• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasby'nin çeyizleri

canım topiğin hayırlı olsun öncelikle. şimdiden başlamakla iyi yapmışsın al al bitmiyor zaten:9: güzel günlerde kullan canım:16:

Canım güle güle kullan hepsini..
Beklediğim topiklerden biriydi :16:
O zar küllükleri nereden aldın bayıldım ne şeker şeyler öyle.. :16:
Ben hiç düşünmemiştim küllük müllük sigara içmeyeceğimiz için ama mutfağa gerek misafirler için :1:

canım topiğin hayırlı olsun öncelikle. şimdiden başlamakla iyi yapmışsın al al bitmiyor zaten:9: güzel günlerde kullan canım:16:

çok teşekkürler tatlım, kesinlikle al al bitmiyor :6:

Canım güle güle kullan hepsini..
Beklediğim topiklerden biriydi :16:
O zar küllükleri nereden aldın bayıldım ne şeker şeyler öyle.. :16:
Ben hiç düşünmemiştim küllük müllük sigara içmeyeceğimiz için ama mutfağa gerek misafirler için :1:

beğenmene çok sevindim tatlım çok teşekkürler toiğime vakit ayırıp bakıp güzel yorumlarını eksik etmediğin için :16: zar küllükleri yaşadığım ilçedeki bir marketin züccciye kısmından aldım tatlım, iş yeri multinete yüklüyor yemek paralarını bende arttırısam bikaç birşey o ay gidiyorum o marketten çeyize birkaç birşey alıyorum, küllüklerin siyah beyaz ve kırmızı rengini aldım tuzlukla uyumlu olsun diye

Son düzenleme:
:16:canım en ıyısını yapmıssın yavas yavas ıcıne sıne sıne tamamlarsın ceyızını hepsı cok guzeller hepsını guzel sağlıklı mutlu gunlerde huzurla ve askla gule gule kullan ınsallah

bayıldımmmmmmm yatak odası için aldıklarınaaa :16::16::16:

ayrıca patates soğan ve sarımsak kutularına da bayılıyorum bende alıcam inşallah onlardann

güle güle kullan hepsini tatlımm :29:

:16:canım en ıyısını yapmıssın yavas yavas ıcıne sıne sıne tamamlarsın ceyızını hepsı cok guzeller hepsını guzel sağlıklı mutlu gunlerde huzurla ve askla gule gule kullan ınsallah

çok teşekkür ederim canım güzel yorumun ve dlileklerin için :16:

bayıldımmmmmmm yatak odası için aldıklarınaaa :16::16::16:

ayrıca patates soğan ve sarımsak kutularına da bayılıyorum bende alıcam inşallah onlardann

güle güle kullan hepsini tatlımm :29:

beğenmene çok sevindim tatlım , bende çok beğenerek aldım kovalarımı umarım sende tez zamanda kavuşursun kovalarına :16::1:

evimnette denk gelmşti hani markanın hatırlayamadım suan trendyolda bir kampanyada var ama tükenmiş bile :50:

evimnette denk gelmşti hani markanın hatırlayamadım suan trendyolda bir kampanyada var ama tükenmiş bile :50:

uzun zamandır foruma giremiyorum sınavdı, işti derken çeyiz alışverişide yapamadım pek fazla birkaç ayda bir iki parça birşey alabilmişim , nedense zaten çeyiz alma hevesimde kaçtı belkide sadece kendimin birşeyler yapma çabası karşımdaki insanından ayn ı şeyleri görememek kırıyor hevesimi... en azından sizlerle paylaşayım dedim umarım beğenirsiniz

geçen hafta nette gezerken hediye çekleriyle aldığım bıçak setim ve uzun zamandır almayı düşündüğüm masa örtüm

$060520121715.webp $060520121720.webp

günlük yemek takımı ve kahvaltı takımımın serisi olan kahve fincan takımı indirimdeydi alıverdim gitti

