım dedim çünkü orda çek için alışveriş tutarını tamamlamaya çalışırken son anda farkettim nette görmemiştim , tek tek almaktan kurtulmuş oldum böylelikle :1:

"güzel dileklerin için çok sağol canım :16: mutfak saatimi markafoni almıştım biarara çok takip ediyordum hangi kampanyaydı hatırlayamadım ama hemen bakıyorum senin için, Royal Windsor kampanyasından almışım canım"

teşekkür ederim cnmm :)) bnde renklisini buldum grupanyada kampanyası varr

bulmana çok sevindim tatlım :54:

aldıklarına bayıldım bıçak standının markasını öğrenebilir miyim tatlım çok güzeller senin listenden aklıma çok şey koydum bilesin :32::16::16:

çok sağol canım, bıçak satndını bernardodan aldım tatlım, listemi beğendiysen ne mutlu bana :16: bende seni takipteyim :34:

Hepsi biribirinden güzel.Güle güle kullan tatlım allah tamamını erdirsin....

güzel dileklerin için sağol tatlım, amin :nazar:

canım daha sözlenip nişanlanmadan herşeyini almışsın iyide yapmışsın ben nişanlandıktan sonra başladım ama şimdi hepsine yetişemiyorum çok şık şeyler güle güle kullan

Son düzenleme:
her biri ayrı güzel canım mutlulukla kullanmak nasip olsun inş :16::16::16:

Selam kızlar en sonunda dayanamayıp bende açıyorum çeyiz topiği, ortada ne söz ne nişan lafı var hatta kararlaştırılmış tarih bile yok ama yinede çeyiz olayının çok maliyetli vede zamana yayılması gerektiği fikrine kapılarak yaklaşık 9 aydır ufak ufak çeyiz alışverişine başladım hem sizlerin yorumları benim için önemli olduğu için hemde çeyiz günlüğü tutarak eksiklerimi takip etmek istiyorum umarım beğenirsiniz yorumlarınızı merakla bekliyorum..

en son aldıklarımıda ekledim , düzenli bir topik olsun istedim:31:

[url=http://......./c25MCx] [/URL]

aynı durumdayız benim de öyle ne söz ver ne nişan . :1: maşallah çok güzeller güle güle kullan inşallah. :nazar: topiğimede beklerim gelmek istersen :16::16:

Back
X