$060520121718.webp

buda aynı seriden kapaklı kahvaltılığım birde günlük yemek takımı 6 kişilik di bir takım daha aldım 12 kişiliğe tamamladım

$634578335737072265.webp $634557703716115860.jpg.webp

ikinci üründe %50 indirim kampanyası varken günlük yemek takımının yanında fiyatı en yakın ve ihtiyacım olan şey tencere setiydi onuda alıverdim gitti :D yaklaşık 4 ay önce yapmışım bu alışverişi

Eki Görüntüle 408194

yorumlarını bekliyorum kızlar :ssz:

herşeyin çok güzel cnm mutfak saatıne bayıldım çatal kaşıklı olan :) çoook ciciii

sende bnm gibisn 4 yıllık bir beraberliğimiz vr bu sonbahar söz düşünüyoruz..bizde de doğru düzgün birşeyler yk ama bn 2 yıldır çeyiz yapıyorum hala bitmiyor bitmek de bilmiyor arkadaşşş :52: her ay 2 parça birşey alıyorum...listemden her ay bişeyler eksiliyor çok mutlu oluyorum.... sana bir tavsıye dha almamışsın sanırım çelik ürün.schaffer dan uzak dur :34:

ama ben elektronik küçük ev aletlerini almasaydın keşke dıyorum... mekanık aletler bekledkce içindeki tel elektrik mekanızmasında nemlenme ve paslanma oluyormuşş...en son alınması gerektiğini söylüyorlar ayrıca garantileri de alındığı anda başlıyor....evlenene kdr bitmiş oluyor...

uzun zamandır foruma giremiyorum sınavdı, işti derken çeyiz alışverişide yapamadım pek fazla birkaç ayda bir iki parça birşey alabilmişim , nedense zaten çeyiz alma hevesimde kaçtı belkide sadece kendimin birşeyler yapma çabası karşımdaki insanından ayn ı şeyleri görememek kırıyor hevesimi... en azından sizlerle paylaşayım dedim umarım beğenirsiniz

geçen hafta nette gezerken hediye çekleriyle aldığım bıçak setim ve uzun zamandır almayı düşündüğüm masa örtüm

Eki Görüntüle 408189 Eki Görüntüle 408190

günlük yemek takımı ve kahvaltı takımımın serisi olan kahve fincan takımı indirimdeydi alıverdim gitti

Eki Görüntüle 408191

buda aynı seriden kapaklı kahvaltılığım birde günlük yemek takımı 6 kişilik di bir takım daha aldım 12 kişiliğe tamamladım

Eki Görüntüle 408192 Eki Görüntüle 408193

ikinci üründe %50 indirim kampanyası varken günlük yemek takımının yanında fiyatı en yakın ve ihtiyacım olan şey tencere setiydi onuda alıverdim gitti :D yaklaşık 4 ay önce yapmışım bu alışverişi

Eki Görüntüle 408194

yorumlarını bekliyorum kızlar :ssz:

canım benim hiç kırılmasın hevesin erkeklerin tamamı böyledir.bnm erkek arkadaşım ölüyor evlenelim diye ama konu alışverişe gelince anlamadığı için yorum da yapmıyor şu iyi veya bu kötü şunu beğendm bunu yapalım alalım diyemıyor...bir keresnde ben de kızdım tek başıma mı evlenicem ben diye ama o da üzüldü öyle dğeil itşe biz erkekler böyle şeylerden anlamıyoruz dedi..ilgisiz değilim kesinlikle ama ıvır zıvır nevresim tencere tabak ben ne anlarım istediğin gibi döşe al bak senn zevkine güvenıyorum dedi..

cidden kızlar erkkler bu çeyiz alışverişinde sınıfta kalıyor hep... bütn sorumluluk bize düşüyor bence sevinmeliyiz...en azından herşeye karışıp itiraz etmelerinden çok çok iyidir...

herşeyin çok güzel cnm mutfak saatıne bayıldım çatal kaşıklı olan :) çoook ciciii

sende bnm gibisn 4 yıllık bir beraberliğimiz vr bu sonbahar söz düşünüyoruz..bizde de doğru düzgün birşeyler yk ama bn 2 yıldır çeyiz yapıyorum hala bitmiyor bitmek de bilmiyor arkadaşşş :52: her ay 2 parça birşey alıyorum...listemden her ay bişeyler eksiliyor çok mutlu oluyorum.... sana bir tavsıye dha almamışsın sanırım çelik ürün.schaffer dan uzak dur :34:

ama ben elektronik küçük ev aletlerini almasaydın keşke dıyorum... mekanık aletler bekledkce içindeki tel elektrik mekanızmasında nemlenme ve paslanma oluyormuşş...en son alınması gerektiğini söylüyorlar ayrıca garantileri de alındığı anda başlıyor....evlenene kdr bitmiş oluyor...

çok teşekkürler tatlım beğenmene sevindim, bende saati görünce vuruldum resmen:32:
benimde yaklaşık 6 yıllık beraberliğim var askerdeyken gelince hemen evlenelim diyordu bende bir heves ağustosda almaya basladım yavas yavas geldi sekiz ay oldu hala dile getirilen birşey yok evlenme teklifi bile etmedi daha :2:
tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim kararsızdım çünkü schaferden uzak durucam :54: blendırı gaza geldim aldım bende pişman oldum ama nerden bileyim bukadar sürenin uzayacagını dahada almam zaten elektronik, saç kurutma makinesinide şimdiki kullandıgımızı ben bozunca kullanmak zorunda kaldım :1:

canım benim hiç kırılmasın hevesin erkeklerin tamamı böyledir.bnm erkek arkadaşım ölüyor evlenelim diye ama konu alışverişe gelince anlamadığı için yorum da yapmıyor şu iyi veya bu kötü şunu beğendm bunu yapalım alalım diyemıyor...bir keresnde ben de kızdım tek başıma mı evlenicem ben diye ama o da üzüldü öyle dğeil itşe biz erkekler böyle şeylerden anlamıyoruz dedi..ilgisiz değilim kesinlikle ama ıvır zıvır nevresim tencere tabak ben ne anlarım istediğin gibi döşe al bak senn zevkine güvenıyorum dedi..

cidden kızlar erkkler bu çeyiz alışverişinde sınıfta kalıyor hep... bütn sorumluluk bize düşüyor bence sevinmeliyiz...en azından herşeye karışıp itiraz etmelerinden çok çok iyidir...

senin ki hiç olmazsa evlenelim diyormus benimki agzına bile almıyor :43: galiba en çok koyanda bana bu , ya bende 3 ay sonra evlenelim yada yaza evlenelim demiyorum ama en azından kafamda birşeyler belirlensin bu belirsizlik hevesimi kırıyor benim :2:

ya kızlar ben son aldıklarımın resmini ikinci msjımdaki fotoların arasına eklemek istiyorum fakat mesaj düzenleme paneli aktif değil, daha önce düzenlemiştim onadanmıki

canım güle güle kullan eşyalarını.. bende çeyiz hazırlığı yapıyorum çok zahmetli yaa ama bir o kadar da zevklii :))

kendi kendime bugün 'yasby sen bukadar yavaş davranırsan beş yılda anca tamamlarsın bu çeyizi' deyip bir ara gazı verip kendime, bir çırpıda alıverdiğim çeyizleri paylaşayım istedim....:31:

günlük kullanmayı düşündüğüm ve uzun süredir gözkoyduğum yatak örtüsünü 65 tl fiyatla görünce alıverdim :1:

$Tac-Cift-Kisilik-Yatak-Ortusu-Harmony-Kahve__45149398_0.webp

bernardodaki indirimden hemde grupondan aldığım çeki değerlendirmek istedim, daha önce gözüme çarpan almayı düşündüğüm çeyizcikleri alıveridm :39:

Eki Görüntüle 409620 $634557710359582656.webp Eki Görüntüle 409622

Back
X